-
پاسخ : Panasonic Lumix DMC-FZ35 (FZ38)
چند تا سوال داشتم در مورد FZ35
1- وقتی میخوام فیلمبرداری کنم مثلا وقتی دارم از یه رودخونه که کنارش درخت و سبزه هست بعضی از قسمتها رو کمرنگ پرنگ میکنه انگار یه جاهایی به تشخیص خود دوربین رنگها رو اتومات کم و زیاد میکنه میخواستم ببینم باید کدوم تنظیم رو تغییر بدم که تو حالت معمول و طبیعی فیلمبرداری کنه ؟
2- اگر بخوایم از یک سوژه بسیار نزدیک مثلا دو سانتیمتری یک سنجاقک عکس بگیریم تو حالت P باید چکار کنیم که فوکوس روی خود سنجاقک باشه ؟
3- چرا روی حالت اتوماتیک وقتی میخوام از یک فردی که داره دستش رو تکون میده عکس میگیرم حالت دستش ثابت نمیشه (یعنی عکس دست ایست نمیشه) و موج میندازه ؟ تو دوربینهای معمولی و کامپکت این عمل به راحتی انجام میشه یعنی اگر بخوام از یک مایشن در حالت حرکت عکس بندازم که خیلی بد میشه
4- چرا وقتی رزولوشن رو تو حالت واید 16.9 قرار میدیم مگاپیکسل کاهش پیدا میکنه و میاد روی 9 ؟ تو دو سه تا دوربین دیگه هم این مورد هست آیا نمیشه کاری کرد که با همون رزولوشن آخر دوربین عکس واید بگیریم ؟
ببخشید من زیاد حرفه ای نیستم :::blushing:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
C@non
چند تا سوال داشتم در مورد FZ35
1- وقتی میخوام فیلمبرداری کنم مثلا وقتی دارم از یه رودخونه که کنارش درخت و سبزه هست بعضی از قسمتها رو کمرنگ پرنگ میکنه انگار یه جاهایی به تشخیص خود دوربین رنگها رو اتومات کم و زیاد میکنه میخواستم ببینم باید کدوم تنظیم رو تغییر بدم که تو حالت معمول و طبیعی فیلمبرداری کنه ؟
2- اگر بخوایم از یک سوژه بسیار نزدیک مثلا دو سانتیمتری یک سنجاقک عکس بگیریم تو حالت P باید چکار کنیم که فوکوس روی خود سنجاقک باشه ؟
3- چرا روی حالت اتوماتیک وقتی میخوام از یک فردی که داره دستش رو تکون میده عکس میگیرم حالت دستش ثابت نمیشه (یعنی عکس دست ایست نمیشه) و موج میندازه ؟ تو دوربینهای معمولی و کامپکت این عمل به راحتی انجام میشه یعنی اگر بخوام از یک مایشن در حالت حرکت عکس بندازم که خیلی بد میشه
4- چرا وقتی رزولوشن رو تو حالت واید 16.9 قرار میدیم مگاپیکسل کاهش پیدا میکنه و میاد روی 9 ؟ تو دو سه تا دوربین دیگه هم این مورد هست آیا نمیشه کاری کرد که با همون رزولوشن آخر دوربین عکس واید بگیریم ؟
ببخشید من زیاد حرفه ای نیستم :::blushing:::
سلام
۱.شاید نور رو کم و زیاد می کنه. شایپ بتونید با دکمه AF/AE Lock نورسنچی رو قفل کنید تا تغییر نکنه.تنظیمان حالت فیلمبرداری رو هم ببینید
۲.دکمه AF/AF/MF رو بزنید و گزینه دوم که حالت ماکرو هست رو انتخاب کنید :)
http://www.imaging-resource.com/PRODS/FZ35/z-top.jpg
۳.باید توی حالت عکاسی سریع عکس بگیرید (توی عکس بالا تصویر آدمی که دارد می دود) یا خودتون سرعت شاتر رو زیاد کنید.مثلا ۱/۲۰۰ ! ولی باید نور به اندازه کافی باشه. اگر نه باید ISO رو زیاد کنید و شاتر رو باز !
۴.اگه زوم نکنید به هر حال لنز واید هست ! اون گزینه فقط ابعاد عکس رو عوض می کنه
موفق باشید :::happy:::
-
پاسخ : پاسخ: Panasonic Lumix DMC-FZ35 (FZ38)
سلام دوستان.
کسی آخرین قیمت این دوربین و فروشکاهشو نداره.
آخه از بد شانسی دیجی کالا دیگه نداره!!!!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amirtak
سلام دوستان.
کسی آخرین قیمت این دوربین و فروشکاهشو نداره.
آخه از بد شانسی دیجی کالا دیگه نداره!!!!!!!
از نمایندگی های بانیان بپرسید :
http://www.banian.com/agents.htm
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rostamiani
350000 تومان با كيف فابريك و گارانتي pgf
-
سلام دوست عزیز
ممکنه بگین از کدوم نمایندگی قیمت گرفتید من هرجا زنگ زدم میگفتن 485تومن
ممنون
-
سلام منم در بدر دنبال این دوربین زیر قیمت 400 هستم اگه کسی جایی رو میشناسه لطفا معرفی کنه ممنون
-
دوستان تو پست 215 دوستمون مطمئنا اشتباه گفتن این دوربین زیر 450 قیمت نداره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
C@non
دوستان تو پست 215 دوستمون مطمئنا اشتباه گفتن این دوربین زیر 450 قیمت نداره
متشکرم
راست میگید ... اصلا دقت نکردم :)
البته یک مدت ظاهرا دیجیکالا این دوربین ۳۹۰ هزار تومان میفروخت .ولی دیگه نداره :)
-
دوستان عزيز من شرمنده ام بايد توضيحات و كامل ميدادم قيمت fz35 در تهران 450000 به همراه كيفش است ولي بصورت اتفاقي مطلع شدم يكي از دوستانم اين دوربين را بصورت آكبند داره به قيمت 355000 تومان بدون كيفش به بنده پيشنهاد داد البته يك عدد بيشتر نداره كه برايش از اون ور اب اورده اند و استفاده نكرده مي خواد بفروشه بنده قصد خريدش و دارم بنظر شما با اين قيمت بدون كيف ميارزه ؟! البته من هنوز نديدم ولي ميگه جعبه اون را هم حتي باز نكرده
قيمت كيفش فابريكش گرفتم كيف هارد سرمه اي رنگ 18000 تومان
يه جايي مي گفت كيف فابركش داره 25000 تومان
حالا نميدونم كدوم درست ميگن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein 2005
دوستان عزيز من شرمنده ام بايد توضيحات و كامل ميدادم قيمت fz35 در تهران 450000 به همراه كيفش است ولي بصورت اتفاقي مطلع شدم يكي از دوستانم اين دوربين را بصورت آكبند داره به قيمت 355000 تومان بدون كيفش به بنده پيشنهاد داد البته يك عدد بيشتر نداره كه برايش از اون ور اب اورده اند و استفاده نكرده مي خواد بفروشه بنده قصد خريدش و دارم بنظر شما با اين قيمت بدون كيف ميارزه ؟! البته من هنوز نديدم ولي ميگه جعبه اون را هم حتي باز نكرده
حالا نميدونم كدوم درست ميگن
کاملا می ارزه :)
کیف فابریکی که به من دادند فقط گنجایش خود دوربین رو داره و حتی نمی تونم باتری یدکشو توش بزارم
اصلا چیز خاصی نیست
خیلی زود هم بعضی جاهای روکشش ریخت !
فکر نمی کنم این همون کیفی باشه که پاناسونیک تولید کرده :)
ای کاش کیفش اینجوری بود :
http://www.up.pnu-club.com/images/t9...yhct4spkqw.jpg
-
[QUOTE=hossein 2005;174701]دوستان عزيز من شرمنده ام بايد توضيحات و كامل ميدادم قيمت fz35 در تهران 450000 به همراه كيفش است ولي بصورت اتفاقي مطلع شدم يكي از دوستانم اين دوربين را بصورت آكبند داره به قيمت 355000 تومان بدون كيفش به بنده پيشنهاد داد البته يك عدد بيشتر نداره كه برايش از اون ور اب اورده اند و استفاده نكرده مي خواد بفروشه بنده قصد خريدش و دارم بنظر شما با اين قيمت بدون كيف ميارزه ؟! البته من هنوز نديدم ولي ميگه جعبه اون را هم حتي باز نكرده
جناب رستميان عزيز من اين دور بين و ميخوام بگير م مواردي رو كه بايد چك كنم رو توضيح بديد و چطوري ميشه فهميد كه اين دوربين كار كرده است يا نه منظورم اينه كه تعداد شات هاي كه با اين دوربين گرفته شده رو چطوري ميشه فهميد ضمنا اصل بودن باطري رو چطوري چك كنم
ممنونم]
-
جناب رستميان عزيز من اين دور بين و ميخوام بگير م مواردي رو كه بايد چك كنم رو توضيح بديد و چطوري ميشه فهميد كه اين دوربين كار كرده است يا نه منظورم اينه كه تعداد شات هاي كه با اين دوربين گرفته شده رو چطوري ميشه فهميد ضمنا اصل بودن باطري رو چطوري چك كنم
ممنونم][/QUOTE]
سلام
راستش من در مورد خرید دوربین زیاد تجربه ندارم :)
فقط می دونم تو بسته بندیش چه چیزایی هست :
دوربین
باتری
شارژر
هود لنز
درایور هود لنز
درپوش لنز با بندش
بند شانه ای دوربین
دستمال برای تمیز کردن
دفترچه و سی دی نرم افزار و دفترجه کامل
کابل USB و خروجی تلوزیون (کابل miniHDMI نداره !)
باتریش اصلیش هم 695mAh بود ولی باتری یدکی که براش خریدم 710mAh .شاید از این مورد بشه فهمید اصله یا نه :D
موفق باشید
-
اقاي رستميان عزيز
اول از راهنمايت متشكرم
سوالي داشتم كابل اتصال به تلوزيون يا كابل اتصال به PC جزء لوازم همراه هست يانه ؟
يا بايد جدا بخريم ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein 2005
اقاي رستميان عزيز
اول از راهنمايت متشكرم
سوالي داشتم كابل اتصال به تلوزيون يا كابل اتصال به PC جزء لوازم همراه هست يانه ؟
يا بايد جدا بخريم ؟
خیلی خیلی ببخشید ... بالاخره این مورد رو یادم رفت !
بله هردو موجود هست :) .اتفاقا باید همراهش باشه .چون پورت این دوربین miniUSB نیست و مخصوص خود پاناسونیک هست :)
البته کابل miniHDMI نداره !
-
جناب رستميان
من دقيقا متوجه نشده منظورتون اينه كه حتما 2 تا كابل بايد داخل پك دوربين باشه ؟؟ يا يكي از اينها بايد باشه
1- كابل اتصال به TV
2- كابل اتصال به pc
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein 2005
جناب رستميان
من دقيقا متوجه نشده منظورتون اينه كه حتما 2 تا كابل بايد داخل پك دوربين باشه ؟؟ يا يكي از اينها بايد باشه
1- كابل اتصال به TV
2- كابل اتصال به pc
معمولا در صفحه اول دفترچه تمام وسايل الكترونيكي ليست لوازم قيد شده است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MehdiM
معمولا در صفحه اول دفترچه تمام وسايل الكترونيكي ليست لوازم قيد شده است.
متشکرم
معمولا همینطوره :)
ولی من تو دفترچه دوربین این مورد رو ندیدم. شاید روی جعبه نوشته شده باشه
-
دوستان کسی قیمت این دوربینو تو دبی میدونه و یه سوال دیگه اینکه کسی تا بحال از سایتهای خارجی مانند ebuy خرید کرده اید چگونه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
atcmehdi
دوستان کسی قیمت این دوربینو تو دبی میدونه و یه سوال دیگه اینکه کسی تا بحال از سایتهای خارجی مانند ebuy خرید کرده اید چگونه؟
1150 درهم بدون گارانتی و بیمه orgenal
-
جناب رستميان
از راهنمائيهاي قبليت متشكرم بالاخره اين دوربين و گرفتم 350000 تومان با لوازم كاملش البته كيف نداره ضمنا دفترچه فارسي داره حالا بايد بشينم بخونم تا طرز كارش ياد بگيرم چون هيچ اطلاعاتي در مورد كليد ها و مود تنظيمات دوربين ندارم اگه مطلبي در مورد نحوه كار و مود هاي مختلف آن نظرتون ميرسه كه ميتونه به من كمك كنه ممنون ميشم برام توضيح بديد
ضمنا توي دفترچه نوشته اگه از كارتهاي SDHC ميتونيد از 8 گيگ تا 32 گيگ استفاده كنيد
و ساير ميتوانيد از 2 گيگ تا 8 گيگ
ميخواستم بدونم رم SDHC بگيرم بهتر نيست ضمنا فرقش با رمهاي ديگه چيه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein 2005
جناب رستميان
از راهنمائيهاي قبليت متشكرم بالاخره اين دوربين و گرفتم 350000 تومان با لوازم كاملش البته كيف نداره ضمنا دفترچه فارسي داره حالا بايد بشينم بخونم تا طرز كارش ياد بگيرم چون هيچ اطلاعاتي در مورد كليد ها و مود تنظيمات دوربين ندارم اگه مطلبي در مورد نحوه كار و مود هاي مختلف آن نظرتون ميرسه كه ميتونه به من كمك كنه ممنون ميشم برام توضيح بديد
ضمنا توي دفترچه نوشته اگه از كارتهاي SDHC ميتونيد از 8 گيگ تا 32 گيگ استفاده كنيد
و ساير ميتوانيد از 2 گيگ تا 8 گيگ
ميخواستم بدونم رم SDHC بگيرم بهتر نيست ضمنا فرقش با رمهاي ديگه چيه ؟
متشکرم .. وظیفم بوده کمک کنم :)
تفاوت SD و MMC رو نمی دونم ! ولی معمولا SD می خرند !
SDHC نوعی از SD هست که می تونه ظرفیت بالاتری داشته باشه .SD ها حد اکثر ۴ گیگابایت هستند !
-
جناب رستميان
1-من دريروز شروع كردم به عكس گرفتن با دوربين نميدونم چرا روي مود M و A عكسهاي كه توخونه ميگيرم سيا ه و تيره است ؟؟
2 - بعد عكسهاي كه فوكوس روي يك سوژه است و پشت صحنه ان تار مي شود را چطوري بايد گرفت البته توي دفترچه نوشته بود گزينه Mf رو انتخاب مي كنيد بعد محدوده فكوس را انتخاب ميكنيد منم اين كار و كردم ولي دوربين و بايد ميچسبوندم به سوژه تا پشت صحنه تار بشه ولي من ميخوام با اين شيوه مثلا از يك بچه با فاصله 2 متري عكس بگيرم فكوس روي بچه باشه و پشت صحنه ان تار باشه ؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein 2005
جناب رستميان
1-من دريروز شروع كردم به عكس گرفتن با دوربين نميدونم چرا روي مود M و A عكسهاي كه توخونه ميگيرم سيا ه و تيره است ؟؟
2 - بعد عكسهاي كه فوكوس روي يك سوژه است و پشت صحنه ان تار مي شود را چطوري بايد گرفت البته توي دفترچه نوشته بود گزينه Mf رو انتخاب مي كنيد بعد محدوده فكوس را انتخاب ميكنيد منم اين كار و كردم ولي دوربين و بايد ميچسبوندم به سوژه تا پشت صحنه تار بشه ولي من ميخوام با اين شيوه مثلا از يك بچه با فاصله 2 متري عكس بگيرم فكوس روي بچه باشه و پشت صحنه ان تار باشه ؟؟
سلام
۱.توی حالت A و S و مخصوصا M روشنی و تاریکی عکس دست خودتونه :D
توی مد A اندازه دیافراگم رو تعیین می کنید.اگه توی خونه هستنید باید دیافراگم رو تا آخر باز کنید تا نور کم نیارید وگرنه ISO رو ببرید بالا تا تصویر تاریک نشه
توی حالت M هم که نور سنجی داره :) باید طوری دیافراگم و سرعت شاتر و ISO رو تعیین کنید که علامت روی صفحه بیاد وسط یا هر جایی که می خواید.هرچی به سمت چپ متمایل باشه عکس تیره تره و هرچی به سمت راست بره روشن تر
اگه سوال دیگه ای پیش اومد حتما بپرسید :)
۲.در واقع فوکوس یک نقطه نیست.همیشه یک محدوده داخل فوکوسه که ممکنه محدوده بزرگی باشه یا خیلی کوچیک !
http://photographyforbeginners.org/w...ield-guide.jpg
هر چیزی که توی این محدوده باشه واضح ثبت میشه و بقیه تار میفتند ! به اندازه این محدوده میگن عمق میدان.
برای تار کردن پشت صحنه شما باید عمق میدان رو کم کنی.برای این کار می تونید دیافراگم رو باز تر کنی (عددش رو کم تر کنی).زوم کردن هم عمق میدان رو کم می کنه
البته برخلاف دوربین های دیگه تو حالت خودکار هم می تونید این کار رو بکنید .حالت Portrate رو با چرخوندن پیچ بالایی انتخاب کنید و از گزینه های موجود برید سراغ حالت Creative .حالا به راحتی می تونید عمق میدان رو کم و زیاد کنید :D
حالت MF هم زوم دستی هست و به این قضیه ارتباطی نداره ... ولی وقتی دستی زوم می کنید دقت کنید که یک محدوده رو که داخل فوکوس هست بهتون نشون میده ! مثلا ۱ تا ۱.۵ متر رو نارنجی می کنه که نشون میده تو این فاصله همه چیز فوکوس داره !
موفق باشید
-
ببخشید . شما 350 تومن این دوربین رو از کجا خریدید؟
-
جناب رستميان از توضيح خوبتون ممنون
فقط سرعت شاتر هموني كه از 1 تا 250/1 تنظيم ميشه ؟
ولي باز و بسته كردن ديافراگم رو نميدونم كجا برم و گزينش چيه ؟ و توكدوم مود امكان تغيير رو داره ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein 2005
جناب رستميان از توضيح خوبتون ممنون
فقط سرعت شاتر هموني كه از 1 تا 250/1 تنظيم ميشه ؟
ولي باز و بسته كردن ديافراگم رو نميدونم كجا برم و گزينش چيه ؟ و توكدوم مود امكان تغيير رو داره ؟
سرعت شاتر همونه ... ولی باید بشه تا 1/2000 زیادش کرد.البته تو نور خوب !
سرعت دیافراگم رو هم میشه تو مد A و M و تا حدودی P تعیین کرد.همون پایین که نوشته F4.0 یا یک عددی شبیه این :)
موفق باشید
-
[QUOTE=rostamiani;175247]سرعت شاتر همونه ... ولی باید بشه تا 1/2000 زیادش کرد.البته تو نور خوب !
سرعت دیافراگم رو هم میشه تو مد A و M و تا حدودی P تعیین کرد.همون پایین که نوشته F4.0 یا یک عددی شبیه این :)
دوست عزيز توي دوربين من نوشته 1 تا 250/1 !!!
سرعت دياف رو ديدم و وقتي F4.0 مياد جواستيك يا كليد چپ و راست فشار ميدم تغييري نميكنه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein 2005
دوست عزيز توي دوربين من نوشته 1 تا 250/1 !!!
سرعت دياف رو ديدم و وقتي F4.0 مياد جواستيك يا كليد چپ و راست فشار ميدم تغييري نميكنه ؟
۱.عجب ! تو حالت S یا M باید بتونید تا 1/2000 تنظیمش کنید ! تو این حالت ها تست کردید ؟
۲.با بالا و پایین می تونید عوضش کنید.البته هرچی بیشتر زوم کنید دیافراگم هم کمتر باز میشه !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rostamiani
آقای رستمیانی این کیف قیمتش چنده ؟
کلا چه کیفی باسه این دوربین مناسبه که اولا فیت دوربین باشه ثانیا بشه شارژر و سیمش رو توی خود کیف جا داد ؟
میشه با 30 تومن یه کیف با کیفیت گرفت ؟ بنده هم از کیف اوریجینالش راضی نیستم و کنارهاش داره پوست پوست میشه
-
سلام
ميخواستم بدونم چرا وقتي دوربين و روي حالت ماكرو ميزاريم و شروع به زوم ميكنيم تا 3x بيشتر زوم نميكنه اين كه خيلي كمه ؟!!!
-
2 فایل پیوست
سلام؛تو dpreveiw یه مقایسه بین سوپرزوم ها صورت گرفته که تو لیستش fz35,sx20,hs10,p100,s2500,...هست که طبق مقایسه هاش fz35,sx20 مشترکا مقام اول وp100مقام دوم روکسب کردند اما تو همون مقایسه ها میبینید که fz35 تو بعضی بخشها کلی سرتره!
دو تا عکس هم از نتایج مقایسه fz35,sx20گذاشتم که رو هم انداختمشون تا تفاوت بهتر دیده شه. راستی سبز پر رنگتره fz35 هست
اگه تا حالاهم کسی نخریده تاماه دیگه fz40,fz100 میان توبازار که هردو 14mp هستند اماfz100 سنسور cmos داره که میتونه 11 فریم در ثانیه بارزولیشن کامل عکس بگیره وهردوتا لنزشون هم وایدتر وهم زوم بیشتری دارن 24x.25-600mm...مزایای قابل توجه دیگه هم دارن مثلا fz40 بایکبار شارژ 580 شات میزنه که پیشرفت خوبیه و تغییر جای جوی استیک فوکوس ودرگاه hot shoeبرای fz100 وسایر موارد.....
امید به انکه مفید باشه
-
دوستان من مبخوام دوربین بگیرم. حدود شش ماه پیش یه سری تحقیقات کردم. امروز دوباره فرصتی جور شد که بتونم پول دوربین رو جور کنم. اولش تا 260 تومن بود اما الان تا 400 -450 هم تواناییش رو دارم. اینکه بعد از کلی گشتن طی این 6 -7 ساعت انتخاب خودم شد FZ35 اما با اومدن FZ40 - FZ 70- FZ100 ایا این دوربین قیمتش تو ایران افت میکنه؟ افت قیمتش تو امارات به چه صورت هست. ایا انجام شده این افت یا نه.؟ از اینجا بگیرم با گارانتی بهتره یا از همون امارات؟؟؟ حدود 100 تومن اختلافشون هست. دوربین هم که شخصی هست و دست کسی نیست به جز خودم و یا یکی از دوستان که علاقه مند هست به عکاسی. قیمت اخرش تا این لحظه این دوربین چقدر هست.
ممنون.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ramtin-Auto
دوستان من مبخوام دوربین بگیرم. حدود شش ماه پیش یه سری تحقیقات کردم. امروز دوباره فرصتی جور شد که بتونم پول دوربین رو جور کنم. اولش تا 260 تومن بود اما الان تا 400 -450 هم تواناییش رو دارم. اینکه بعد از کلی گشتن طی این 6 -7 ساعت انتخاب خودم شد FZ35 اما با اومدن FZ40 - FZ 70- FZ100 ایا این دوربین قیمتش تو ایران افت میکنه؟ افت قیمتش تو امارات به چه صورت هست. ایا انجام شده این افت یا نه.؟ از اینجا بگیرم با گارانتی بهتره یا از همون امارات؟؟؟ حدود 100 تومن اختلافشون هست. دوربین هم که شخصی هست و دست کسی نیست به جز خودم و یا یکی از دوستان که علاقه مند هست به عکاسی. قیمت اخرش تا این لحظه این دوربین چقدر هست.
ممنون.
سلام
fz35باگارانتی بانیان 480-485 تومن توی ودر امارت هم میگن 320-330 دلار
fz40 تااخر ماه دیگه میادو گفتن 400دلار وfz100 هم 500دلارقیمت جهانیشونه که اگه بیاد توایران باتوجه به اختلاف قیمت fz35باجهانیش باید حدود 100-150 هزارتومن دیگه بهش اضافه کنید
درمورد fz70اطلاعاتی ندارم فقط یه جاخوندم اپگرید fz50 هست
-
سلام دوستان:::happy:::
میخواستم بدونم وقتی کودک1 رو انتخاب میکنی راهی داره که سن کودک رو زیر عکس گرفته شده بندازه.
آخه اولش تاریخ تولد و اسم رو میخواد و رو ال سی دی هم مندازه بچه چند وقتشه ولی اگه رو عکس نندازه اصلا دیگه کاربرد نداره که.
-
سلام دوستان ... من با این سایت 2 هفته ای می شه که اشنا شدم اما بعلت مشکلات عضویت در فروم این اولین پستی که می ذارم ... توی این 2 هفته با خوندن تمامی پست های مربوط به خرید دوربین توی تاپیک های مختلف من با اولویت هام کنار اومدم و هفته پیش FZ38 رو خریدم ... حالا سوال من از کسایی که عکاسی رو جدی و بخصوص با این دوربین دنبال می کنند اینه :
با توجه به اینکه من یک هفتهء دیگه ایران هستم و حتمآ می خوام در این یک هفته با این دوربین و عکاسی (در حدی که بشه از قابلیت های این دوربین استفاده مناسب کرد!) آشنا بشم ، می خواستم از دوستان خواهش کنم منبعی رو برای آشنایی مقدماتی و متوسطه و حتی پیشرفته با عکاسی و قابلیت های این دوربین به من معرفی کنند ... البته من manual این دوربین رو خوندم و باهاش عکس های خوبی هم گرفتم اما حس می خونم خیلی مونده تا بتونم با استفاده از این دوربین عکس های بهتر بگیرم ... یه کم وقتم کمه و حتمآ می خوام وقتی ایران رو ترک کردم خیلی عکس بگیرم ...
یکی از مشکلاتی که من همیشه داشتم مورد لرزش دسته مثلآ ... همیشه خراب می شه عکس هایی که می گیرم ... کسی می تونه من رو کمک کنه در مورد این دوربین ! ...
اگه off topic هست پستم پیشاپیش معذرت می خوام ! ... البته اگر کسی از وضعیت بازار و قیمت این دوربین اطلاعات می خواد بگه که share کنم !
تاپیک مربوط به آموزش عکاسی رو نگاه کردم ، خیلی متنوع و گیج کننده بود ... شاید خیلی از مواردی هم که بیان شده بود با این دوربین و امکاناتش سازگاری نداشته باشه ...
برای همین می خواستم دوستان در خصوص این دوربین و عکاسی با این دوربین من رو راهنمایی کنند ... یا حداقل چند تا لینک از تاپیک هایی که فکر می کنید به درد من می خوره واسم بذارین ... من دانشجو هستم و برای ادامه تحصیل دارم می رم و الان درگیر دفاع و ازاد کردن مدرک و خلاصه به کمک شماها که کلی بیشتر از من آشنا هستید احتیاج دارم ...
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoseinn
سلام دوستان ... من با این سایت 2 هفته ای می شه که اشنا شدم اما بعلت مشکلات عضویت در فروم این اولین پستی که می ذارم ... توی این 2 هفته با خوندن تمامی پست های مربوط به خرید دوربین توی تاپیک های مختلف من با اولویت هام کنار اومدم و هفته پیش FZ38 رو خریدم ... حالا سوال من از کسایی که عکاسی رو جدی و بخصوص با این دوربین دنبال می کنند اینه :
با توجه به اینکه من یک هفتهء دیگه ایران هستم و حتمآ می خوام در این یک هفته با این دوربین و عکاسی (در حدی که بشه از قابلیت های این دوربین استفاده مناسب کرد!) آشنا بشم ، می خواستم از دوستان خواهش کنم منبعی رو برای آشنایی مقدماتی و متوسطه و حتی پیشرفته با عکاسی و قابلیت های این دوربین به من معرفی کنند ... البته من manual این دوربین رو خوندم و باهاش عکس های خوبی هم گرفتم اما حس می خونم خیلی مونده تا بتونم با استفاده از این دوربین عکس های بهتر بگیرم ... یه کم وقتم کمه و حتمآ می خوام وقتی ایران رو ترک کردم خیلی عکس بگیرم ...
یکی از مشکلاتی که من همیشه داشتم مورد لرزش دسته مثلآ ... همیشه خراب می شه عکس هایی که می گیرم ... کسی می تونه من رو کمک کنه در مورد این دوربین ! ...
اگه off topic هست پستم پیشاپیش معذرت می خوام ! ... البته اگر کسی از وضعیت بازار و قیمت این دوربین اطلاعات می خواد بگه که share کنم !
تاپیک مربوط به آموزش عکاسی رو نگاه کردم ، خیلی متنوع و گیج کننده بود ... شاید خیلی از مواردی هم که بیان شده بود با این دوربین و امکاناتش سازگاری نداشته باشه ...
برای همین می خواستم دوستان در خصوص این دوربین و عکاسی با این دوربین من رو راهنمایی کنند ... یا حداقل چند تا لینک از تاپیک هایی که فکر می کنید به درد من می خوره واسم بذارین ... من دانشجو هستم و برای ادامه تحصیل دارم می رم و الان درگیر دفاع و ازاد کردن مدرک و خلاصه به کمک شماها که کلی بیشتر از من آشنا هستید احتیاج دارم ...
موفق باشید
دوست عزيز من خودم اين دوربين رو تازه خريده ام و دقيقا مثل شما هستم فكر كنم اگه بتوني با يكي از عزيزاني كه تجربه كار با اين دوربين رو دارند يه قرار ملاقات بذاري بهترين و سريع ترين راه براي اشناي با عملكرد اين دوربين باشه انشاالله موفق باشيد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein 2005
دوست عزيز من خودم اين دوربين رو تازه خريده ام و دقيقا مثل شما هستم فكر كنم اگه بتوني با يكي از عزيزاني كه تجربه كار با اين دوربين رو دارند يه قرار ملاقات بذاري بهترين و سريع ترين راه براي اشناي با عملكرد اين دوربين باشه انشاالله موفق باشيد
اتفاقآ منم می خواستم همین پیشنهاد رو بدم ، اما کی حاضر این ماه رمضونی اینقدر مرام بذاره ! ...
از دوستان اگر کسی این لطف رو کنه ممنون می شم ... من مقالات مختلف این سایت و سایت های دیگه رو خوندم اما خوندن با عملی دیدن خیلی فرق داره ...
من تا 5 شهریور ایران هستم .. اگر کسی از دوستان این کمک رو در حق من انجام می ده به من شماره تماسش رو ایمیل کنه تا هماهنگ کنیم :
hoseinn@gmail.com
با تشکر ویژه
-
چرا کسی جواب منو نمیده آخه من تازه بابا شدم میخوام از کارن جونم (پسرم)عکسهای باحال بندارم.
((میخواستم بدونم وقتی کودک1 رو انتخاب میکنی راهی داره که سن کودک رو زیر عکس گرفته شده بندازه.البته منظورم موقع چاپ یا نگاه کردن تو لپ تاب))
-
سلام من جوابمو پیدا کردم تو صفحه 160 دفترچش نوشته.مقصر خودم بودم که مطالعش نکرده بودم.
-
4 فایل پیوست
سلام
چون خودم دنبال قدرت زوم دوربین های سوپرزوم بودم گفتم چیزهاییو که پیداکردم برای شما هم بذارم شاید مفید بود .خوبی این عکسا اینه که همشون از یک منظره هستند:
البته یکم از کیفیت عکسها کم کردم
FZ35=27-486mm
SX20=28-560mm
-
2 فایل پیوست
درادامه تله(600) و واید(25) از دوربین جدید FZ100:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sodeq
سلام
چون خودم دنبال قدرت زوم دوربین های سوپرزوم بودم گفتم چیزهاییو که پیداکردم برای شما هم بذارم شاید مفید بود .خوبی این عکسا اینه که همشون از یک منظره هستند:
البته یکم از کیفیت عکسها کم کردم
FZ35=27-486mm
SX20=28-560mm
به نظر من در كل fz35 جزئيات بيشتري رو نشون ميده و فكوس دقيقتري تو عكسه داره و در وايد بهتره
ولي تصوير تله فكر نكنم دقيقا يكي باشه و در يه موقعيت گرفته شده باشه ولي وقتي به اجرهاي ديوار نگاه ميكني بازم در تله در جزئيات و فكوس fz35 بهتره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein 2005
به نظر من در كل fz35 جزئيات بيشتري رو نشون ميده و فكوس دقيقتري تو عكسه داره و در وايد بهتره
ولي تصوير تله فكر نكنم دقيقا يكي باشه و در يه موقعيت گرفته شده باشه ولي وقتي به اجرهاي ديوار نگاه ميكني بازم در تله در جزئيات و فكوس fz35 بهتره
تشکر؛ منم منظورم تکسچردیوار و برگها بود
توی fz100 هم اگه به نوشته پایین کشتی وساعت برج که خود برج در تصویر واید بزور پیداست نگاه کنید عظمتش بیشتر بچشم میاد
البته میدونم جاش اینجا نیست اما تو عکسهای fz100 بنظرم میرسه نویز بیشتری نسبت به fz35 هست شاید دلیلش بالارفتن تعداد پیکسلها باشه!؟
-
سلام
FZ38 دوربین بدی نیست برای افراد مبتدی هم خیلی زیاده
فیلم و عکسش برای مهمونی و سفر عالی جواب میده
ولی دل منو زد من قبلا canon A510 داشتم indorش خیلی بهتر بود ولی FZ38 اینطوری نیست
به نظر شما FZ38 بفروشم یک Fuji HS10 بخرم من دوربینی میخوام که هم فیلم بگیریه و عکس
در حد اعلا هم نباشه ولی حداقل تو اتاق از یک نفر عکس گرفته همش نویز نباشه.
راستی این FZ38 آپدیت نداره؟
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahbang
ولی دل منو زد من قبلا canon A510 داشتم indorش خیلی بهتر بود ولی FZ38 اینطوری نیست
به نظر شما FZ38 بفروشم یک Fuji HS10 بخرم من دوربینی میخوام که هم فیلم بگیریه و عکس
در حد اعلا هم نباشه ولی حداقل تو اتاق از یک نفر عکس گرفته همش نویز نباشه.
راستی این FZ38 آپدیت نداره؟
hs10 اصلا به کارتون نمیاد کافی مقایسه اونو باfz35توسایت dpreviewببنید وبه قسمت low light و movie توجه کنید البته من براتون میذارم. fz35منهای دومورد دوم وسوم ازhs10 بهتره اتفاقا تفاوت عمدش تو شرایط با نور کم هست.به برتریش تو سرعت فوکوس هم توجه کنید که باتوجه به دوربین مد نظرتون بایدبراتون مهم باشه :
-
2 سوال در مورد اين دوربين داشتم دوستانی که اين دوربين را دارند سپاسگذارم ميشوم پاسخ دهند
1- آيا اين دوربين فقط بصورت HD فيلمبرداری ميکند و امکان فيلمبرداری با کيفيت پايین تر را ندارد ( به منظور صرفه جويی در حجم فايل های ويديويی توليد شده و امکان زمان فيلم برداری طولانی تر ) .
2- مطرح شد که در canon رنگ های واقعی تر از اين دوربين هست.
آيا منظور اين بود که همانند sony رنگ ها تندتر و اشباع تر هست ؟
-
دوستان کسی تابحال برای این دوربین لنز Olympus TCON 17C 1.7x خریده؟
میدونین از کجا میشه گیر آورد این لنز رو و قیمتش چنده؟
-
فريمورر fz35 قابل ارتقا است ؟
سلام
من يه دوربين fz35 دارم كه 5 سال پيش گرفتم ميخواستم بدونم ورژن فريمور ان را كجا بايد ببينم و ايا فريمور ان قابل اپديت هست يا نه و اصلا لازمه اپديت كنيم ؟
متشكرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein 2005
سلام
من يه دوربين fz35 دارم كه 5 سال پيش گرفتم ميخواستم بدونم ورژن فريمور ان را كجا بايد ببينم و ايا فريمور ان قابل اپديت هست يا نه و اصلا لازمه اپديت كنيم ؟
متشكرم
fz35 که 5 سال پیش هنوز تولید نشده بوده . یا شما سال خرید دوربین رو اشتباه نوشتید و یا مدل دوربین رو اشتباه نام بردید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mandy
fz35 که 5 سال پیش هنوز تولید نشده بوده . یا شما سال خرید دوربین رو اشتباه نوشتید و یا مدل دوربین رو اشتباه نام بردید.
مدل دوربين كه درست نوشتم پاناسونيك fz35 مدت و سال ممكنه اشتباه نوشته باشم به هر حال منظور اين بود از اولين سري ها ورود اين دوربين به بازار بود
-
منم همين سوال رو داشتم. البته من FZ-8 دارم كه سال 86 خريدم. آپديت ميشه؟؟
-
برای این دوربین هیچ آپدیت فیرمویری روی سرور پاناسونیک قرار نگرفته و بعید میدونم در آینده قرار بگیره...
-
سلام میدونم تاپیک خیلی وقته اره خاک میخوره. دوربین من گارانتی بین الملی داره و منو فارسی و دفترچه فارسی و سی دی راهنمای فارسی همون فایل پی دی اف رو نداره. خواهش میکنم اگه کسی فایل پی دی اف فارسی رو داره برای من لطف کنه بذاره واسه دانلود. خیلی تو نت دنبالش گشتم نبود که نبود. خواهش میکنم اگه کسی داره دریغ نکنه خیلی لازمش دارم.
-
اینم برای دوستان گلم
Download FZ35.rar