اطلاعات بعضی از عکسهایی که در زیر هستند رو به طوری نوشتم که فقط اشاره ای بشه چون زبان پرتگوس سخته ترجمه اش ...
quadro o e
Portugalo ? :دی
جمله ی بالا یعنی پرتغال کجاست ... البته گفتنش اینطوریه ... املاش رو نمیدونم :دی
عکاس این عکس فردی به نام Kevin Carter بوده است . گفته های عکاس :
من این دختر رو در حالی که به مرکز پخش غذا میرفت دیدم و من بیست دقیقه صبر کردم تا کرکس بال های خودش رو باز کنه تا بتونم یک عکس بگیرم ولی وقتی نتیجه نگرفتم این عکس رو گرفتم و ...
این عکاس بعد از برگشت از گرفتن چنین عکسی به جای کمک کردن به آن دختر افسرده می شود و ...
بعد ها جشنواره ی پلیتزر فرانسه عکس او را لایق جایزه میدانند .
وقتی این خبر را به او میدهند ناراحتی های وی بیشتر از قبل می شود ...
بعد از این جایزه خیلی از افراد به روزنامه ی تایمز تلفن کرده و از انها میپرسند که آیا این دختر نجات یافته است ؟!
بله . انها میگونید این دختر توانایی رساندن خود به مرکز غذا را داشته است ولی از اینده ی وی خبری نیست .
کارتر که بیشتر عکس هایش چنین جوی را داشتند ماشینش رو به سوی رودخانه ای که در کودکی محل بازی اش نیز بوده است می راند و با شیلنگی دود ماشین را به داخل ماشین هدایت میکند و به دلیل تنفس کربن مونواکسید جان می دهد .
و متن خودکشی وی این چنین است .
من عذاب وجدان شدیدی دارم .. موبایل ندارم ... پولی ندارم ... پول برای اجاره ... پول برای بچه ها ... پول ... من فقط در بین خاطرات و عکس هایی که از کودکان گرسنه و زخمی میگرفتم در حالی که شبیه دیوونه ها فقط دارم عکس میگیرم رفت و امد میکنم ...
من میمیرم و میخوام برم پیش KEN (عکاسی که دوست و هم گروهی وی بوده است) البته اگه شانس داشته باشم ...
حالا اون عکس اینه :
کودکان فلسطینی در غزه ... بازی با تفنگ های بازی خود
1993 Larry Towell
در مورد این عکس اطلاعی نیست ولی مثل اینکه فرد زنده مونده ...
سربازان آلمانی زن یهودی را وادار میکنند تا به سوی شوهرش رود تا هر دو را با هم بکشد ...
کشتار یهودی ها توسط سربازان آلمانی
بهترین عکس National Geographic : تولد یک فیل