نوشته اصلی توسط
Anoosh-Em
درود بر شما
چیزی که میخام عرض کنم شاید خیلی کمک حال وضعیت فعلی شما نباشه ولی مطابق چیزی که خودم از بک فوکاس تجربه کرده بودم ، بک فوکاس (یا فرانت فوکاس) همواره ثابت است ، یعنی اگر روی سوژه ای که در فاصله 8 متری است فوکاس کردید و عکس گرفتید و دارای وضوح مناسب نبود اما پیش زمینه در فاصله 4 متری بیشترین وضوح را داشت! یا پس زمینه بیشترین وضوح را داشت. ( حالا در هر فاصله کانونی) این راحت قابل رفع و ادجاست کردن در منوی دوربین خواهد بود به شرط انکه: این مقدار فاصله نقطه ای که دارای وضوح است همیشه نسبت به نقطه ای که روی آن فوکاس کردید ثابت باشد. یعنی با بک فوکاس و فرانت فوکاس عادی طرف باشیم اما اگر دوربین را خاموش روشن کنید وضعیت عوض شد، آن مشکل حادتر است. (که گاهی دیده شده حتی روی بعضی بدنه ها اصلا این مشکل لنز رویت نمیشود! و پنهان باقی میماند) متاسفانه این وضعیت متغیر را حتی نمیشود در منوی دوربین قسمت تیون فوکاس ( ادجاست فوکاس) هم کرد.
حالا که فقط در فاصله کانونی خاصی در لنزتان این مشکل هست. این را نمیتوان یک بک فوکاس معمولی دانست. و مشکل لنز است
ضمنا در DSLR ها بک فوکاس در Live View غالبا دیده نمیشود یا حتی فیلبرداری ( زمانهایی که اینه دخیل نیست)
پاینده باشید