امروز تامرون لنز ultra zoom خودش رو با 15x زوم معرفی کرد
کد:http://www.dpreview.com/news/0807/08073001Tamron18270.asp
امروز تامرون لنز ultra zoom خودش رو با 15x زوم معرفی کرد
کد:http://www.dpreview.com/news/0807/08073001Tamron18270.asp
لنز عجیبی است.
فکر کنم کم کم دارد آرزوی ان دوستمان که یک لنز 10-1000 با دیافراگم ثابت 4 می خواست براورده می شود.
شرکت تامرون هم از زمانی که مدیریت اش به دست سونی افتاده و سونی سهام دار عمده اش شده به شدت در حال پیشرفت است!!!
دیافراگم این لنز برایم بسیار جالب است.حتما باید به دنبال نمونه های این لنز باشیم تا کیفیت اپتیکی آن را هم ببینیم.
ویرایش توسط Kaveh Ghobadi : Thursday 31 July 2008 در ساعت 15:36
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
ویرایش توسط JiNi : Wednesday 30 July 2008 در ساعت 22:42 دلیل: تصحیح املا
آرش
Java Intelligent Network Infrastructure
سلام
جالبي لنز در اينه كه لرزشگير هم داره.
من مدتي ويرم گرفته بود 250-18 رو بگيرم ولي به خاطر نداشتن لرزشگير منصرف شدم. اگر اين لنز با همون قيمت حدود 500 تا 550 تومان عرضه بشه بازار خوبي در بين كنن داران پيدا خواهد كرد. رنج معادل فيلمي 432-29 شوخي نيست
سلام
باورم نمیشه عجب چیز جالبی معرفی شده
من با 18-250 کار کردم بسیار لنز خوش دستو خوب رنجی بود ولی برای اینکه لرزشگیر نداشت کمی محدودیت داشت ولی عجب چیز خوبیه قیمتش چقدره ؟و آیا حالا که با سونی شریکن ؟؟ آیا محصولات تامرون توی نمایندگی های سونی گیر خواهد اومد؟
Nikon D700
Nikon 70-200 2.8 II
Nikon micro AF-D 60mm
خیر در نمایندگی های سونی لنز های تامرون با مونت مثلا کانن و نیکون عرضه نمی شود.
در سال 2006 که سونی دومین سهام دار تامرون شد قراردادی بسته شد که لنز های ارزان قیمت و همچنین لنز های خاصی را که تامرون عرضه می کند با مونت سونی و با آرم و نشان سونی نیز تولید کند و در اختیار سونی قرار دهد .مثلا لنز های کیت سونی همگی تامرون هستند ( ساخته و طراحی تامرون با نشان سونی )
به همین دلیل وقتی 18-250 عرضه شد چند ساعت بعد مدل ( با مونت سونی ) نیز عرضه شد.
اما در کل تامرون رو به تولید لنز های عامه پسند تر کرده تا مثل سیگما سهم خود را از بازار ببرد.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
روي کاغذ لنز خوبي است
تو لنز واسه من از همه چيز مهمتر دقت و سرعت فوکوسه بايد ديد اين لنز چطور عمل خواهد کرد
راستي تامرون تو ايران نمايندگي داره؟ اگر داره کجاست و شمارش چنده
با سلام
این لنز وارد بازار شده یا نه؟و قیمتش حدودا چقدره؟
با تشکر
با سلام
سایت آمازون قیمت این لنز رو 599 دلار زده
این لنز به غیر از افزایش رنج و لرزه گیر تفاوت دیگری با لنز 250-18 دارد یا اینکه از لحاظ کیفیتی همان است؟
با تشکر
اصغـرمحمـدی