سلام
نظر به پست 558
جناب ناظمی
عناصر موجود در کادر خیلی شلوغ هستند عملا عکس شما حرفی برای بیان ندارد( حرف خاصی ) تنها یک نمای شلوغ از طبیعتی که میتوانست بهتر ارائه شود مثلا اینگونه:
تغییر زاویه دوربین به نحوی که درخت به سمت چپ کادر متمایل گردد ( البته اگر امکانش نبود به سمت راست نیز بیشتر متمایل می شد خوب بود ) از طرفی استفاده از سرعت پائینتر شاتر و ایجاد حالت به اصطلاح مخملی میتونست کمک بهتری در ارائه کار بکنه. هرچند هرجور به صحنه نگاه میکنم حرف خاصی برای زدن نداره
یا علی
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
قشم - دره ستاره افتاده
منتظر نقد دوستان هستم
بنظر، تنظیمات تان در دوربین، و یا در حین ویرایش، Color Cast زرد غلیظی رو بوجود آورده ... شاید از کالیبراسیون مانیتور تان باشد.
ببینید کدام یک از دو تصویر زیر در مونیتورتان، دارای تونهای زرد طبیعی تری هستند ؟
در مورد کادربندی:
چنانچه خط افق، کمی بالاتر و یا پائین تر (به جای موقعیت فعلی، که تقریباً میانی است) کادربندی میشد ...
چرا افقي نگرفتيد؟
آقای بیاتی
ظاهرا آسمان ابریه و ابر هم آبی نیست.
سلام مسعود عزیز
جسارتاً با دیدن این عکس مطلبی را خواستم عرض کنم.
این عکست خوب، عکس قبلیت خوب، عکسهای دیگرت با همین تم (کویر، درخت و بوته، و مانند آن) نیز خوب. اما همگی تقریباً یادآور یک فرمول یافت شده است:
لنز TS + سوژه یکسوم راست + جابجایی منطقه وضوح
شاید غلط پنداشتم
قربانت
.
متاسفانه مانیتور من مشکلات بزرگی داره و باید حتما از یه مانیتور مناسب تر برای ادیت هام استفاده کنم، من الان عکس رو دارم از یه مانیتور دیگه نگاه میکنم و میبینم که زردی عکس لا اقل در پس زمینه خیلی زیاد شده و باید کمی روی ادیتش تجدید نظر کنم
درخصوص تنظیمات باید بگم که شرایط نوری واقعا بد بود و حالتی ابری مخلوط با غبار بود تنظیمات وایت بالانس در حالت اتوماتیک بود و نور دهی هم ایولیویت بود،اگر اشتباه نکنم دیافراگم هم 11 بود و ایزو 100
قطعا تصویر سمت چب زردی زیادتری داره
دراین خصوص هم من این کادر رو دقیقا به همین صورت که شما فرمودید در ویوفایندر بستم، ولی وقتی عکس رو توی کامپیوتر دیدم کمی اختلاف مشهود بود ولی اون هم بر میگرده به زاویه دید چشمی دوربین که 100% رو پوشش نمیده و دیگه چون دیدم اختلاف زیاد نیست برای همین تصویر رو کراپ نکردم