به لنز 800-300 سيگما ميگند غول سيگما. حال نمي دونم به اين لنز 1700 م م f4 زايس چي ميشه گفت
( قابل توجه دوستاني كه دنبال لنزهاي تله با سرعت بالا هستند )
عكاسي با يه لنز 256 كيلوگرمي چه حالي ميده!!!!!!!!!!!!!!!
به لنز 800-300 سيگما ميگند غول سيگما. حال نمي دونم به اين لنز 1700 م م f4 زايس چي ميشه گفت
( قابل توجه دوستاني كه دنبال لنزهاي تله با سرعت بالا هستند )
عكاسي با يه لنز 256 كيلوگرمي چه حالي ميده!!!!!!!!!!!!!!!
امير رضا برهاني
http://www.arbphotos.com
ای بابا ، منصرف شدم از خریدش ! 2.8 نداره ؟!;)
پیام اکبری
my Photos
من دو سوال داشتم. اول این که مانت این لنز چیست و این لنز بر روی چی سوار خواهد شد؟( اگر چه که دوربین بر روی لنز سوار میشود)
دوم اینکه چرا قسمت جلوی لنز یه این شکل است؟
آریو مینوسپهر
چجوری میشه فهمید که این لنز چقدر بزرگه ؟ یعنی مثلا سایزش چقدره ؟
تو جیب جا میشه ؟ نمیشه ؟
بعد این 250 کیلو گرم رو ، رو سه پایه نمیذارن ایشالا دیگه ؟
فکر کنم باید زیرش فونداسیون کار بذارن و برای نیروی زلزله هم تدابیری در نظر گرفت .
واووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووو
خدای بزرگ...
سعید نقشبندی
سلام...
آقا تو جمهوری گیر نمیاد بریم دست دوشو با 200 تومان بخربم :biggrin:
سه پایش فکر کنم با برج میلاد هم اندازه باشه.بعد این دوربینه پشتش گم نمیشه.
ولی خدایی آخره تله اس ها.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
کاربرد اين گونه لنز ها چيه؟
محسن مظهری
کاربردش را نوشته برای حیات وحش ولیکن چگونه بایستی حمل شود. تلسکوپ 10 برابر سبک تر است.
به نظر من احتمالاً یا در سایت های تحقیقاتی نصب می شود شاید هم روی ماشین؛ مثلاً می گذارند عقب وانت! البته باز هم نمی شود چون لرزش و تکان های ماشین خرابش می کند.
در ضمن نوشته برای دوربین های مدیوم فرمت است که 1700 مم تقسیم بر 80 می شود حدود 21x. بعضی هندی کم ها هم نوشته 20 زوم اپتیکال. با این ها می توان مقدار زومش را حس کرد.
ولی اگر روی لینک زیر صفحه کلیک کنید شما را پشت همین لنز می گذارد و می توانید با آن زوم کنید تا بفهمید 21x چقدر است. خیلی زیباست حتماً ببینید اگر علاقه ای به لنز های تله فوتو دارید.
فکر کنم بيشتر کاربرد جاسوسي داشته باشه تا حيات وحش !!
محسن مظهری
خير عمده استفاده لنزهاي اينچنيني ليكا در عكاسي حيات وحش استنوشته اصلی توسط eksir