سلام! پاسخ به همه سخته اما اشكالی نداره كه صحبت رو همینجا ادامه بدیم؟ موضوع صحبتمون با موضوع تاپیك هماهنگ نیست ... باشه
تا یادمه بگم كه اون دو نفری كه گفتم عكاس هستند و البته حق با آرشه چون دوربین رو برای هدف خاص عكاسی صنعتی و تبلیغاتی خریدن البته کار آتلیه هم داند و فكر كنم تا حالا 3 تای پول دوربین رو از كنارش در آوردن ضمنا هر کس که هاسلبلاد داره حتما چند تا ست مختلف نیکون و کنن (ازون درجه دوها:biggrin:) هم داره
آقا كاوه واقعا فكر می كنی تاحالا اسم كداك رو نشنیدم؟ یادش بخیر یه زمانی یه ست فیلم 135 داشت كه شامل 3 حلقه ایزو 100 و یه حلقه ایزو 400 بود اونوخت اگه ست كاملش رو می خریدی بهت یه حلقه اسلاید ایزو 200 هم جایزه می داداسمش رویال گلد بود.بازار دوربین های كداك هم بیشتر تو امریكا بود و اینورا زیاد مطرح نشد.یه فلاش مینولتا هم دارم (ِAuto 200 X ) هرچند كه زانو نداره و قدرتش هم كمه اما آقا آرش راست می گه چون خیلی دمه دستیه از وقتی دوربینش خورد زمین و داغون شد كنار نگذاشتمش و خیلی باهاش کار کردم راستی آقا كاوه یه لنز زایس 205-75 اف 5/3 سری قدیم هم هست که مال پدرم بوده اما الان دوربینی ندارم که بهش بخوره... بگذریم شرمنده مجبور شدم اینارو بگم که آقا کاوه خیالش راحت بشه
شما می دانید اولین فول فریم دیجتال توسط چه كسی ساخته شد؟
شما می دانید سیستم فوكوس اتوماتیك توسط چه كسی ساخته شد؟
شما می دانید اولین دوربین را چه كسی ساخت؟
شما می دانید اولین دوربین دیجیتال را چه كسی ساخت؟
شما می دانید......؟
شما می دانید كدام دوربین ها در فضاپیما های ناسا در منظومه شمسی وجود دارد؟
نه هیچ کدام رو نمی دونم مطالعم ضعیفه تو زمینه تاریخ عکاسی.
در خصوص مقایسه دوربین ها حرف آرش کاملا درسته اما من فکر نمی کردم که تا این حد جدی بگیرید اونا چنتا نظر کلی بود وگرنه حتی منم که تازه واردم میفهمم که دوربین لارج رو نباید با دوربین مدیوم یا 135مقایسه کرد!هرکس به یه برندی علاقه داره منم به پنتاکس اتفاقا به همون دلیلی که آرش می گه : ارزونه ، تا حد زیادی قابلیت های نیکون رو داره، قدرت تفکیک لنزش خوبه ، نورسنجیش در حد بسیار خوبیه(هرچند که خیلی ها می گن بهترین نور سنج چشمه)،هوای مشتری ها رو داره مثلا مدام با تعویض مدل و نوع تجهیزات اونارو مجبور نمی کنه که یه چیز جدید بخرن، یه دوربین آماتوریه عالی که حرفه ای هم دوستش دارندخیلی از عکاس های حرفه ای (یعنی کسایی که شغلشون عکاسیه)دوران جوونی پنتاکس داشتند.
در باره اینکه تولید دوربین های نقشه برداری رو مثلا زدم بیشتر منظورم دقت و مخصوصا مساله خلوص نور در ورود به دوربین بود وگرنه که معلومه میتسوبیشی از 5 تا پنتاکس هم گنده تره.و اینکه اساسا پنتاکس دوربین سازه هالا انواع مختلف
مقاله رو هم چشم اما اگه یکم دیر شد فکر نکنید الکی گفتم!
فرهاد 44 عزیز بله میدونستم اما خب اونا خیلی گرونه از توصیه شما ممنونم
از پرشین ممنونم بابت توضیحاتش
لنز های کنن که برای سری ای او اس ساخته شدن چنگی به دل نمی زنه هرچند که ایرادی هم نداره اما چون عدسی هاش عوض شد خوشم نمیاد اما لنزهای نیکون که خوبه من کی گفتم نیست جمله کژتابی داشه شرمنده
در باره مامیا بله تو سایز بزرگ و تعداد پیکسل شونه به شونه هاسلبلاد میاد ولی به درد ما نمیخوره تو همین ترکیه رو نگا کن ببین چه بازاری داره ما اینجا نه فشن داریم نه مجله مد....
آقا کاوه عزیز در باره تکنولوژی های پنتاکس می تونید اینو مطالعه کنید : حداقل از نیکون های هم ردش قوی تره
Innovative Shake Reduction system
to optimize image sensor performance
No matter how sophisticated a camera’s image sensor is, camera shake can spoil its image-resolving power. That’s why the PENTAX K10D incorporates the innovative Shake Reduction (SR) system. When switched on, this SR system effectively reduces camera shake for sharp, blur-free images — not only at slow shutter speeds, but also at high speeds. It compensates for even the slightest levels of camera shake — the kind that can only be noticed when an image is enlarged to a large-size print. This advanced SR system is PENTAX’s solution for bringing out the full potential of the high-performance image sensor, and assuring blur-free, high-resolution images even under the most demanding conditions.
اینم برای افرادی که عکاسی تو شرایط محیطی نامساعد رو دوست دارن:
Rain, moisture, sand, dust and other natural elements are formidable foes to cameras. That's why the K10D features a reliable dust-proof, water-resistant construction, with special seals applied to 72 different parts of the camera body, including the control buttons and dials and the seams between different components. As a result, this dependable body completely shuts out humidity and foreign objects.
البته اینا توضیحات عمومیشه
منبع : سایت رسمی پنتاکس
از حسن نیت آرش تشکر می کنم.