یکی از چهار دوربین جدید سامسونگ در ces 2014 :
مشخصات : سنسور 16 مگاپیکسلی BSI - اپرچر f / 2.8 - 5.9 - وای فای داخلی - زوم 60x - لرزشگیر داخلی - nfc
یعنی من عاشق گریپ واسه این دوربینم
یکی از چهار دوربین جدید سامسونگ در ces 2014 :
مشخصات : سنسور 16 مگاپیکسلی BSI - اپرچر f / 2.8 - 5.9 - وای فای داخلی - زوم 60x - لرزشگیر داخلی - nfc
یعنی من عاشق گریپ واسه این دوربینم
هنرها تنها تقلید محض واقعیت خارجی نیستند و اگر برخی آثار هنری چنین بودند در حقیقت در برابر رسالت عالی خود کاذب می نمودند .
جدیدا مثل اینکه طراحای ایران خودرو در شرکت سامسونگ مشغول بکار شدن!!!! با این ترکیب گریپ یه رده دوربین و سنسور یکی دیگه و لنز غیر قابل تعویض.... چه شلم شوربای مضحکی !
20-1200mm.
لنزش در حالت وايد 20 ميليمتر است! lمگر دوربيني با لنز وايدتر از 20ميليمتر هم در اين رنج قيمت و اين سايز سنسور داشته ايم؟ چرا زياد روي اين لنز مانور نداده اند!؟
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
سلام
بله آخرین دوربین رده سوپرزوم پاناسونیک لنزی معادل 20-1200 دارد که به نظر بنده خیلی از این دوربین زیباتر و کاربردی تر است.
Panasonic Lumix DMC-FZ70
این الان دقیقا چیه؟ و کاربردش کجاست؟
مخصوص عکاسی ورزشی طراحی شده یا فقط واسه ککسیون داراست!؟
خودش فکر نمی کنه این دوربینو می خواد به کی بفروشه!؟
حداقل می تونست کمی حرفه تر درستش کنه، لنز قابل تعویض، مگاپیکسل بیشتر، کیفیت فریم در ثانیه بیشتر برای فیلم و عکس، که شاید بشه بهش یه کاربرد خاصی داد!
منکه هر چی سعی کردم نتونستم کوچکترین ارتباطی با این وسیله به ظاهر دوربین بر قرار کنم.
لنز ثابت که روش نوشته samsung lens، بدنه ای شبیه بدنه های حرفه ای کنون و نیکون اون هم با گریپ. پشت دوربین هم که شبیه دوربینهای کامپکت هست.
به نظرتون سامسونگ با این دوربین خواسته بگه من هم هستم؟؟؟؟؟؟؟