دوباره سلام یادم رفت بگم دلیل انتخابم چی بود.من به خاطر امتیاز و چیزایی که تو سایت زیر نوشته بود خریدمشش.واقعا" یه سر گردن از دوربینهای حتی گرونتر از خودش بالاتره.:::yess:::
کد:http://www.testfreaks.com/digitalcameras
Printable View
دوباره سلام یادم رفت بگم دلیل انتخابم چی بود.من به خاطر امتیاز و چیزایی که تو سایت زیر نوشته بود خریدمشش.واقعا" یه سر گردن از دوربینهای حتی گرونتر از خودش بالاتره.:::yess:::
کد:http://www.testfreaks.com/digitalcameras
سلام
هرچند شما يكي از بهترين دوربين هاي بازار رو خريده ايد ولي خيلي هم به اين امتياز بندي ها دل نبنديد. من خودم زماني معتاد اين سايت بودم وخيلي ريويو ها و امتيازاتش رو قبول داشتم ولي يك بار (سر لوازم صوتي تصويري) چيزهاي عجيب و غريبي توش ديدم كه خودم تستشون كرده بودم و باعث شد زياد ديگه اون بهاي سابقو بهش ندم.
يك نمونه ي جالب رو اينجا ببينيد:
همانطور كه مي بينيد به D90 بالاترين امتياز رو داده (يعني 10) ولي اگر به ريز امتيازات نگاه بكنيد حتا يك امتياز 10 هم ندارد و با هيچ فرمول رياضي اي نمي توان از اين امتيازات detail به اون امتياز 10 نهايي رسيد. بر عكس به 7D داده 9.6 و اين در حاليست كه مجموع امتيازات detail اين دوربين 76.2 در برابر مجموع 67.7 دوربين اوليست و باز هم هر جوري حساب كنيم (ضريب برخي را بيشتر از بقيه بگيريم) توجيه پذير نيست.کد:http://www.testfreaks.com/digitalcameras/compare/nikon-d90,canon-eos-7d/
البت کارشون اینفدرا هم بی حساب کتاب نیست :::happy:::
اگه تو یک سری از محصولات امتیاز زیادی داده بشه، به بیشترین امتیاز نمره 10 میدن
تو امتیاز دادن ها هم امتیاز های مختلف اولویت های مختلفی دارن بستگی داره چه کسی امتیاز داده باشه. مثلا ممکنه اولویت 9.9 یک نفر حرفه ای از امتیاز 8 یه عده دیگه بیشتر باشه و امتیاز کا رو بیشتر از میانگین کنه
در ضمن ، اگه عده کمی امتیاز داده باشن، خودشون یه امتیازی نزدیک به امتیاز میانگین میزارن
توضیحات کامل تر :
http://www.testfreaks.com/info/freakscore
در ضمن ، من هیچ وابسشتگی به این سایت ندارم :::yess:::
موفق باشید
سلام
البته من منظورم بیشتر User Reviews این سایت بود که بیشتر از 90 درصد رای مثبت داده بودن.
چند تا سایت بررسی تخصصی خارجی هم رفتم که در مقایسه با نیکون p90 یا p100 , کانن sx1 یا 20 , سونی hx1 که همگی رقبای اصلی و قدر این دوربین تو بازار هستن رای خوبی بهش دادن و در کل با این قیمت میشه گفت فعلا" فوق العادس.
البته من آماتورم و نظر استید رو قبول دارم این فقط نظر شخصی من بود.
من خودم قبل این میخواستم نیکون coolpix l110 بخرم که بعد از خوندن این سایتا منصرف شدم.:)
سلام چند تا سوال داشتم در مورد این دوربین :
1- با مود اتوماتیک این دوربین میشه عکسهای خوبی گرفت یا حتما برای گرفتن عکسها حتما باید تنظیمات دستی رو اعمال کرد ؟
2- موقع فیلمبرداری زوم اپتیکال داره یا خیر ؟
3- من قبلا H50 سونی داشتم اما اصلا از کیفیت رنگها راضی نبودم یعنی رنگ قرمزی که میخواستم از یک سوژه بگیرم وقتی تو کامپیوتر نگاه میکردم به صورتی و یا نارنجی بیشتر میخورد آیا این دوربین رنگها رو بصورت طبیعی ثبت میکنه ؟
4- این دو موردی که دوستان گفتند یه مقدار منو نگران کرده آیا این دوربین مشکل داره یا تنظیمات به درستی انجام نشده ؟
5- صدای لنز هنگام جلو و عقب بردن لنز (اپتیکال) آیا صدای زیادی داره ؟ مخصوصا تو فیلمبرداری تو یه محیط آروم صدای لنز ضبط میشه ؟
6- من راستش میخواستم تو رده کامپکت SX210 رو بگیرم اما این تاپیک و مطالبی که تو نت خوندم توجه منو به این دوربین جلب کرده آیا با انتخاب این دوربین از عکاسی میتونم لذت ببرم و آیا دوستانی که الآن این دوربین رو دارن و بخوان دوباره یه دوربین دیگه رو انتخاب کنن بازم FZ35 رو انتخاب میکنن یا خیر ؟ (این سوال خیلی مهمه)
ببخشید زیاد شد / ممنون
سلام دوست عزیز
1. این دوربین مود اتوماتیک هوشمند داره که به تناسب شرایط خودش یکی از مودهای عکاسی رو انتخاب میکنه،و این کار رو خیلی خوب امجام میده.
من از مود اتوماتیکش فعلا راضیم گرچه زمان زیادی نیست خریدمش اما تا حالا 400 شات باهاش عکس گرفتم و نا امیدم نکرده!
2. بله داره اما فقط با سرعت کند یعنی مثل عکاسیش نیست که اهرم زوم رو هرچی بیشتر بچرخونید سریعتر زوم کنه،در حالت فیلمبرداری فقط یک حالت زوم با سرعت آروم داره که البته باعث میشه فیلم های زیبایی بگیرید.
3. اتفاقا من همین مورد پرتقال رو دیشب تست کردم،همینطوری هست که میفرمایید سونی بود!
خیلی نارنجی نشون میده که طبیعی نیست.
در کل منم خیلی رنگاش رو طبیعی ندیدم البته داخل نور اتاق،عکاسی از طبیعتش فوق العادست!!!
4. این موارد رو من هنوز فرصت نکردم با تنظیمات درست که فرهاد عزیز فرمودند تست کنم،آخه من هنوز تو عکاسی خیلی آماتورم.
اگر سایر دوستان تست کردند اطلاع خواهند داد.
5. نه اتفاقا بی صدا زوم میکنه.
من تا حالا تو محیط خیلی ساکت فیلم نگرفتم ببینم ضبط میشه صدای زوم یا نه اما تصور نمیکنم اینطور باشه.
6. SX210 رو که نمیشه با این مقایسه کرد،اما خوب نسبت به SX20 یه مزایایی داره که من به شخصه دلایل انتخابم اینا بوده:
اول این که قابلیت عکاسی RAW داره.
ثانیا 60 ثانیه نوردهی میکنه که خیلیییی واسه من مهمه و به دردم میخوره،اگر بودجم اجازه میداد حتما SLR میخریدم که Bulb داشته باشه!
سرعت فوکوسش بسیار بهتر و بالاتر از کنون هستش.
رفتار نویزی خیلی خوبی خصوصا در نور مصنوعی اتاق ایزوهای 100 تا 400 داره که کاملا در عکساش محسوسه.
در کل من ازش راضیم،به نسبت یک لایک خیلی عکسای خوبی میگیره.
بله،من اگر باز هم میخواستم دوربین بخرم FZ35 رو میخریدم.
موفق باشید.
پ.ن. مطالب بالا صرفا نظر شخصی اینجانب بوده و ارزش دیگری ندارند!:biggrin:
سلام canon جان من هم تازه خریدمش ولی کاملا" حرفای omid705 رو تایید میکنم.من از هرکسی پرسیدم بغیر از فروشندهایی که این مدل رو نداشتن این دوربین رو تایید کردن که طبیعی هم هست اونا تایید نکنن:biggrin: راستی وقتی هودشو نصب میکنی چه با ابهت میشه :::yess::: راستی من الان چهار پنج روزی میشه باهاش ور میرم ولی اصلا" باطریش حتی یه خطم کم نشده این خودش یه مزیت بزرگه
برای مشکل ریزش عکس ها این مقاله رو بخونید :
http://www.akkasee.com/digitalcamera...t/image008.jpg
http://www.akkasee.com/articles/7066
فکر می کنم بی ربط نباشه :::happy::: البته این عکس ها رو با دوربین های حرفه ای گرفتند ، لطفا با FZ35 مقایسه نکنید !!!
درود بر شما.
جناب رستمیانی من از اون قسمتش که سفید رو بهش میشناسونی استفاده نکردم اما وایت بالانس رو دقیقا تنظیم کردم!
حتی روی مودهای مختلف از جمله آتو هم امتحان کردم،بازم رنگاش مثل کنون طبیعی نشد!
البته شاید من تنظیماتش رو بلد نیستم.
بازم سعی میکنم یاد بگیرم.
از توضیحاتتون ممنون.
خب طبیعی هست !
وقتی خودش خودکار رنگ رو تنظیم می کنه فقط حدس می زنه رنگ درست کدومه ! ولی دوربین های مختلف اینجا تصمیم های مختلفی می گیرن. بعضیا ممکنه عکس ها رو سرد تر و بعضی گرم تر ثبت کنن
شما White Balance رو مثلا با یک دیوار گچی یا یک کاغذ A4 هم اونم می تونی تنظیم کنی ... ولی معمولا بهتره عکس رو با یک نرم افزار هم ویرایش کنی تا علاوه بر White Balance مقدار Level و Sharpness و ... رو هم تغییر بدی تا به بهترین نتیجه برسی
البته اگه White Balance هم تنظیم باشه بازم همه دوربین ها کیفیت رنگ مشابه ندارند، ولی فقط در اون صورت میشه اونا رو با هم مقایسه کرد :::happy:::
امیدوارم موفق باشید دوست من :::yess:::
بقیه دوستانی که این دوربین رو دارند آیا در این موردی که omid705 عزیز فرمودند نظری دارند یا خیر ؟نقل قول:
3. اتفاقا من همین مورد پرتقال رو دیشب تست کردم،همینطوری هست که میفرمایید سونی بود!
خیلی نارنجی نشون میده که طبیعی نیست.
در کل منم خیلی رنگاش رو طبیعی ندیدم البته داخل نور اتاق
انصافا برند کانن از نظری منی که 5-6 تا دوربین کامپکت کانن داشتم هیچوقت مشکل تغییر رنگ رو نداشتم که این موضوع میتونه مسئله بسیار مهمی باشه
البته دوربینهای SLR Like به نسبت کامپکت , معمولا باید تنظیمات رو بخوبی انجام بدی تا عکس خوبی بگیری اما وقتی که مود اتوماتیک توی هر دوربینی باشه خب معلومه که باید اتوماتیک همه چیز رو تنظیم کنه که تشخیص رنگ هم یکی از همونهاست
حالا که بحث پوست پرتفاله، باید بگم اتفاقا منم چند وقت چیش عکس یک پوست پرتقال رو تو نور خورشید با زوم 18X گرفتم با FZ35 .ببینید چطوره :::yess::: :
http://rostamiani.persiangig.com/image/P1010479.jpg
خب عکس که خیلی عالیه اما جناب رستمیانی عزیز باید پوست پرتقال الآن باشه تا با هم مقایسه کنیم (شوخی) :biggrin:
جناب رستمیانی عزیز میشه دوتا عکس واید یکی از محیط بیرون و از گلها و دیگری از داخل خونه ترجیحا شب و با فلاش اینجا بزارید فقط خواهشم اینه که سایز عکس رو اصلا کم نکنید و سایز اورجینال و دست نخورده باشه (امیداورم که اینترنت پرسرعت داشته باشید)
دوستان دیگه هم اگر اینترنت پرسرعت دارند لطف کنن یه چند تا عکس با سایز اصلی (بدون کم کردن حجم) اینجا بزارن
خیلی ممنون
اینکه پرتقال رو کوچیک کردم به خاطر این بود که هدف دیدن رنگه نه کیفیت عکس ... ولی اگه بخواین نمونه عکس ببینید قکر کنم بهتره برید به سایت های معتبر تا امکام مقایسه هم داشته باشید :)
می دونم که احتمالا خودتون اینا رو دیدین، ولی شاید هم ندیده باشین :
http://www.dcresource.com/reviews/pa...review/gallery
http://www.imaging-resource.com/PRODS/FZ35/FZ35A7.HTM
http://www.trustedreviews.com/digita...ix-DMC-FZ38/p6
به نظر من این نمونه عکس ها خیلی بیشتر از چیزی که ما بخوایم آپلود کنیم به دردتون بخوره ولی اگه عکس خاصی می خواین که اینجا نیست ،بگین تا آپیود کنم :)
موفق باشید
اینم یه عکس که تو عید گرفتم، دوستان نظر یادتون نره
سلام
خیلی خوب شده ... فقط اگه کراپ کردی به نظر من خوبه یکم کادرو از سمت چپ و بالا بیشتر کنی :::happy:::
اینم عکسیه که چند وقت قبل گرفتم :
Panasonic FZ35
TeleMacro
18X Zoom
ISO-80
f/5.6
1/250 sec
http://rostamiani.persiangig.com/Pho...y/P1010438.jpg
البته با کراپ و اصلاح توی Adobe Lightroom :::happy:::
یک بحث راجع به عکس از ماه
که من فکر میکنم در این مورد کنون برنده است، به خاطر همون 2 ایکس زوم بیشتر
و اینم نتیجه کار
اولی FZ35
دومی کنون SX20
که با FZ دیشب گرفتم و کنون رو از فروم کنون دراوردم، و اسکیلشون یکیه، که میشه روش قضاوت کرد . . .
نویز بیشتر FZ به دلیل ایزو 400 هست اما کنون 80
FZ
Auto exposure, Program AE, f/8, ISO 400
کنون
Manual exposure, f/5.7, ISO 80
http://alfredooo.persiangig.com/image/P10107611.JPG
http://alfredooo.persiangig.com/imag...jkhfd8y4wa.jpg
از عکس های ریویوو ها مطمئن باش :)
دستکاری نشدست ... ولی ان شاالله سر فرصت از عکس های خودم هم برات آپلود می کنم
سلام.
من یه دوست دارم که مغازه عکاسی دارن.تقریبا"نسل اندر نسل اینکاره بودن و بهترین و حرفه ای ترین عکاس شهر هم هست.
دوربین و یه 2 روزی دادم دستش تست کنه و اما نتیجه.
اون گفت تنها ایراده این دوربین کیفیت متوسط رنگها تو محیط بسته مخصوصا" زیر نور لامپ فلوروسنت یا کم مصرف.
نسبت به قیمتش عالیه و عکساش تو محیط باز مخصوصا"از طبیعت در حد slr هست .از فرمت raw خیلی تعریف میکرد و میگفت کمتر دوربینی تو این قیمت این امکانات و داره .
از فیلمبرداریش و سرعت زوم تو عکاسی هم خیلی تعریف کرد.
یه مورد هم میگفت که به خاطر سایز جمع و جورش تو دستهای بزرگ خوب جا نمیگیره.آخه دستهای اونم مثل من بزرگه.
:::happy:::
احتمالا منظورشان این بوده که دوربین در مد Auto White Balance در زیر نور فلورسنت خیلی خوب جواب نمیدهد والا رنگ در محیط بسته و باز تفاوتی ندارد. WB را هم میتوانید با مسلط شدن به دوربین و پیش بینی رفتار ان در محیط های مختلف به سهولت تنظیم کنید و این مسئله چندان نقطه ضعف محسوب نمیشود.نقل قول:
سلام.
من یه دوست دارم که مغازه عکاسی دارن.تقریبا"نسل اندر نسل اینکاره بودن و بهترین و حرفه ای ترین عکاس شهر هم هست.
دوربین و یه 2 روزی دادم دستش تست کنه و اما نتیجه.
اون گفت تنها ایراده این دوربین کیفیت متوسط رنگها تو محیط بسته مخصوصا" زیر نور لامپ فلوروسنت یا کم مصرف.
نسبت به قیمتش عالیه و عکساش تو محیط باز مخصوصا"از طبیعت در حد slr هست .از فرمت raw خیلی تعریف میکرد و میگفت کمتر دوربینی تو این قیمت این امکانات و داره .
سلام
چند وقت پیش می هواستم یک عکس ماکرو با FZ35 بگیرم که دیدم این دوربین یکی در میون فوکوس می کنه !!!
ظاهرا خیلی سریع فوکوس می کرد، ولی سوژه حسابی تار بود !!!
یکم که دقت کردم دیدم یک پرز کوچیک نشسته روی لنز UV و دوربین داره روی اون فوکوس می کنه :eek:
تا اون موقع فکر می کردم این دوربین نمی تونه تو فاصله زیر یک سانتی متر فوکوس کنه :::yess:::
اینم عکس با اندازه اصلی :
http://www.up.clipfa.com/images/fz35majnj.jpg
با سلام وتشکر
من می خواستم دوربین کنون sx210is بگیرم چون برا عکسهای خانگی و فیلمبرداری می خواستم اما این دوربین قیمتش خیلی بیشتر از کنون نیست ولی امکانات عکاسیش فوق العاده است تو عکاسی که از سرم خیلی زیاده ولی چن سوال در مورد فیلمبرداریش داشتم شما یا هر کدوم از اساتید راهنمایی کنن به من و خیلیها که دنبال خرید دوربین عکاسی که بشه باش فیلمبرداری هم کرد کمک کنن
1- دربهترین حالت فیلمبرداری یعنی Avchd با صدای دالبی روی هر یک گیگا بایت چند دقیقه فیلم میگیره
2- آیا لرزش گیر لنز در فیلمبرداریش کار میکنه
3- در حالت HD کیفیت فیلم خوب هست یا شطرنجی وضعیف است من فیلم HD کنون sx210 را دیدم عالی بود روی 8گیگا بایت 42 دقیقه فیلم میگرفت
4- آیا در ابعاد کوچکتر فیلمبرداری با نسبت 16 به 9 دارد
بسیار ممنون میشم من را راهنمایی بفرمایید .
با سلام وتشکر
من می خواستم دوربین کنون sx210is بگیرم چون برا عکسهای خانگی و فیلمبرداری می خواستم اما این دوربین قیمتش خیلی بیشتر از کنون نیست ولی امکانات عکاسیش فوق العاده است تو عکاسی که از سرم خیلی زیاده ولی چن سوال در مورد فیلمبرداریش داشتم شما یا هر کدوم از اساتید راهنمایی کنن به من و خیلیها که دنبال خرید دوربین عکاسی که بشه باش فیلمبرداری هم کرد کمک کنن
1- دربهترین حالت فیلمبرداری یعنی Avchd با صدای دالبی روی هر یک گیگا بایت چند دقیقه فیلم میگیره
2- آیا لرزش گیر لنز در فیلمبرداریش کار میکنه
3- در حالت HD کیفیت فیلم خوب هست یا شطرنجی وضعیف است من فیلم HD کنون sx210 را دیدم عالی بود روی 8گیگا بایت 42 دقیقه فیلم میگرفت
4- آیا در ابعاد کوچکتر فیلمبرداری با نسبت 16 به 9 دارد
بسیار ممنون میشم من را راهنمایی بفرمایید .
سلام
1.با هر گیگابایت میشه حدود 10 دقیقه فیلم گرفت. در ضمن،در اینجا AVCHD = MPEG4 و MOV = MPEG2 :::yess:::
2.بله :)
3.کیفیت که خیلی حوبه ... ولی گاهی دیدم که یک لحظه کیفیت خراب میشه ! شاید اگه MPEG2 بکنم درست بشه.ولی کم پیش اومده.می تونید کیفیت فیلمشو تو اینترنت ببینید .البته حجمش بالاست :::happy:::
4.همینجوریش 16 به 9 هست ... ولی نمی دونم چطور رزولوشن رو کم کنم ... شاید فقط HD فیامبرداری می کنه
5.وقت فیلمبرداری زوم هم می کنه و جوریه که سرعت زوم کم کم زیاد میشه که تو فیلمبرداری خیلی قشنگتر میشه :) (البته تو عکسبرداری می تونید انتخاب کنید سرعت زوم کم کم زیاد بشه یا نه)
6.تو فیلمبرداری حالت PوAوSوM داره !!! می دونید که چی هست :)یعنی می تونید اندازه دیاف و سرعت شاتر !(البته اینجا شاتر به معنای واقعی نداریم) رو تعیین کنید
7.دکمه فیلمبرداری سریع داره.یعنی مثلا روی یک سوژه فوکوس کردیو داری عکس می گیری.تله یا ماکرو یا ووو .یهو تصمیم می گیری یه فیلمی هم بگیری.می تونی اون دکمه رو بزنی و فیلمبرداری فورا شروع میشه :)
سلام خدمت دوستان
میشه آخرین قیمت این دوربین را با گارنتی بانیان و با گارانتی متفرقه اعلام بفرمایید:think:;
فكر ميكنم دوستمون قيمت رو اشتباهي گفتن ....
قيمتش همون ديجي كالا 398.000
چون من خودم اين دوربين و به زودي ميخرم
بانیان الکترونیک 482
دیجی کالا زده ناموجود
سلام
من چندجا دیدم برد فلش fz35 توحالت واید 8.5 متراست ولی توسایت imaging resource بهزحمت به 3متر موثر میرسید
تو حالت تله که نگو
مثلا تو مقایسه با hx1 که زده 9متر مال fz35 نابود،بود
اونایی که دارن یا اون عزیزی که هردوشو داشت میشه جواب بدیدکه ایا همینطوریه؟
یه سوال دیگه اینکه لنزfz35 هم مثل سونیhx1 قابل تعویض؟
بعد من میخوام اینو ازخارجه بگیرم که توسایتا زده 300 دلار به نظرتون تو این رنج چیز بهتری هم هست؟
پیش پیش از پاسختون ممنونمhttp://www.akkasee.com/forum/images/...s/blushing.gif
من FZ35 دارم ولی نمی تونم فلاشش رو با بقیه مقایسه کنم ولی تا به حال مشکلی نداشتم باهاش... خوبه ریویوو های دیگه رو هم ببینی :)
ولی لنزش عوض نمیشه فقط یک تله اضافه بهش می خوره. بعید می دونم لنز HX1 هم عوض بشه :)
به هر حال به نظر من کیفیت عکس FZ35 بهتر از HX1 هست.مگه تو فیلمبرداری که البته قضیه خیلی فرق داره
درود بر شما
من هم بعد از تحقیقات زیاد این دوربین رو خریدم و بسیار ازش راضی هستم.
برد زیاد فلاش هم مزیته هم عیب!
فلاشهای برد بالا گرچه از لحاظ مسافت قدرت بیشتری برای روشن کردن دارند اما پخش شدگی خوبی ندارند و مرکز عکس خیلی روشن تر میشه.
این دوربین هم مستثنی نیست.
در کل فلاش سرخود همه دوربینهای این رنج نتایج نزدیک به هم دارن.
اگر واقعا علاقه به استفاده حرفه ای از فلاش در عکسهاتون دارید دوربینی تهیه کنید که Hot Show داشته باشه و بتونید فلاش خارجی بهش وصل کنید.
من به شخصه از قدرت فلاش FZ35 راضیم اما خوب نور رو پخش نمیکنه،شایدم من بلد نیستم.
پ.ن : مطالب بالا صرفا نظر شخصی اینجانب بوده و ارزش دیگری ندارند.:::happy:::
ممنون از توجه تون :::blushing:::
گرامی منم منظورم پکن یاشایدم اتریش بود
راستی فلاششو نگفتی چجوره؟
اما من آماتورم و به شدت دارم از این دوربین لذت میبرم:::yess:::
توی طبیعت کارش حرف نداره،خصوصا که از کنون سبک تره و جمع و جور تر واسه همین خیلی راحتتر میشه باهاش کار کرد و حملش کرد.
توی عکسای داخل اتاق از لحاظ کیفیت کلی خیلی تفاوتی بینشون نیست با کنون.
البته انتخاب با شماست،رنگهای کنون کمی طبیعی تره در عوض پاناسونیک به طور محسوسی نویز پایین تر و فوکوس سریعتری در نور کم داره و همینطور در نهایت زوم هم همین سرعت خوب رو حفظ میکنه.
من با SX20 که کار کردم فوکوسش در انتهای زوم گیج میشد و طول میکشید فوکوس کنه.
اگر حرفه ای هم هستید که مسلما فرمت RAW این دوربین چیزیه که جای شک باقی نمیزاره!
هرجا حس کردید نتیجه خروجی مطلوب نیست RAW بگیرید و ادیت کنید!
در ضمن من از 60 ثانیه نوردهیش هم خیلی استفاده میکنم،واقعا محشره!
امیدوارم هر دوربینی که میخرید ازش لذت ببریددوست عزیز.
ببخشید برای من سوال پیش اومد که کدام کاربر حرفه ای بااین قیمتهای بازار بنده 8 سال پیش را نمیگم که قیمتها سرسام آور بود از دوربین لایک بدون هات شو یا با هات شو استفاده میکنه و کار تحویل مشتری میده ؟ بالاترین حد چاپ با دیتیل مناسب جهت تحویل به مشتری در این دوربینها و کلا اس ال ار لایک ها چقدر است نهایتا ؟
اصلا از لحاظ کاری واقعا میشه جلو مشتری الان دراین بازار از دوربین لایک استفاده کرد؟ :think:;
بنده حرفه ای نیستم منظورم اینه که از این راه کسب در امد نمیکنم ولی اکثر دورهای عکاسی را گذراندم و حالا هم برای دلم و گاهی برای دوست وهمسایه و حتی شرکت عکاسی میکنم من حالا یک مبتدی هستم یا یک حرفه ای ؟
این سوال نامربوط از چند پست اخیر برایم پیش آمد ببخشید اگر فکر میکنید آف تاپیک هست پست مرا مدیران عزیز حذف کنند.
من فکر میکنم قبل ازاینکه مدل دوربین تجویز کنیم باید ببینیم اصولا چه کسایی سراغ لایک ها میرن.
به نظر من این افراد 3دسته اند:1-اونایی که میخواستند یه کامپکت 200-300 بخرن چششون خورده به لایک ها از زوم وچیزای دیگش خوششون اومده راضی شدن یه 150تومن روش بگذارن لایک بخرن؛ مثل خودم
2-اونایی که از عکاسی سردر میارن اما بودجشون نمیرسه فکر هم نکنید که 200تومن پول کمی تابگذارن روش برن slr بخرن
3-اوناییکه حرفه ای اند که به نظرم اصلا سراغ لایک نمیرن
دراین میون دسته اول از همه بیشترن وبنظرم مسخرست که بهشون slr پیشنهاد کنی چون یه بار جون کندن 150 تومن رو سرمایه اولیه شون گذاشتن دیگه اینکه دوباره 200 تومن دیگه بگذارن روش نکه نخوان ،ندارند.
فرض هم کنیم تا2سال دیگه حرفه ای شدن خوب تااونموقع کلی slr جدید اومده که کلیم قیمتاش افت کرده اینم درنظر بگیرید که از بابت تورم 700-800 تومن 2سال دیگه شاید قدر 500تومن الانم نیارزه
جدای همه اینا منهای hotshoeکنون ،fzپاناسونیک ازهرجهت سرتر اینم که میگن زوم کنون 20x اشتباست میتونید از ریویوها عکس زوم با وایدشو بگیرید وتوکامپیوتر بایه خطکش ساده ببینید که زوم کنون بیشتر از 18.5x نیست.کندی فوکوسش هم که دیگه همه میدونن:think:;
همه اینایی که گفتم نظر شخصی بود کسی دلگیرنشه یه وقتی.
لغت حرفه ای یا همون profesional ( اگر املای لاتینش اشکال داره ببخشید )،به کسی گفته میشه که اون کار حرفه اش هستش و ازش پول در میاره.
شما اگر از عکساتون پول در بیارید میشید عکاس حرفه ای .
اما ممکنه 4 تا SLR با 12 تا لنز جور و واجور هم داشته باشید اما واسه دل خودتون عکاسی کنید و واسه لذتش!
در صورتی که عکساتون رو نفروشید میشید عکاس آماتور و البته ممکنه از خیلی عکاسای حرفه ای هم بیشتر در مورد دوربینها و هنر عکاسی بدونید!
اینها معنای لغویشه البته،اما خودمونی هرکی SLr داره میشه حرفه ای!:::yess:::
در ضمن دقت کنیم لغت آماتور با تازه کار به هیچ وجه از لحاظ معنایی برابر نیستند.
این تقسیم بندی آماتور و حرفه ای هم مختص به عکاسی نیست و یک تعریف کلیه.
حق با شماست،پاناسونیک واید بیشتری داره اما کنون کمی در تله قوی تره.
در ضمن پاناسونیک در رزولیشن های پایین تر زوم کمکی هم داره که تا 22X زوم اپتیکال میکنه.
نمیدونم کنون هم این رو داره یا خیر.:confused:
در کل بهتره خیلی به این که میگن دوربین چند X زوم داره توجه نکنیم.
اعدادی که بیانگر میزان تله و واید بودن لنز هستند معیار خیلی بهتری هستند برای انتخاب دوربین با زوم مناسب.
با تمام حسنات این دوربین قیمت 470 تومن براش زیاد نیست؟با این قیمت بیشتر میشه اونو با sx1 مقایسه کرد.
تو یه دوره که تو سایتی با گارانتی خودش زیر 400 میداد خیلی خوب بود.
همونطور که جناب رستمیانی عزیز هم فرمودند واسه کنون هم باید مموری تهیه کنید.
FZ35 حداقل 40 مگابایت حافظه داخلی داره واسه تست کردن اما فکر کنم SX20 همونم نداشته باشه!
در ضمن فکر میکنم قیمت کیف+شارژر+باطری بیشتر از اینی بشه که فرمودید،گرچه قیمتشون رو دقیق ندارم.
به هر حال شما هر کیفی هم واسش تهیه کنید آخرش کیف اورجینال یه چیز دیگست!
سلام یه سوال شاید خیلی مسخره!
لنزدوربین های آنالوگ به دیجیتال ها می خوره؟
من یه لنزjupiter-21m 4/200 دارم که اگه کسی ترجمش کنه یعنی بگه از چند میلیمتر تاچنده ممنون میشم.راستی اصلا ارزشی هم داره یعنی چند میخرنش نو نو
ممنون:::blushing:::
سلام دوستان گلم
لطفا اگر مقدوره لیست آخرین قیمت fz38 رو بفرمایید البته همراه با آدرس و یا لینک خرید.
در صورت مغایرت با قوانین بصورت خصوصی ارسال فرمایید
پیشاپیش از همه تشکر میکنم.
:::happy:::
بهترین کار اینه که یه تماس با بانیان بگیری و قیمت رو اینجا هم بنویسی دوست من
البته اگه با گارانتی معتبر بخوای :)
اینم تلفن ها :
http://www.banian.com/agents.htm
موفق باشید
سلام
من داشتم میرفتم fz35بخرم که متوجه شدم لنز تله 70-200 jupiter قدیمیم به slrهای کنون با یه تبدیل میخوره قیمت گرفتم نوش 150 تومن میارزه حالاموندم باتوجه به اینکه بخشی ازهزینه های اینده که کم هم نیست کم شده برم سراغ slrیانه البته باتوجه به بودجه فکرکنم باید قیدSlrبا قابلیت فیلم برداریو بزنم
ومضافا وزن زیادی که slr بالنز داره بیشتراز3برابرfzمیشه بااین حال اگه اساتید راهنماییم کنن ممنون میشم
اگه بازم اشتباهی پست زدم معذرت :::blushing:::
دوستان كه fz35 دارند
ميخواستم بدونم توي اين دوربين امكان خاموش كردن لرزش گير هست يا نه اگر اين امكان رو داره آيا بصورت مجزا ميشه اين كار رو كرد يعني ميشه محور افقي يا عمودي بطور جداگانه خاموش يا روشن كرد
من بلاخره از جمهوری گرفتم 450، با گارانتی بانیان بدون بیمه و با کیف همراه خودش. جاهای دیگه 465 همون دوروبرا قیمت میدادن.
برای گرفتن کارت حافظه هم عجله نکنید و از خود دوربین فروشا نگیرید. اکثراً ظرفیت پایین دارن یا ظرفیت بالاهایی که سرعت پایین دارن.
اگر میخواین که کارتتون موقع فیلمبرداری خوب جواب بده حتماً کارت های کلاس 6 به بالا بگیرین که سرعت بالاتری دارن...
من به این نتیجه رسیدم که سفارش از راه دور حتی اگر ارزونتر هم باشه ریسک بالایی داره. واسه همین 100تومان بالاتر دادم تا با گارانتی داخلی و اطمینان بیشتر بگیرم...
دوستان که این دوربین را دارن من 3تا سوال داشتم:
دهانه دیافراگم این دوربین که حداکثرش 4.4 هست نسبت به دوربینهای دیگه که اکثرا 5 به بالا هستند محدودیتی تو عکاسی از لحاظ نوردهی یا عمق میدان ایجاد نمیکنه؟
صدا برداریش به صورت استریو است؟ موقع فیلم برداری صدای زوم کردن هم ذخیره میشه؟
حداکثر سرعت شاترش که 1/2000 هست کم نیست؟
سلام، سوال اولتون:
4.4 دهانه بازتري نسبت به 5 هست پس نور بيشتري وارد دوربين مي شود. عمق ميدان هم به علت سايز كوچك سنسور تفاوت چنداني ندارد.
سوال سومتون هم جوابش اينه كه در بسياري از موارد براي فريز كردن صحنه ها در حدود يك هزارم يا حداكثر 1 هزاروششصدم براي مثلا قطرات آب در هوا كافي هست ولي مشكلي كه معمولا در سرعتها هست نبود نور كافي و در نتيجه استفاده از ايزوهاي بالاتر هست.
من اين دوربين رو ندارم و سوال سومتون رو نمي تونم جواب بدم.
با سلام خدمت دوستان براي عكاس آماتوري مثل من ايا اين دوربين مناسبه؟ مشكلي براي استفاده پيش نمي ياد؟
اين قيمت اين دوربين در ايران با دوبي خيلي فرق ميكنه؟ ارزش داره از دوبي اين دوربين رو بخرم؟
این دوربین خلاوه بر تنظیمات دستی کامل حالت های خودکار زیادی هم داره که کار کردن باهاشون خیلی راحته.حتی یک سری حالت Creative داره که با اونا می تونید بدون اینکه از اندازه دیاف . ووو چیزی بدونید به راحتی عمق میدان رو کم و زیاد کنید
فوکوس خودکارشم خیلی سریع و دقیق عمل می کنه
خروجی عکس هاش هم از خیلی از دوربین های مشابه رنگ های طبیعی تری داره (بعضی از دوربین های دیگه مثل S200EXR کیفیت رنگ هاشون به خوبی این دوربین نیست ولی با ادیت کردن رنگ ها می تونید نتیجه بهتری بگیرید !)
برای همین به نظر من که این دوربین رو دارم خیلی کار با این دوربین راحته و نباید مشکلی داشته باشید
موفق باشید :)
سلام
ميخواستم بدونم fz35 روي عكسها تاريخ ميزنه يعني ميشه وقتي عكسهاشو پرينت ميگيريم روي عكسها تاريخ قيد شده باشه ؟
روي فيلم برداريش زوم داره ؟
همه دوربین ها تاریخ عکس گرفتن رو ثبت می کنند.ولی نه روی خود عکس .توی مشخصات فایل
اینکه وقت پرینت گرفتن هم تاریخ رو بنویسه به برنامه ای که باهاش پرینت می کنید بستگی داره
در حال فیلمبرداری هم زوم می کنه و این کار رو خیلی خوب هم انجام میده :) چون لنزش تقریبا بی صدا هست و صدای لنز توی فیلم نمی افته و به طور پیشفرض در حال فیلمبرداری با سرعت کم شروع می کنه به زوم کردن و کم کم سرعت رو زیاد می کنه .برای همین فیلم خیلی قشنگ تر میشه :)
سلام دوست عزيز جناب رستمياني
امكانش هست چند تا از عكسهاي كه با دوربينتون يعني fz35 گرفتيد را توي گالري نه چون من اونجا نميتونم ببينم تو ي قسمت عكسهاي كه شما گرفتيد آپلود كنيد
مثلا عكس داخل اتاق شب و روز عكس بيرون از منزل در شب و روز
ممنون ميشم
سلام
تو یه ریویو خوندم تو حالت تله نهایت سرعتش 1/500وتوعکاسی پیاپیش هم همینطوره؛ اساتیدی که دوربینو دارن میشه صحتش رو اعلام کنن وبه نظر کم نمیرسه؟
۱.خیلی ببخشید ... الآن دوربین دستم نیست نمی تونم تست کنم !
۲.وقتی تا آخر زوم کنید دیافراگم خیلی بسته هست و در صورتی که دوربین محدودیتی نداشته باشه هم گرفتن عکس با سرعت بالا نور خیلی زیادی لازم داره و شاید خیلی اوقات با ISO ی بالا هم عملی نباشه :::happy:::