راستش من یه لنز دارم با این مشخصات
olympus 18-180 mm 1:3.5-6.3
0.45mm/1.5 ft-ta binahayat
کارم هم بیشتر در مورد عکاسی ماکرو هست .بطور کل کارایی های این لنز مد نظرم هست ! مرسی
راستش من یه لنز دارم با این مشخصات
olympus 18-180 mm 1:3.5-6.3
0.45mm/1.5 ft-ta binahayat
کارم هم بیشتر در مورد عکاسی ماکرو هست .بطور کل کارایی های این لنز مد نظرم هست ! مرسی
ویرایش توسط icepear : Monday 19 March 2007 در ساعت 23:12
دوستان عزیز انگار با اینجانب قهر تشریف دارند ! اگر اطلاعاتی دارید لطف میفرمایید توضیحی برای من بدید . ممنونم
نوروزتون مبارک، انشالله سال خوبی در پیش داشته باشید...
این یه لنز همه کاره هستش و روی یک دوربین دیجیتال الیمپوس که فاکتور 2 داره میشه 36-360 و تقریبا وایدی وجود نخواهد داشت و ماکرویی هم که داره فکر میکنم 1:3 یا 1:2.5 یا بالاتر از اینا باشه و بستگی داره چه نوع ماکروگرافی انجام بدید تا مناسب باشه یا نه.
در اینجا کسی به کسی قهر نیست، شما توجه کنید این پست رو 6روز پایان سال نوشتید، خوب اکثر مردم ایران (که اعضای این فروم هم شاملشون میشن) هفته های آخر سال رو به کارهای باقی مونده سال گذشته میپردازن یا به مسافرت میرن و خلاصه سرشون شلوغ هستش و الان هم که تعطیلات نوروز هستش و فروم خیلی خلوت هستش.
پوریا جان نوروز شما هم مبارک راستش کاراییهای این لنز رو من بطور عملی تا حدود زیادی از طریق تجربه متوجه شدم مشکل من با اعدادی هست که روی لنز نوشته . آیا قسمتی از فروم هست که در رابطه با ربط این اعداد به کاراییهای لنز توضیحی داده باشه که بتونم از این اعداد متوجه رنج لنز بشم ؟ طوری که لنز های دیگه رو هم بشناسم از این طریق. متشکرم
درسته خیلی متشکرم