سلام آقای غفاری عزیز.
امروز که دیدم ریووی این لنز 200-70 توسط دپریوو دراومده ، بیاد این تاپیک و پست شما افتادم :::happy:::
کد:http://www.dpreview.com/news/0806/08061602tamron70200review.asp
Printable View
امروز با دوست عزیزم علی شاطریان داشتیم تست های 70-200 تامرون را می دیدیم.واقعا و کاملا بر نسخع 70-200 اف 2.8 لرزه گیر دار کانن برتری مطلق دارد و در این موضوع هیچ شکی وجود ندارد که 70-200 تارمون بسیار بسیار با ارزش تر ( از نظر اپتیکی ) از نسخه کاننی است. امیداوارم نسخه نیکونی هم اینقدر ضعیف نباشد .
دوستان یقینا خواهند گفت بدنه 70-200 کانن و کیفیت ساخت اش بالاتر است.اما بنده پیشاپیش عرض می کنم که یک لنز مگر چیست غیر از اپتیک ؟ مهم اول اپتیک است و بعد بدنه...
و در نهایت اینکه تنها اشکال این لنز نداشتن لرزه گیر است که این موضوع هم به لطف وجود شرکت معظم مینولتا ( و بعد سونی ) برای بنده مرتفع شده است و در اولین فرصت این لزن ارزش مند را تهیه خواهم کرد و مبلغ 1000 دلار را ذخیره می کنم برای خرید بدنه بعدی ( 70-200 اف 2.8 سونی حدود 1800 دلار قیمت دارد )
البته 70-200 سونی موتور داخلی دارد که این لنز موتور داخلی ندارد.
اما در کل جز انتخاب های بسیار بسیار عالی چه برای دوستان سونی و چه کانن ! و چه نیکون و حتی پنتاکس است.
حضور این لنر ارزشمند را به همه دوست داران و طرفداران Open Source! تبریک عرض می کنم!
البته در تست های dpreview مهمترین مشکل این لنز، فوکوس غیر قابل اطمینان اون ذکر شده و تستها نشون میده که تقریبا در 60% موارد ، حتی در فوکوس روی یک سوژه ثابت این خطا وجود داره که بنظر من نقطه ضعف قابل اغماضی نیست. من خودم با دوتا از لنزهام این مشکلو دارم و متاسفانه باید بگم که این مشکل تا حد زیادی کیفیت و کارایی لنز رو خدشه دار میکنه.
به نظر میاد اوتوفوکوس این لنز کمی دلسرد کننده است. من با چندتا شاتی که با 200-70 نیکون گرفتم دیدم که اتوفوکوس ان بسیار سریع است و نسبت به 300-70 AFS هم خیلی سریعتر است. البته به قول امیر عزیز اختلاف یک میلیونی هم کم نیست.
)نقل قول:
Autofocus
This lens features a built-in motor for autofocus on the Nikon and Canon mounts, while the Pentax and Sony variants will couple with the camera body's screw-drive system. The AF motor is unfortunately not of the ultrasonic type, but a simple DC micro motor, and is distinctly the weakest link in the package (on our Canon mount sample at least). Autofocusing on a static object is generally just fine in decent light, but in even moderately low light AF becomes decidedly slow, especially in comparison to the Canon 70-200mm F2.8 IS USM on the same body. Continuous AF performance for moving subjects is also disappointing; it's OK for relatively undemanding situations, such as distant subjects moving at a relatively constant speed, but the moment the subject starts moving randomly or at any great pace, the focus motor really struggles to keep up. This lens wouldn't therefore be my first choice for shooting sports and action work (or even simply children running around in the garden
راستی عذر میخوام از اینکه این تاپیک را از موضوع اصلی که 50-17 بود خارج کردم. با نظر دوستان میشود فکری به حال ان کرد.
فکر کنم این لنز کاملا ارزش یک تاپیک مستقل را دارد.
راستش يكي از علاقمنديهاي بنده 70.200 نيكون هستش راستش خيلي علاقه دارم كه اين لنز رو بخرم ولي قيمتش خيلي بالاست تا چند ماه بايد صبر كنم حالا كه اين تامرون پيداش شده سختر شده . كدوم بهتره به نظر دوستان ارزش 1 مليون اضافي پرداخت رو داره ؟
سلام دوستان
اولین بار اسم این لنز رو در تاپیک تامرون 50-17 ، از آقای غفاری شنیدم.
تا اینکه چند روز پیش ریووی این لنز و مقایسه با 200-70 های کانن و نیکون و سیگما در سایت دپریوو دراومد.
با تعریف هایی که دوستان از این لنز کردند و صحبت آقای غفاری در مورد ایجاد تاپیک مستقل، با اجازه بزرگترها خودم تاپیکش رو افتتاح کردم :::big grin:::
ایشالا تامرون هم مثل سیگما تو ایران فراوون بشه.
باشد تا اطلاع رسانی صحیح انجام گیرد و دوستان بخرند و لذت ببرند و برای ما هم تعریف کنند :::big grin2:::
اینم عکس از 3 لنز 200-70 نیکون و تامرون و کانن
[IMG]http://i28.*******.com/24npc47.jpg[/IMG]
امير جان به خدا قلب من ضعيفه من اين لنز نيكون رو ميبينم ياد بي پوليهام ميفتم
فریدجان بخدا قلب منم ضعیفه
مخصوصا وقتی میبینم قیمت رو زده 530 یورو و 700 دلار!!!!! و برای کسی که به یورو و دلار حقوق میگیره واقعا مفته :::whistling:::
اینم جدول مشخصات لنز:
[IMG]http://i27.*******.com/zae03.jpg[/IMG]
من فکر ميکنم اگر گيجي . خطاي فوکوس تا اين حد باشه اصلا به اعصاب خورديش نميرزه حالا هرچي اپتيکش محشر باشه
واقعا همچين آماري دادن 60 درصد خطا در فوکوس!!!؟؟؟ اين که خيلي بده
بله . البته فقط روی کانن تست شده (40دی، 450دی،1دی اس). شاید روی براندهای دیگه بخصوص سونی که از موتور بدنه دوربین برای فوکوس استفاده میکنه عملکرد بهتری داشته باشه.
از هر 10 عکسی که در محیط گرفته 50% کاملا out of focous بوده و بقیه هم کاملا فوکوس نبوده. در lab و فوکوس روی چارت هم از 10 شات فقط 4 تای اونا فوکوس بوده. همین تست رو با Canon 70-700 f:2.8 usm is تکرار کرده و تمام عکسها در فوکوس بوده.
در مورد سرعت فوکوس هم که دوستان توضیح دادن.
سلام
ریووی این لنز توسط slrgear منتشر شد:
امتیازهای خیلی خوبی کسب کرده :::love2:::کد:http://www.slrgear.com/reviews/showproduct.php/product/1090/cat/23
http://www.gigaimage.com/images/j9nf...mo8xyso0ko.jpg
رویوی lenstip
کد:http://lenstip.com/186.1-Lens_review-Tamron_SP_AF_70-200_mm_f_2.8_Di_LD_%28IF%29_MACRO.html
نقل قول:
نقاط قوت:
* fabulous frame centre and frame corner picture quality,
* chromatic aberration sensibly corrected,
* low distortion,
* low coma,
* average astigmatism,
* low vignetting,
* generous selection of accessories (a tripod adapter, a case, a lens hood),
* the lightest in its class,
* good quality/price ratio.
نقاط ضعف:
* autofocus noisy and not very accurate,
* the workmanship quality sometimes could have been better
...............In the 70-200 mm f/2.8 class you pay your money and you take your choice. If you don’t want to compromise and you can afford it, you should consider buying an L lens or a Nikkor 70-200 mm VR. If you can’t pay that much, you also can chose something for yourself. If the optics quality is more important to you than the mechanics quality, the Tamron will be the optimal option. If you decide otherwise, you should buy the Sigma. We could end this test with this judgement of Solomon.
There’s one thing, though, worth stressing. The Tamron 70-200 mm f/2.8 test proved once again how the optics and the antirelection coatings technology has moved forward recently. The constructions, launched nowadays on the market, can compete effectively and show the place in the row to older and more expensive competitors..........
نظر Scott Kelby در مورد لنز Tamron 70-200mm f/2.8 Di LD
نقل قول:
First Impressions
Overall, I liked it. The lens feels surprisingly well built (especially for the money. Sometimes lenses in this price range can tend to have a ‘cheezy-plasticy’ feel, but this one didn’t at all), yet it also feels fairly lightweight, which I love.
I had read earlier reviews that said they felt it focused a little show, or had a noisy auto focus motor, but I didn’t really notice either during my shoot (that doesn’t mean they’re not true—I just didn’t notice it in my use). The image quality seems very good, and images taken with it are very nice and crisp—-no complaints there whatsoever.
کد:http://www.scottkelby.com/blog/2010/archives/9138
نظرات مختلفی در مورد این لنز هست!
بالاخره لنز خوبی هست ؟ یا 60% موارد خارج از فوکوس؟
شارپنس بالا نسبت به نسخه سیگما و کنن بخصوص در گوشه ها بر روی فول فریم برای این لنز امتیاز بالایی به حساب میاد
اما سرعت پایین در فکوس البته به نسبت سیگما و کنن ؛ این لنز رو برای کسانی که دنبال عکاسی ورزشی و اجسام متحرک هستن از لیست خرید خارج میکنه .
هر چقدر هم تست بگیرید باز هم اگر پولتان به نسخه ی کننی برسد(ورژن 2 چه بهتر!) که انتخاب مشخص است.اما
برای دوربین های کراپ دار با توجه به محدوده ی تصویری لنز سیگما با داشتن HSM و قیمت مناسب میتواند یک
خرید خوب باشد اما خوب معایب خود را دارد.بهتر است صبر کنیم ببینیم چه زمانی
Canon 70-200 f2.8 IS II
Sigma 70-200 f2.8 DG HSM OS
به ایران میرسند و چه قیمتی خواهند داشت.شاید انتخاب عوض شد;)
قیمت لنز تامرون را دارید؟
با سلام
خدمت دوستان
دوبینم نیکون d700وتصمیم به خرید 70-200تامرون کردم چند تایی هم با هاش شات زدم البته از موضوعات نزدیک اما برای عکاسی منظره خواستم بدانم عکس ها وموضوعاتی که در فاصله دور هستند افت کیفیت پیدا نمی کنن اگه کسی از دوستان تجربه این رو داره خوشحال میشم راهنمایی کنه
سلام
کسی از دوستان تجربه کار با این لنز روی بدنه های نیکون را داره. آیا واقعا فکوس اون فاجعست؟ برای پرتره گرافی در فضای باز.
سلام
من حدود 100 شات با این لنز زدم.اگرموضوع تخم مرغ شانسی رو (مثل سیگما ) کنار بگذاریم میمونه جنس بدنه نه چندان خوب و سافت بودن در 200مم در 2.8.
سرعت فوکوس در نور کافی خوبه ولی در نور کم افتضاح است .نبود لرزشگیر هم که...
به نظرم اگه با قیمت مناسب پیدا کنید ارزش داره روش فکر کنید.در غیر اینصورت و با توجه به بد فروش بودن این لنز به فکر 80-200 باشید.
(جملات فوق نظر شخصی من است)
سلام دوستان
دیروز که در پی گرفتن قیمت کانن 70 200 اف 4 سراغ فروشنده ها رفتم یکی از مغازه ها گفت این لنز رو هم موجود دارد و قیمتش رو 1270 گفت
واقعا وسوسه شدم
در مقابل قیمت 2400 کانن اف 4 لرزشگیر دارد قیمتش خیلی مناسبه
آقا این لنز چقدر فاجعه است؟
برام قابل حضم نیست! و نمیتونم به خودم به قبولانم که این لنز اصلا کار برد ندارد!
من یک لنز 85 200 قدیمی تامرون داشتم که خیلی پرت بود ولی باهاش کار میکردم و به نسبت قیمت و دیگر موارد خیلی راضی بودم
از یک سو نظر به قیمتش واقعا ارزشمنده وقتی کانن 2.8 بدون لرزشگیر رو سه ملیون و خورده ای می فروشند!
دوستان من رو راضی کنید که این لنز فاجعه است!!!!!
در مورد کاربرد من تمام لنزهام رو در فضای باز استفاده میکنم و خیلی کم پیش می یاد در فضای بسته باشد
و این فوکال رو برای کارهای مستند و پرتره میخواهم
دوستان شاید زیاد مقایسه خوبی نباشد!اما سرعت و سرو صدای فوکس این لنز از کانن 50 اف 1.8 بدتره؟
دقت فوکسش هم اگر توی فضای آزاد و با نور کافی خوب باشه باز هم برای من کافی است
مرسی
فوکوس لنز از مهمترین قسمت لنز است شما اگر بخواهید تامرون70-200 را بخرید باید هم منتظر آن باشید که از 10 تاعکس گرفته شده با این لنز 4تا5 عکس با خطا فوکوس مواجه باشید هرچند این لنز شارپنس خوبی دارد ولی مشکل فوکوس را نمی توان نادیده گرفت من هم تایید می کنم که این لنز مشکل فوکوس دارد بهتر است فکر لنز دیگری باشید.
من خودم این لنز را باتحمل زیاد به مدت یک ماه کار کردم که متاسفانه فوکوس خطا باعث میشد از یک شی دو سه تا عکس ازش بگیرم بعد ردش کردم رفت