سلام دوستان
به نظرتون خرید این لنز با قیمت 3,900,000 تومان به صرفه است برای بدنه های کنون ؟
instagram: niazch
دیروز یک فروند Tamron 24-70mm f/2.8 VC خریداری شد، فعلا نمیتونم در مورد کیفیت تصویرش نظر بدم ولی نکاتی که کاملا مشخص هست اینه که بسیار مقاوم و با کیفیت ساخته شده. و بر عکس بودن گردش زوم و مکان حلقه زوم و فوکوس چیزی نیست که نشه بهش عادت کرد . تنها نکته ای که یک مورد نسبتا منفی هست و برای بنده آماتور که صرفا سابقه عکاسی با 105-24 f4 و 85 f1.8 رو دارم کاملا محسوس هستش اینه که سرعت اتوفکوس مختصر کمتری نسبت به اون دو تا لنز داره.
ممنونم دوستان. لنز به قیمت 3960 با گارانتی یکساله آفومار خریداری شد. ظاهراً بدون گارانتی با قیمت های کمتر هم موجود هست ولی بنده به گارانتی حساسیت دارم، در مورد سرعت اتوفکوس، به هیچ عنوان گیج نمیزنه فقط احساس میکنم سرعت فکوس نسبت به لنز های کانن مختصر کمتره که به این امر در ریویو های این لنز اشاره شده، شاید هم این اختلاف سرعت فکوس در حدی نیست که برای کاربر عادی محسوس باشه و صرفا با تست و بررسی دقیق مشخص میشه و ممکنه بنده تحت تاثیر اون ریویو ها قرار گرفتم ولی این احساس رو دارم .
بنده 105-24 خودم رو هفته گذشته به یکی از دوستان هنرمند فروم فروختم، 105-24 لنز خوبیه ولی بنده نیاز به دیاف 2.8 داشتم، مقایسه شخصی و آماتور خودم بین این لنز و 105-24 رو حداکثر تا آخر فرودین ماه و بعد از یک دل سیر عکاسی با 70-24 در همین تاپیک ارسال خواهم کرد.
لنز به قیمت ۳۸۵۰ مانت نیکون با گارانتی خریداری شد.
سرعت فوکوس خیلی خوب و کاملا بی صدا و دقت هم عالی. فقط کمی میکروادجاست میخواست که خوده ۲۴-۷۰ نیکون هم لازم داره،
شارپنس و کیفیت بوکه هم کاملا قابل قیاس هست با نیکونی و به نظر من همونجور که تست ها نوشتن شارپنسش بالاتره.
لرزشگیر هم تقریبا ۲.۵ استاپ جواب میده. تنها مشکلش گرونی فیلترهای ۸۲مم هست.
کیفیت ساخت هم واقعا خوب و خوش ساخت هست.