سلام
ببخشید این لنز Tamron 17-50 رو از کجا تو ایران میشه تهیه کرد؟؟
من همه سایت ها رو گشتم هیچ اطلاعات جدیدی در مورد قیمت و محل فروش اون پیدا نکردم
اصلا این لنز تامرون تو ایران نمایندگی داره ؟
Printable View
سلام
ببخشید این لنز Tamron 17-50 رو از کجا تو ایران میشه تهیه کرد؟؟
من همه سایت ها رو گشتم هیچ اطلاعات جدیدی در مورد قیمت و محل فروش اون پیدا نکردم
اصلا این لنز تامرون تو ایران نمایندگی داره ؟
من در پاساژ حافظ دیدم این لنز رو! در رابطه با نمایندگی و قیمتش اطلاعی ندارم .
با سلام
یکی از فروشگاهای نمایندگی کنون در خیابان م.ش ...... !!!! این لنز رو دارد هر دو نسخه رو من دیدم.(امیدوارم مدیران از این پست من ایراد نگیرند):::happy:::
قیمت رو نمیدونید جناب کرمی؟
قیمت حول 600 تومان میچرخه و نماینده لنزهای تامرون هم آفومار هست .
از دوستان کسی می تونه قیمت دقیق این لنز رو مشخص کنه؟
در مورد محلش هم لطفا اگر امکان داره پیغام خصوصی بدید من یه دوهفته ای هست دنبالشم !!!
سلام بر دوستان عزیز. من نسخه لرزشگیر دار این لنز رو به قیمت 650 با گارانتی آفومار حدود یک ماه پیش خریدم. نسخه بدون لرزشگیر هم 550 تومان بود. محل خرید شیراز.
یا حق
سلام دوستان
میخواستم مقایسه ای بین دو لنز
- CANON EF-S 17-55 f/2.8 IS USM
- و
- TAMRON SP AF 17-50mm F/2.8 XR Di || VC LD Aspherical [IF
از لحاظ
- کیفیت عکس
- کیفیت اپتیکی
- شارپ بودن
- ارزش نسبت به قیمت
داشته باشیم
با تشکر
آنچه که سایت The-Digital-Picture در مورد این لنز میگه اینه که در تمام فوکالها این لنز در نواحی کناری و کنج سافت است. البته در مرکز شارپنس خوبی دارد:
Basically, the Tamron 17-50mm f/2.8 XR Di II VC Lens is reasonably sharp in the center at its constant wide open aperture of f/2.8. Corners, however, are very soft wide open. All four corners are similarly soft throughout the focal length range with the exception of 35mm where the right side is slightly softer (shown in ISO 12233 results) than the left. The difference at 35mm is not very significant though
اعوجاج در 17 م.م زیاد ، در 24 م.م کم و در 35 و 50 م.م بدون اعوجاج است.
در کل ظاهرا مدل بدون لرزشگیر آن دارای مشکلات کمتری است:
Overall, the Tamron 17-50mm non-VC lens is sharper, has less vignetting, has a similar amount of CA and has less barrel distortion on the wide end but more pincushion distortion on the long end. The non-VC 17-50 is a bit smaller and lighter
اما ظاهرا 17-55 کنون در وضع بهتری است و شارپنس خوبی در نواحی کناری و کنج ها و در تمام فواصل کانونی دارد.
این هم: لینک مقایسه Is012233 دولنز
البته همه این توضیحات از قول سایت مذکور بود و مطمئنا تجربه شخصی دوستان کارگشاتر است.
بااحترام-صادق
دوستانی که این لنز را دارند لطفا در مورد دقت فوکوس این لنز و فوکوس در نور کم نظر بدهند ؟
کسی قیمت جدید نسخه بدون لرزش گیر رو داره ؟
من یک ماه پیش نسخه بدون لرزه گیرش رو خریدم به قیمت 485 هزار توماننقل قول:
کسی قیمت جدید نسخه بدون لرزش گیر رو داره ؟
گارنتی آفومار هم هست
البته چون برام پست شد قیمت نهاییش شد 500
ولی با این جهش قیمت فکر کنم اگر گیر بیاد باید تو 650 باشه
اگر توضیحی هم نیاز باشه در خدمتم:redface:
دقت فکوسش بنظر من برای این رنج قیمت راضی کنده است. حتی بهتر هم هست.نقل قول:
دوستانی که این لنز را دارند لطفا در مورد دقت فوکوس این لنز و فوکوس در نور کم نظر بدهند ؟
البته از نظر صدای موتور فوکوس و سرعت که نمی شه با ef usm مقایسش کرد. ولی نسبت به لنز های معمولی canon بد نیست.
من با ef 50 f1.8 مقایسش کردم خوب بود.
در نور کم هم تا به حال مشکلی نداشته ولی در تاریکی (عکاسی از آسمان شب) مثل اکثر لنز ها باید با manual focus کار کرد.
سلام
از دوستان اگه کسی در مورد محل فروش وقیمت اخیر ماونت نیکون این لنز خبر داره لطفا یا با پیام خصوصی یا همین جا اطلاع بدن
ممنونم
والله نمایندگی تامرون در ایران شرکت آفومار است.به نظرم با این شرکت مکاتبه فرمایید تا شاید مکانی را برای خرید به شما معرفی کنند.
http://aphomar.com/
سلام
کسی از قیمت این لنز " Tamron AF 17-50mm f/2.8 SP XR Di II LD Aspherical [IF] -Canon " اطلاعی داره ؟
دوستانی هم که تجربه استفاده از این لنز را دارن لطفا بیشتر توضیح بدن...
سپاس
گویا این لنز در مقایسه با همتای سیگائیش (Sigma 17-50 f2.8 HSM OS) هیچ حرفی برای گفتن ندارد !
میخواستم نظر دوستان را در این باره جویا بشم...
--- مقایسه این دو لنز ---
قیمت نسخه لرزشگیر دار این لنز در آمازون : 649$
قیمت لنز سیگما در آمازون : 619$
سلام
من هم مثل خیلی از دوستان با این لنز داخل این فروم آشنا شدم
در مورد لنز نیاز به توضیح خاصی نمی بینم، بطور خلاصه از نظر طراحی بنظر شخصی من (لنز سیگما رو هم تجربه کردم) کیفیت بدنش از سیگما بهتره!
فقط شاید یکی از مشکل هاش نبود فوکوس ultra sonic باشه!
در مورد کیفیتش هم روی f5/6 بالاترین کیفیت رو داره
این لنز رو من توی این سایت با لنز 40-17 کنون مقایسه کردم، من از نظر شارپی بهتر دیدمش!
روی 7D هم با 24-105 مقایس شد، باز هم بهتر بود
فقط یک نکته مهم!
همون طور که دوستان هم اشاره کردن دقت کنید حتما سری بدون VC (لرزشگیرش) باشه! چون لرزشگیر دارش کیفیتش جالب نیست!
من پارسال همین موقع از آفومار به قیمت 500 خریداری کردم!
در مورد مقایسه لنز با لنز 17-50 سیگما، این لینک رو ببینید!
در کل بهتره بگم اگر قرار باشه الان هم بین سری L ها و دیگر لنز های مانت کنون چیزی انتخاب کنم، حتما تامرون رو انتخاب می کنم (بخصوص با این وضعیت قیمت ها) در ضمن بهتره این لینک رو هم ببینید مقایسه 24-70 کنون و تامرون هست، براتون جالب خواهد بود
و اما در پایان باید بگم من از نظر ویگنیتینگ و اعوجاج خیلی مقایسه ها رو چک نکردم ولی این لینک رو هم موقع خرید دیدم.
در آخر هم برای راهنمایی دوستانی که با سایتthe-digital-picture آشنا نیستن باید این توضیح رو بدم، اگر اشارگر ماوس خارج از عکس ها باشه، تصویر متعلق به لنز تامرون هست و وقتی روی عکس بروید تصویر لنزی خواهد بود که سمت راست با تامرون مقایسه شده.
امیدوارم مفید بوده باشه، اگر سوالی هم باشه در حد توان در خدمتیم!
قیمت لنز تامرون لرزشگیر دار امروز نهم دیماه در خیابان ناصرخسرو 1،650،000تومان...!
با این قیمتا به لنزهای کنون یا نیکون فکرم نمیشه کرد،گفتیم سراغ سیگما و تامرون بریم اما مثل اینکه... :think:;
اصلا به لرزشگیردارش فکر هم نکنید!
اگر هم براتون مهمه، حداقل برید سیگما بگیرید!
زمانی که من تامرون بدون لرزشگیر دار رو خریدم 500، قیمت لرزشگیردارش 800 بود!
نمایندگیش هم که قبلا گفتم تماس بگیرید، اگر نمایندگیهای شهرستانش داشته باشه می تونه براتون پیدا کنه!
در ضمن قیمت لنز بدون لرزش گیرش حدود 400 دلاره!
قیمت VC دارش هم حدود 800 دلار!
خوب پس بهتره برید دنبال Sigma!
Tamron VS Sigma
دوستان ورزن دو نسخه بدون لرزشگیر رو کسی میدونه کجا میشه پیدا کرد؟!
بعید بنظر می رسه تو این شرایط بتوانید این لنز رو نو پیدا کنید!
از نمایندگی بپرسید ببینید قرار نیز وارد کنند؟
و یا به دنبال کارکرده باشید که البته من تو یک سایت دیدم
فکر کنم افرنگ بود البته اگر تا به حال نفروخته باشند!
فقط صفحات گذشته رو بگردید و یا تو گوگل سرچ کنید!
من خودم دو سال پیش از آفومار به قیمت 450 خریدم الان اگر باشه باید حدود 1 میلیون باشه!
سلام دوستان. من یه 18-105 نیکون دارم که میخوام رد کنم و بجاش یه لنز واید تا نیمه تله تو مایه های همین 17-50 بگیرم. هدفم هم عکاسی از نمای داخلی و خارجی ساختموناست که کلا به 3 پایه انجام میدم. واسه داخل ساختمونها با توجه به اینکه الان همه خودشون نورپردازی دارن ترجیح میدم نور نبرم واسه همین به یه دیاف باز احتیاج دارم که ایزو رو کمتر کنم و اومدم دنبال این لنز. حالا به نظر شما این لنز تو دیافهای بازش جواب میده؟ یا برم سیگما بخرم؟ نسخه نیکونی که خیلی گرونه و با توجه به اینکه من خیلی کم میخوام از این رنج استفاده کنم اصلا برام به صرفه نیست برم سمتش. حالا بنظر دوستان من اینو بخرم یا سیگما؟ با لرزشگیر یا بدون اون؟ البه خوبی این تامرون اینه دست دومش زیاد پیدا میشه و البته منم دنبال دست دومم که با بودجه کم بتونم بخرک
من بدون لرزشگیرشو داشتم واقعا لنز عالییه ، چند ماه پیش فروختم 450 :-( به جاش لنز کنن 85-15 خریدم 1800 که از هر جهت با لنز کنن برابری می کنه و از جهت فلر از کنن بهتره و بهتر بگم اصلا فلر نداشت تو عکسایی که سه چهار سالی باهاش گرفتم ولی فلر کنن گاهی اذیتم می کنه و دیاف باز 2.8 در کل دامنه لنز هم که نعمتیه ، تقریبا هیچ ایرادی نداشت بجز اینکه کمی کوتاهه و بهمین دلیل فروختمش و صدای قژ قژ موتور فکوس که من باهاش مشکلی نداشتم و فکوس دقیقی هم داشت و الان گاهی اوقات پشیمون می شم از این تعویض و خوش بحال کسی شد که این لنز رو مفت خرید ...
ما که قبل عید تو همین سایت 2 و 3 ماه گفتیم 650 ، 600 ، به 550 هم راضی شدیم کسی نخرید که نخرید آخرش دادیم به کاسبان محترم ، اون هم با هزار منت خرید 450
من نوی این لنز ( بدون لرزشگیر ) رو تو ناصر خسرو دیدم البته دقت نکردم اما طرف منت می ذاشت که از این لنز دارم هیچکس نمی خره و بهم نشون داد ، اسم مغازه رو براتون پ.خ می کنم سری بزنید شاید داشت .
یک بار باهاش عکس بگیری قیافش به چشمت نمی یاد!
در ضمن در برابر خیلی از لنزها مثل سیگما و حتی نیکون های ارزان قیمت هم لنز ارزنده ای هست و هم واقعا کیفیت ساختش خوبه!
بزرگترین لذتش هم داشتن F/2.8 با قیمت مناسب هست به همراه فاصله کانونی خوب (یک واید نرمال) که حداقل برای من واقعا عالیه!
من روی 30D و 7D از نظر کیفیت تصویر با لنز 15-85 مقایسش کردم، بدون در نظر گرفتن سیستم فوکوس و لرزشگیر از نظر کیفیت خیلی راضی کننده بود!
اون اوایل که باهاش عکس می گرفتم فکر می کردم با فوتوشاپ تصویر را شارپ کردند!
این هم مقایسه شارپی سه لنز مطرح شده
Tamron 17-50
Nikon 18-205
Canon 15-85
ممنون. البته من اینم بگم که این لنز رو برای مواقع خاص و بیشتر وایدش میخوام. چون در کنارش یه 50 سری جدید برای پرتره دارم و به فکر تهیه یه 70-200 یا 80-200 هم هستم. فقط یه سوال اینجا برام مطرحه که تو چندجا پرسیدم هنوز جوابی نگرفتم! نبود لرزشگیر از چه سرعتی کمتر خودشو نشون میده. سرعت شاتر منظورمه.
شما با نسخه لرزشگیر دارش کار کردید؟
من از دوستانی که داشتند پرسیدم راضی نبودند (بخصوص لبه های تصویر)!
این هم مقایسه دو لنز بالرزشگیر و بدون لرزشگیر (Index Blur)
بدون لرزشگیر
Tamron 17-50
با لرزشگیردار
tamron 17-50 vc
در F/2.8 لنز ها افت کیفیت لبه کاملا مشهوده!
و در 50mm لنز ها هم تصویر بدون VC (درتمام گستره لنز) از نسخه VC دار بهتره!
از همه مهمتر فکر می کنم حدود 500 تومان اختلاف قیمت بین این دو نسخه وجود داشته باشه!
اتفاقا من هم یک لنز 50 دارم! قبل از خرید این لنز خریدم!نقل قول:
ممنون. البته من اینم بگم که این لنز رو برای مواقع خاص و بیشتر وایدش میخوام. چون در کنارش یه 50 سری جدید برای پرتره دارم
الان دیگه با توجه به کیفیت این لنز تقریبا استفاده ای ازش نمی کنم (گذاشتمش کنار برای روز مبادا!!!)
در مورد بحث VC هم نظر شخصی من اینه که در این فاصله کانونی مورد حیاتی برای لنز محسوب نمی شود!نقل قول:
فقط یه سوال اینجا برام مطرحه که تو چندجا پرسیدم هنوز جوابی نگرفتم! نبود لرزشگیر از چه سرعتی کمتر خودشو نشون میده. سرعت شاتر منظورمه.
در زمینه اینکه تا چه سرعتی به vc نیاز می شه هم بستگی به عکاس داره و هم به سیستم لرزش گیر لنز
ممکنه یک عکاسی لرزش دست زیادی داشته باشه و از دیاف باز استفاده کنه که در این صورت برای سرعت 1/30 هم ممکنه نیاز به لرزه گیر باشد! (من خودم در شرایطی خاص تا 1/15 هم بدون لرزه گیر عکس گرفتم و لرزش داخل شات محسوس نبوده!)
در مورد لنز هم بعنوان مثال ممکنه شما با یک لنز تا 1/8 هم سرعت رو کم کنید مشکلی نباشه ولی در یک لنز دیگه در 1/15 تصویرتون مات بشود!
این سوال مربوط به لرزشگیر من واسه این لنز نبود اصلا! تو فروم 80-200 پرسیدم کسی جواب نداد. حالا اینجا پرسیدم :::blushing::: چون کلا بین خرید 70-200 نسخه 1 نیکون و 80-200 دو دلم. اختلاف قیمت دسته دومشون حدود 1.2 میلیونه که کم نیست! سوال من این بود که واسه عکاسی تو نور روز و سرعت شاتر بالای 1/200 آیا نبود لرشگیر تو همچین فاصله کانونی برای سوژه های ثابت و متحرک مشکلی ایجاد میکنه یا نه! که دوستان اونجا جواب ندادن بهم :(
نه تاثیر نداره. البته اگر دستتون عادت کرده باشه. من با تله 400 روی دوربین کراپ روی دست با حدود 1/500 هم میگیرم بدون مات شدن. روش درست دست گرفتن وتکیه دادن مهم هست. البته نمیشه منکر این بود که لرزشگیر خیلی خوبه. از لحاظ تئوری میدونید که 1 روی فاصله کانونی میشه حداقل سرعتی که میشه با یک لنز روی دست عکس خوبی گرفت. هر لرزشگیری هم مشخص می کنند که چند استاپ کاهش سرعت داره . که می تونید نسبت به این قانون حساب کنید حداقل سرعت رو.
برای اینکه اف تاپیک هم نباشه. ورزن لرزشگیر دار این لنز هم اختلاف قیمت حدود 500 تومانی دارد هم شارپنس اون کمتر از ورژن بدون لرزشگیرش هست.
البته به این تاپیک سوالتون ربطی نداره ولی در مجموعه برای لنز های تله لرزشگیر غیر قابل اجتنابه! (هرچقدر طول فاصله کانونی افزایش داشته باشه، زاویه دید کاهش پیدا کرده و در نتیجه تکان دوربین ملموس خواهد شد.)
هرچند همانطور که جناب صالحی فرمودند می توانید بدون لرزشگیر هم با لنز تله شات بزنید ولی این مسئله مستلزم داشتن شرایط مناسبه!
حالا اگر در نظر بگیرید قرار از یک سوژه مثل پرنده و یا در حیات وحش عکاسی کنید و یا استفاده خبری داشته باشید و یا در حال حرکت باشید نیاز به لرزه گیر غیر قابل انکار خواهد بود و فرصت استفاده از سه پایه و ایجاد تکیه گاه سخت خواهد شد!
(باید اول از سوژه درخواست فریز کنید و بعد اگر تایید کرد یک عکس مدلینگ ازش بگیرید!lol)
البته بهترین راه برای جبران عدم استفاده از لرزه گیر و یا کاهش حداکثری اثر لرزش هنگامی که سه پایه در اختیار نداشته باشید استفاده از ایزو بالا، بازترین دریچه دیافراگم و سرعت شارتر بالاست (جناب صالحی اشاره کردند) مثلا 1/250 به بالا و هر چقدر بشتر باشه تاثیر لرزش کمتر خواهد شد.!
تقریبا جواب گرفتم! مرسی. پس میگم وقتی که مصرف فقط تو نور روز و با دیاف بازه عمرا شاتری زیر 1/500 هم نمیاد چه برسه به 200 :D
پس میگردم دنبال نسخه بدن لرزشگیر! با توجه به اینکه لرزشگیر دارش الان 1.6 هست تقریبا پس اگه بدون لرزشگیر پیدا کنم نو میخرم. مرسی از دوستان
تو تهران یکی پیدا کردم. طرف اول گفت 1.5. بعد هی گفت چند قیمت داری؟ گفتم ندارم! اما با لرزشگیرو دارم 1.6. بعد گفت من اینو 2 سال پیش با دلار 1200 تومنی خریدم. هرچی هرجا بهت قیمت دادن من 50 کمتر میدم. حالا دوستان یه مغاره به من معرفی کنین اینو به روز داشته باشه من ببینم چنده که به این طرف قیمت بدم بخرم ازش :D :D :D