سلام دوستان
اینم یک دوربین لایک دیگر از المپوس:
و نکته جالب هم اینکه: 26x optical zoom, plus 10 shots per second
محدوده لنز هم: 26-676 میلیمتر
با تله کانورتر TCON-17N ، مقدار زوم به 130x خواهد رسید!!!!
سنسور: 12 مگاپیکسل CCD
سلام دوستان
اینم یک دوربین لایک دیگر از المپوس:
و نکته جالب هم اینکه: 26x optical zoom, plus 10 shots per second
محدوده لنز هم: 26-676 میلیمتر
با تله کانورتر TCON-17N ، مقدار زوم به 130x خواهد رسید!!!!
سنسور: 12 مگاپیکسل CCD
امیر جان 130X ؟
سلام سلمان جان
130 ایکس دیگه :::big grin:::
البته اگه مخلفاتی مثل تله کانورتر و زوم دیجیتال رو حساب کنیم.
Whether stalking wildlife on the moors, or photographing portraits on location, the last thing that a photographer needs is to be weighed down with heavy camera equipment. But with the Olympus SP-590UZ they have every focal length they need, built into one neat 26x optical zoom. That’s the freedom to choose from a 26mm* wide-angle lens, a 676mm* super telephoto, and everything between. And, should even this impressive range not be enough, the optional TCON-17N Teleconverter can be attached using the CLA-11 Adaptor Ring to give an unparalleled focal length equivalent to 1149mm*. Alternatively, the 5x digital zoom can be used to give a total magnification of 130x, that’s equivalent to 3380mm*!
خب البته من فقط اپتیکال رو حساب کردم که با کانورتر میشه 44.2X :biggrin:
آخه این چه جور تبلیغه؟ 130x؟ فتوشاپ که الا ماشالله زوم میکنه! (راستی یکی به من بیسواد بگه زوم دیجیتال رو دوربین با زوم فتوشاپ فرقی داره؟ )
(یاد h7 ملعون بخیر...)
سلام
البته اینطور که من فهمیدم با 5 برابر زوم دیجیتال به 130X میرسه (26*5=130) یعنی تله ی 3380mm
تله کانورتر TCON-17N (فکر کنم 1.7x) نیز با آداپتور CLA-11 قابل استفاده روی این دوربین هست که در صورت استفاده تله ی 1149mm بدست می آید . (حالا اگه با وجود تله کانورتور 5 برابر هم زوم دیجیتال کنیم چه میشود 5745 میلیمتر )( فکر کنم بشه از سیاره نپتون و پلوتو عکس گرفت)
LCD 2.7 اینچ ، خروجی HDMI ، عکاسی پی در پی 10فریم بر ثانیه( البته با اندازه 3 مگاپیکسل )و تشخیص 16 چهره (Face detection) از دیگر ویژگیهای این دوربین هستند .
اما کاستیهایی هم بنظرم میرسه مثل فیلمبرداری با رزولوشن VGA و استفاده از کارت حافظه MicroSD
ممنون
Nikon D5000 | 18-200mm VR II | 50mm F1.8G | SB-900
Lets Go Digital هم عکس هوشمندانه ای رو قرار داده!
در کنار لنز 600 م م کانن عکسی از این دوربین قرار داده است.
البته این رنج بلند یقینا در انتهای زوم و ابتدای زوم اشکالات اپتیکی خواهد داشت.اما تجربه خوبی است.داشتن یک دوربین با این مقدار بزرگنمایی.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
چگالی پیکسلی این دوربین یک مقدار نیست؟ 43 MP/cm²
ایا مشکلاتی از قبیل نویز ایجاد نخواهد کرد؟
ارمن هاروطونیان Armen Haroutunian
Nikon D90 18-105mm vr /Nikon 50mm f1.8/Nikon 85mm f1.8/Nikon sb800/Nikon sb700
كسي از قيمت اين دوربين اطلاعي دارد؟