لنز زوم جدید پنتاکس با پوشش مناسب واید 18 تا تله 270 معرفی شد.
front (1).jpg
منبع : dp
Capture1.JPG
قیمت:799.95 دلار
لنز زوم جدید پنتاکس با پوشش مناسب واید 18 تا تله 270 معرفی شد.
front (1).jpg
منبع : dp
Capture1.JPG
قیمت:799.95 دلار
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
نه چرا؟ اين يك لنز آوت دور است و نه يك لنز مثلا حيات وحش سريع كه توي نور سپيده دم بخواهد استفاده شود.
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
ج.ابراهیمی
من تجربه عملی با لنزهای با دیافراگم بسته تز از 5.6 نداشته ام و با بستن فیلتر ND8 بر روی لنز، باز هم سیستم اتوفوکوس دوربینم کار می کند ولی در دفترچه راهنمای اکثر دوربین ها نوشته شده که اتوفوکوس برای لنزهای تا عدد دیافراگم 5.6 و نوع کراس تا 2.8 قادر به کار کردن است (به جز بعضی مدل های فول فریم که تا عدد دیافراگم 8 هم سیستم اتوفوکوسشان کار می کند)
فیلتر ان دی به صورت فیزیکی کاری به دیافراگم نداره.فقط معدل هر چند استاپ نور رو کنترل میکنه.درباره این لنزها اگر اشتباه نکرده باشم و درست یادم مونده باشه دوربین اول روی بزرگترین دیافراگم فوکوس رو انجام میده و بعد قبل از باز و بسته شدن شاتر به اف کوچکتر بر میگرده(یا یک همچین چیزی!!).اما این مورد درباره لنزی که بزرگترین دیافراگمش بزرگتر از 5.6 باشه امکان پذیر نیست.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
دوست عزیز فکر می کنم خلط مطلب شده. در فوکوس شما باید به دو تا نکته دقت کنید. یکی میزان نوری هست که به سنسور میرسه و یکی هم باز ترین دیافراگم. اگر چه باز ترین دیافراگم تاثیر مستقیم بر روی میزان نور وارد شده داره اما تاثیر دیافراگم تنها به خاطر میزان نور نیست.
برای اینکه مطلب روشن بشه بذارین یه مثال بزنم. فرض کنید که یک لنز فرضی داریم که دیافراگم ماکزیممش ۱۶ باشه. این لنز رو حتی وسط روز هم نمیشه باهاش فوکوس انجام داد. حالا فرض کنید دقیقا در همون شرایط نوری از لنزی با دیافراگم ۴ استفاده کنیم و یک فیلتر ND ۱۶ هم روش نصب کنیم. میزان نور ورودی همون مقدار خواهد بود که در حالت اول وارد میشد. اما در این حالت عمل فوکوس انجام میشه. علت این هست که دیافراگم در حالت دوم باز تر هست. حالا اینکه دیافراگم باز دقیقا چه کمکی به فوکوس می کنه رو به یقین نمی دونم اما حدس می زنم به خاطر مساله عمق میدان باشه که به واسطه عمق میدان پایین, امکان تشخیص فوکوس صحیح ساده تر میشه.
فکر می کنم این مساله که لنز ها نتونن با لنز هایی که دیافراگم بسته دارند فوکوس کنند یک امر مطلق هم نباشه. یعنی اینجوری نباشه که یه لنزی تا یه دیافراگمی فوکوس کنه اما از اونجا به بعد فوکوس نکنه. بلکه در حقیقت از یک دیافراگم بسته تر فوکوس غیر دقیق و کند خواهد بود و این هست که دوربین ها از طریق نرم افزاری ماکزیمم دیافراگم رو تشخیص میدن و اگر خیلی بسته بود اجازه فوکوس رو نمیدن. (مثلا به خاطر حفط اعتبار سیستم فوکوسشون) به همین خاطر هست که بعضی از دوستان هم تونسته بودند با بلاک کردن بعضی کانکتور های لنز, کاری کنند که فرضا لنز ۱۵۰-۵۰۰ با تله کانورتر هم در نور عالی بتونه یه نیمچه فوکوس اتوماتیکی داشته باشه.
ج.ابراهیمی
دقیقاً درست است، عدم قابلیت فوکوس در لنزهای با دیافراگم بسته فقط به دلیل کمبود نور نیست و به همین دلیل هم گفتم با بستن ND باز هم اتوفوکوس کار می کند. به نظرم قاعدتاً در دیافراگم بسته تر عمق میدان هم بیشتر می شود و به دلیل وضوح بیشتر تصویر فوکوس کردن بایستی آسان تر هم بشود پس شاید به عمق میدان هم ربط نداشته باشد. دیافراگم لنز هم تا قبل از فشردن دکمه شاتر در بازترین حالت خود قرار دارد و با باز و بسته شدن شاتر باز و بسته می شود. سوالم این است آیا کسی تجربه با این لنز یا مثلاً 50-150 را داشته و آیا در دیافراگم بسته تر از 5.6 اصلاً اتوفوکوس از کار می افتد یا به سختی کار می کند؟