My Lovely Pentax gearNikonD7000+18-105+50f/1.8D+Tokina100f/2.8 Macro+Samyang85f/1.4+35f/1.8G
یک سوال داشتم
لنزهایی که روی این بادی بسته میشه همون سه لنزی هست که براش معرفی شده؟
البته خوندم که گفته بودند که لنزهای قدیمی مدیوم فرمت روی این بادی بسته میشه،ولی مثل اینکه گرون هستند و کمیاب...
در جای دیگه ای از قول آقای میلانی خونده بودم هر لنزی از پنتاکس گیر آوردی روی هر بدنه ای از پنتاکس بنداز کار میکنه:)
حالا میخوام از ایشون بپرسم لنزهای معمولی (که برای دوربینهای کراپدار پنتاکس استفاده میشن) هم روی این بادی جواب میدن؟
اگر اینطور باشه واقعن ارزش خرید رو داره این دوربین...بسیار محشره
.
.
.
سوال بعدی هم فقط به دلیل تنبلی داره پست میشه و اگر جواب نگیرم بهتره(خب باید خودم برم دنبالش:))
1-این دوربین لایو ویو د اره؟
2- این دوربین توانایی فیلم برداری داره؟
لنز های ماونت 645 قدیمی بهش میخوره. کمیاب تر از هاسل و مامیا است ولی طالب کمی هم دارد لذا مشکلی نیست. توی ایران هم یکی دو تا جا گیر میاد. قیمت هم معمولاً بین 1 تا 2 میلیون تومان است. بسته به نوع لنز. فکر کنم تبدیل 67 به 645 هم باشه. اما ماونتی که کراپ دار ها داره که همان ماونت قدیمی است خیر امکانش نیست. چون اساساً دایره تصویر کوچکتری دارد و نه در پنتاکس بلکه در هیچ برند دیگری هم چنین چیزی امکان ندارد.ک سوال داشتم
لنزهایی که روی این بادی بسته میشه همون سه لنزی هست که براش معرفی شده؟
البته خوندم که گفته بودند که لنزهای قدیمی مدیوم فرمت روی این بادی بسته میشه،ولی مثل اینکه گرون هستند و کمیاب...
در جای دیگه ای از قول آقای میلانی خونده بودم هر لنزی از پنتاکس گیر آوردی روی هر بدنه ای از پنتاکس بنداز کار میکنه:)
حالا میخوام از ایشون بپرسم لنزهای معمولی (که برای دوربینهای کراپدار پنتاکس استفاده میشن) هم روی این بادی جواب میدن؟
اگر اینطور باشه واقعن ارزش خرید رو داره این دوربین...بسیار محشره
PENTAX 645D برنده جايزه بهترین دوربین حرفه ای سال 2011
PENTAX 645D Medium-format Digital SLR Camera Wins“Camera of The Year” at Camera GP Japan 2011 Awards
PENTAX 645D Medium-format Digital SLR Camera Named"Best DSLR Professional" at 2011 TIPA European Photo & Imaging Awards
http://www.ebay.com/itm/USED-PENTAX-...ht_9559wt_1139
این مشکوک نیست؟؟؟!!!
امیر دانش
http://www.amirdanesh.com
نه . این 645 سری ان است سری دی نیست. دیجیتال نیست. اتوفوکوس هست با یک لنز نرمال خوب
دوستان کسی این نازنین رو در ایران رویت کرده تا بحال؟
mj Nourmohammadi
fuji xt2+ fuji x pro2+fuji xe1+ fujinon 14 f:2.8+fuji 18 f:2 +fuji 23 f:1.4 + fuji 27 f:2,8 + fuji 35 f:1.4 + fuji 56 nf:1.2 + fuji 90 f:2 + fuji 100-400 + fuji 18-55 f:2,8-4
درود
فرق بین سری D و Z در چیه ؟
عذر خواهی بابت بالا آوردن تاپیک زیر خاکی
شباهت زيادي با بكديگر ندارند. به جز اندازه سنسور،مانت لنز و طراحي ظاهري و .....
645z نسل جديدتر 645d است. ولي در حال حاضر از نظر قيمت، 645z دو برابر 645d است.
Pentax 645D vs Pentax 645Z
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"