سلام: امیر خان(avang777) از جسارت در انتخاب این دوربین توسط شما لذتی بسیار بردم. هر چند كه آشنایی كافی با این دوربین ندارم اما ظواهر امر نشون میده با توجه به امكانات گزینه بسیار مطلوبی است. مدتی است فردی از آشنایان نزدیك راهنمایی دوربین از من میخواست من این دوربین رو پیشنهاد دادم چون اگر توقعات آنچنانی از دوربین نداشته باشیم و تعهد خاصی به برندی احساس نشه با توجه به قیمت و لنزها بنظر بسیار ارضا كننده و كامل میاد. این لینك رو نمیدونم سرزدید یا نه...........
.http://www.imaging-resource.com/IMCOMP/COMPS01.HTM
.
.
عكسهای دوربین خودتون رو با جسارت هرچه تمام تر میتوانید با دوربین های دیگر مقایسه كنید..... ارزیابی بنده اینه كه با توجه به قیمت و امكانات قابل قبوله. شما هم مقایسه را امتحان كنید. اگر آن آشنا همین دوربین را خرید من این قول رو میدم یك تست از همین دوربین با لنزهای مربوطه را اینجا بگذارم. منتظر عكسهای زیبای دوربینتان و هنرنمایی شما دوست خوب هستیم.پاینده باشین
ویرایش توسط QashQai : Saturday 1 March 2008 در ساعت 18:09 دلیل: اضافه نمودن اسم کاربری
از كجا ميتونم اين دوربين رو تهيه كنم نورنگار تمام كرده از يك سايت ديگه پرسيدم گفتن ناصر خسرو ...گير مياد اونجا؟ اگه برم ممنون ميشم راهنمايي كنيد
فكر می كنم یه همچین چیزی باشه. اطلاعات صحیح را از عزیزان بزرگوار و صاحبنظر بپرسید تا خدای ناكرده مطلب نادرست بیان نشود.
یك سوال هم بپرسم:
در حالت جی پگ با سه حجم دوربین میتواند تصاویر را ثبت كند. 2مگ و 6مگ و 10 مگ. اما در حالت 10 مگ حجم عكسها تا بحال از 5/2 بیشتر نشده علت چه چیزی میتواند باشد. حالتهای دیگر را امتحان نكرده ام. در حالت راو با 16 مگ حجم ذخیره میكند.
ممنون
ویرایش توسط avang777 : Saturday 1 March 2008 در ساعت 23:34
امير عباس ولي
samsung GX-10
سلام و ممنون
راستش به لینك اشاره شده شما هم سر زده بودم. در واقع 3 تا 4 ماهی كه در مورد دوربینها تحقیق می كردم و سایتها را زیر و رو میكردم از دوربین پنتاكس كا 10 خیلی خوشم آمد اما قابل دسترس نبود تا اینكه آگهی نمونه سامسونگی آن را در سایت ذكر شده دیدم و دیگر درنگ نكردم و خریدم. الان هم كاملا راضی هستم و دلم می خواهد بقیه دوستانی هم كه در شرایط من از نظر خرید و شروع كار در رده دیجیتال هستند خود را گرفتار بازی مارك دوربین نكنند و تصمیم خود را با توجه به شرایط واقعی خود بگیرند. اگر این دوستان پستهای قبلی را دوباره بخوانند فكر كنم مفید باشد. باور بفرمایید اگر از كنون 400 و نیكون 80 و سونی 100 چیزی بیشتر نداشته باشد كم هم ندارد. البته نمیگویم از هر نظر برتر است اما در كل تفاوتی قابل تامل ندارد و شاید در برخی قسمتها بهتر هم باشد.
موفق باشید.
امير عباس ولي
samsung GX-10
سلام
امير عباس ولي
samsung GX-10