یک بررسی از Pentax k-1 در سایت عکاسی
یک بررسی از Pentax k-1 در سایت عکاسی
به نظر من که دوربین فوق العاده ایست.
خود Ricoh روی طرفداران قدیمی حساب باز کرده. کسانی که یک دوجین لنز فوق العاده ی پنتاکس را برای همچین روزی نگه داشته بودند. بخصوص که تکنولوژی تثبیت تصویر پنتاکس روی سنسور قرار دارد و این استفاده از لنزهای آنالوگ را سهولت میبخشد
به نظرم ظاهر دوربین به دلیل داشتن پیشانی هرمی شکل و چرخنده های فلزی بشتر شبیه nikon Df است و این موضوع برایم خوشایند است.
امیدوارم خود سنسور با این رزولوشن بالا خروجی قابل قبولی هم داشته باشد
عایق بندی دوربین هم عالی است
قیمتش هم خوب است
انشالله ابتیاع خواهیم نمود
برندهای متفرقه معمولا برای ماونت پنتاکس هم لنز تولید میکنند...جز این خود پنتاکس هم به تازگی لنز 450-150رو معرفی کرد که در بخش لنزهای پنتاکس میتونید اون رو ببینید.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
چند سمپل از این دوربین منتشر شد :
Sample Image| PENTAX K-1 | RICOH IMAGING
تست داینامیک رنج این بدنه منشر شد.
خداییش با این قیمت ارزش خرید بالایی داره. البته مشکلات تهیه لنز و لوازم جانبی هم هست که بحثش جداست.
Pentax K-1's Pixel Shift challenges medium-format dynamic range: Digital Photography Review
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA
این بچه یک کیلوگرمی موجود هست؟
تو بازار ایران اومده؟
بدجوری ازش خوشمان آمده
محمد ذبیح مند | مقالات سایت عکاسی | لینک مقالات سایت
چه می کنه این موجود با Pixel Shift
k1.jpg
سلام
از پیکسل شیفت واسه بالا بردن جزئیات تصویر استفاده میشه نه دینامیک رنج. شما اومدین این تست رو با تست ریکاوری سایه قاطی کردین اونم 5 استاپ و دوربینهای کنن که میدونیم در این زمینه ضغف دارن.
نمونه تصویر بدون پیکسل شیفت
no pixel shift.jpg
در حالت پیکسل شیفت. مشاهده میکنید که در این حالت جزئیات تصویر تا چه حد بالا میره.
pixel shift.jpg
ضمنا پیکسل شیفت رو هر جایی نمیشه به کار برد. سوژه و دوربین باید ثابت باشند کوچکترین حرکت دوربین سا سوژه میتونه نتیجه عکس داشته باشه.
از پایین ترین ایزو استفاده بشه. ضمن اینکه این کار فقط واسه سوژه هایی با جزئیات ریز میتونه جواب بده در جاهایی که سطوح صاف و یکنواخت هست تاثیر چندانی نداره.
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105
سلام
من مطلب زیر رو خوندم که جناب جعفرزاده پست گذاشتند و پیشنهاد می کنم شما هم بخونیدسلام
از پیکسل شیفت واسه بالا بردن جزئیات تصویر استفاده میشه نه دینامیک رنج. شما اومدین این تست رو با تست ریکاوری سایه قاطی کردین اونم 5 استاپ و دوربینهای کنن که میدونیم در این زمینه ضغف دارن.
Pentax K-1's Pixel Shift challenges medium-format dynamic range: Digital Photography Review
من اون چیزی رو باور می کنم که میبینم نه اون چیزی که فقط تئوری باشه
فقط این نیست که تو بحث ISO Invariance نتیجه داشته باشه . موضوع اینه که بدون pixel shift هم این بدنه از بقه رقبا سرتره و تو همون صفحه لینک می تونید ببینید.
اگر هم ببینید فقط با 6D مقایسه نکردم . با 2 تا از بهترین های نیکون هم مقایسه کردم.
ضمنا من چیزی رو قاطی نکردم ؛ این نتیجه تستی هست که DP داره نشون میده و DIY-Photography هم بهش ارجاع داده. متاسفانه نوع جواب شما طوری هست که ممکنه کسی فکر کنه من دارم اطلاعات غلط به کسی می دم.
قصد بنده نشون دادن قدرت سنسور این دوربین بود ، هر تکنولوژی ممکنه ایراداتی هم داشته باشه که برای اون هم لینک زیر رو بینید.ضمنا پیکسل شیفت رو هر جایی نمیشه به کار برد. سوژه و دوربین باید ثابت باشند کوچکترین حرکت دوربین سا سوژه میتونه نتیجه عکس داشته باشه.
از پایین ترین ایزو استفاده بشه. ضمن اینکه این کار فقط واسه سوژه هایی با جزئیات ریز میتونه جواب بده در جاهایی که سطوح صاف و یکنواخت هست تاثیر چندانی نداره.
Pentax K-1 Pixel Shift Resolution: Updated Field Test: Digital Photography Review
همه این لینکها و تستها نشون میده که Dynamic range این دوربین حرف نداره چه با pixel shift چه بی pixel shift.
با احترام