CANON 5D MARK IV / TAMRON 85MM 1.8 SP VC / TAMRON 15-30MM 2.8 SP VC
GODOX AD600B / NISI ND 1000 150×150 / NISI ND GRAD 0.9 150×70/ LOWEPRO WHISTLER 450
Kupo C stand 40
اون عکس در تاپیک بدون دسته بندی ارسال کردم باز هم فکر نمیکنم تاپیک اشتباهی بوده باشه!
ادیت بدون رنگ و انتخاب ایزوی بالا برای افزایش نویز تصویر به عمد انجام شده و همچنین خورشید رنگی، خوشحال و دروغین
پ.ن: متاسفانه مساله ای که به وفور در میان کاربران این انجمن دیده میشه سندروم من میدانم تو نمیدانی است خصوصن اگر من تعداد پستهام بیشتر باشه! چون اگر بنا بر نقد و یا بیان ایرادات عکسی است هیچکدام از سوالات مطرح شده و نحوه پرسش صورت گرفته معنی ندارن!
ویرایش توسط havokh : Monday 24 April 2017 در ساعت 12:53
جناب havokh ارادتمند.
کسی ننوشته تاپیک اشتباهی ارسال کردین.
بلکم ایراد به خود عکسها گرفته شده.
من به عنوان نظر خدمتتون میگم که عکسهای گیرا و جذابی نشده.ادیت بدون رنگ و انتخاب ایزوی بالا برای افزایش نویز تصویر به عمد انجام شده و همچنین خورشید رنگی، خوشحال و دروغین
در خصوص پ.ن هم عارضم که بنده شاگرد اساتید و دوستان اینجا هستم و حداقل من یکی چنین سندرومی ندارم. میگردم بیشتر از دوستان یاد بگیرم، چه پستم کم باشه چه زیاد.
ارادتمند
خیلی خوشحالم از اینکه نظرتونو گفتین چون یکی از اهدافم در اون عکس دقیقن همین مساله بود،
استفاده از تکنیکی خاص یا سوژه ای خاص مسائلی ساخته ی ذهن انسان هستند
منظور من از پ.ن شخص شما نبودید و خودم هم در همین انجمن از دوستان مطالب بسیاری یاد گرفتم، موضوع نقد عکس و بیان نظرات و گفتگو با ادبیاتی که در این انجمن رایج است کاملن متفاوت است. نتنها در قسمت عکسها بلکه در بخش مربوط به تجهیزات هم میتونید ببینید که این شکل برخورد خدامنشانه وجود داره! که البته من رو به یاد یکی از مقالاتی که در یکی از سایت ها خونده بودم میندازه که در مورد نحوه برخورد عکاسان با یکدیگر بود که جای بسی تامل دارد!
ویرایش توسط havokh : Monday 24 April 2017 در ساعت 14:18