به نظر می آید چندتا از فلسفه های وجودی دورین های میکرو فور تردز در حال از بین رفتن است. ابعاد و وزنها هر روز دارند بیشتر می شوند! قیمت ها را هم که خودتان می دانید! (البته می دانیم که سری pen همچنان در حال تولید هست!)
به نظر می آید چندتا از فلسفه های وجودی دورین های میکرو فور تردز در حال از بین رفتن است. ابعاد و وزنها هر روز دارند بیشتر می شوند! قیمت ها را هم که خودتان می دانید! (البته می دانیم که سری pen همچنان در حال تولید هست!)
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
این هم یک ریویو برای این دوربین
http://www.ephotozine.com/article/ol...l-review-22863
انصافا که این بدون ایینه ها وسوسه کنندن مخصوصا این مدل های المپیوسی
به راستی که امروز روز عمل است و حسابی در کار نیست و فردا روز حساب است و عملی در کار نیست
البته همچین هم در حال از بین رفتم نیست . در مورد اندازه که این تصویری که گزاشتید مقایسه درستی نیست . 12-40 یک لنز با دیافراگم ثابت 2.8 هست همین یعنی افزایش وزن و اندازه ، و نباید با 18-105 مقایسه بشه . تقریبا مشابه این لنز در نیکون روی کراپدار میشه 17-55 یا ، برای فول فریم 24-70 رو در نظر گرفت . حالا ابعاد و وزن بادی + لنز الیمپوس رو فقط با یکی از دو لنز گفته شده بدون بدنه مقایسه کنید . کاملا ابعاد کم و وزن پایین تر الیمپوس مشخص هست .
پیمان شکوری من
Nikon d7100 +sigma 20mm1.4 art . nikkor 50mm f1.8g + sigma 150mm macro
Manfrotto 290dual . Manfrotto 804
Tifoto ball head
بررسی جدبد از سایت Dpreview
جالبه که امتیاز خیره کننده 84% رو بهش داده (تقریبا مشابه D7100) و شاید علت اینکه امتیاز D7100 یک درصد بالاتره قیمت اونه
مقایسه غیر آزمایشگاهی IQ , noise دوربین های الیمپوس E-M5 و E-M1 با پاناسونیک GX-7 از سایت cameralabs با لنز 17/1.8 Olympus ( برخلاف DP که از لنزهای یکسان برای تست شاتشون استفاده نکرده بود )
مقایسه رزولوشن : Olympus OMD EM1 quality | Cameralabs
مقایسه نویز : Olympus OMD EM1 noise | Cameralabs
ایزو 100 برای مقایسه :
کراپ100 فرمت JPG ایزو 1600 از راست E-M1 E-M5 GX-7 . رگه های برگ تا ایزو 800 قابل مشاهده است اما در ایزو 1600 جزئیات مشخصا از بین رفته.
ویرایش توسط شاهین اکبری : Tuesday 24 December 2013 در ساعت 17:16
FD master
با تشکر از شما. الان که من رویوی این دوربین بسیار زیبا و خاص رو به همراه نمونه عکسها دیدم فکر می کنم همون رستاخیزی که گفتین اتفاق افتاده! لنز olympus_12-60_2.8-4 روی این دوربین! البته من چندان به تفاوت سیستم چهار سوم و میکرو چهارسوم واقف نیستم و دلیل ابداع سیستم دوم هم برای من روشن نیست. خصوصا اینکه المپوس اقدام به تولید دوباره نسخه های میکروی لنزهاش برای این سیستم جدید کرده. البته ظاهرا آینه حذف شده و سیستم فوکوس و ویزور تغییر کرده به هر حال جالبه که این دوربین قابلیت اتصال لنزهای قدیمی رو داره. بعد از عدم موفقیت رده های بالای سری E در بازار رقابت این بار بازگشت بسیار خوبی رو از المپوس شاهد هستیم.
کشف زیبایی چه زیباست...
من هنوز گیج هستم. متوجه نشده ام که این دوربین چی هست و در کجای بازار قرار گرفته است! چرا با این سنسور این کارها را می کنند؟؟
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
بله این دوربین با آپشنهای خوبی که ارایه میده مقداری از معادلات دسته بندی دوربینها و کاربرها رو تغییر میده. البته قیمت کمی بالاست اما حتی قضاوت در مورد قیمت این دوربین هم کار سختی هستش چون در نوع خودش کیفیت درجه یک و بسیار بالای طراحی و ساخت رو ارایه کرده. استحکام و ارگونومی بسیار خوب همراه با صفحه نمایش متحرک و آپشنهای فیلمبرداری و WIFI داخلی و وزنی تقریبا نصف دوربینهای Mid-size SLR در کنار لنزهای با اپتیک خوب واقعا دوربین ویژه ای محسوب میشه.
کشف زیبایی چه زیباست...
دو آدمی که در کارشان وارد هستند، این دوربین را دوربین سال ۲۰۱۳ انتخاب کرده اند :
Best New Camera of 2013
http://theonlinephotographer.typepad...year-2013.html
سلام لطفا بگید این دوربین با کدام دوربین کنن قلبل مقایسه است ساخت کدام کشوره و چه قیمتی داره
کلا همه چیزو درموردش بگید
ممنون