كسانی كه از كاننtz3استفاده كرده اند آیا می توانند در مورد كیفیت آن توضیح بدهند؟ با اینكه این دوربین تنظیم دستی نداره با حالت های از پیش تنظیم شده ی آن میتوان عكس های با كیفیت گرفت؟
كسانی كه از كاننtz3استفاده كرده اند آیا می توانند در مورد كیفیت آن توضیح بدهند؟ با اینكه این دوربین تنظیم دستی نداره با حالت های از پیش تنظیم شده ی آن میتوان عكس های با كیفیت گرفت؟
ویرایش توسط roja : Friday 28 March 2008 در ساعت 18:35 دلیل: تغییرنام تاپیك
با عرض معذرت مدتي است ازبس كه بين كيفيت دو مدل پاناسونيكtz3وكاننsx100ISدرحال تحقيق هستم معمولا در محاوره هاهم اين طوري قاطي ميكنم .همشه با خودم ميگويم اگرپانا مثل كانن منوآل داشت ويا از باطري قلمي استفاده مي كرد؛چه ميشد!!!راستي آيا امكانش هست كه تاهمه متوجه نشدنديه جوري اسم اين تاپيك رو اصلاحش كرد ؟
ویرایش توسط roja : Sunday 30 March 2008 در ساعت 14:26
سلام
والا به نظر من كه مد منوال در این دوربینهای كامپكت آنقدر موثر نیست كه ارزش فكر كردن داشته باشد (در 90% موارد) و میتوان با همان حالتهای پیش فرض SCN هم نتیجه های خوبی گرفت.
در مورد باتری قلمی هم ..... من كه خودم از طرفداران این نوع باتری بودم, اینقدر اذیت شدم كه نظرم برگشت!!!
:biggrin:
یكی از مدیران محترم در صورت لزوم میتوانند این كار را بكنند.
من هم بيشتر نظرم پاناسونيك tz3هست ؛بيشتر بخاطر مودهاي ازپيش آماده ومنوي فارسي كه كار را براي بچه ها هم راحت ميكند سوال بنده اين است كه اين مودهاي پانا ازنظر كيفيت هم سطح دوربين هاي منوآل دار هم كلاس خودهست يانه؟