بهرنگ جان!!!
به قول دوستان اين تاپيك شما ستودنيه! كلشو خوندم. ممنون آقا!
اما من يه جورايي از شما شاكيم! خيليم زياد! :::big grin:::
چون منه مشكل پسند رو به دردسر مضاعف انداختين واسه خريدم!! :::big grin:::
ميشه حالا كه lumix رو به انتخابهاي من اضافه كردين زحمت بكشين به اين چند تا سوالم جواب بدين؟
اول اينو بگم كه من تا حالا فقط با zenitو دروبين موبايل عكس گرفتم! چون كار گرافيكي انجام ميدم عاشق عكسهاي خلاقانه هستم. اينو گفتم كه راهنماييتون در سطح من باشه.
1. fz18 با fz50براي من چه فرقي ميتونه داشته باشه؟ اختلاف قيمت 150 تومني!!! واسه سايز سنسور؟؟؟
2.بيشتر از زوم تله عاشق زوم وايد هستم. 28 و 35 برا من توفيري داره مگه؟ تا حالا حساس بودم اما گمونم برا من بيمورد باشه؟ نه؟
3. گفتيد تو عكاسي شب ايده آل نيست... يعني با فلاش خارجي هم اينطوره؟ ميخوام با هزينه اي كه ميدم شرمندم نكنه تو عكاسي تو مراسماي خانوادگي! گرچه لذت عكاسي رو تو عكاسي از طبيعت جستجو ميكنم...
4. يه سوال كلي! اين دوربيناي ديجيتال دكلانشور هم دارن؟؟؟
5. اين raw ميتونه مشغله فكري نويز و hue شدن تصوير رو كه بخاطرش اينهمه sampleديدم رو رفع كنه؟ كه وقتي كيفيت فوق العاده بخوام ازش استفاده كنم؟ تو كار با نرم افزار همواسه edit فوق العاده ام! مشكلي ندارم!
(در ضمن من يكماه بعد ميخوام خريد كنم. بعد نوروز... به نظر شما به مدلهاي 2008 فكر كنم يا نه؟)
پيشاپيش ممنون...
اميدوارم سوالاي lumixiي من در مورد خريد تاپيك رو به "چه دوربيني بخرم" تبديل نكرده باشه. خودم از اين اختلاطها تو فروم بدم مياد!