فایل پیوست 15102
Printable View
سلام
برای شروع خوب است ..
ولی ایراد بسیار دارد
:::happy:::
اگر در مورد شرایط تهیه این عکسها هم توضیح دهید بسیار خوشحال میشویم: محل، تجهیزات، ...
چند نكته به ذهن بنده ميرسد كه ميتواند ثمره زحمات شما را دو چندان كند.
1- اينطور كه معلوم است زياد عكسهاتون رو ويرايش نكرديد. تا حدودي كنتراست و بالانس رنگ عكسها جاي بهبود دارد.
2- تصاوير حاصل شبيه به خروجي دوربينهاي غير slr شده اگر از دوربين slr يا دوربينهايي با سنسور بزرگ استفاده ميكنيد ميتوانيد خيلي بهتر از فاكتور عمق ميدان بهره ببريد.
سپاس. پيروز باشيد.
درود
عكسها رو با d10 canon گرفتم و دو عكس اول در جزيره زيباي كيش (روز) ودو عكس آخر در استان بوشهر بندر كنگان (درشب با نور هد لامپ)
ممنون ميشم دوستي اگه اطلاعاتي درمورد كاور زير آب براي canon 7d داشته باشه ما رو هم در جريان بزاره
جناب صفائی با تشکر از عکسهای زیباتون ، در صورت امکان در خصوص تجهیزات و مکان عکاسی هم توضیحاتی بدهید .
ممنون
جناب صفايي جهت اطلاع بنده در پاساژ حافظ يك مدل ديدم + قيمتش 180 تومان بود، ولي راستش زير آب بردن 7D با اين كاور يكم جرات ميخواد.نقل قول:
ممنون ميشم دوستي اگه اطلاعاتي درمورد كاور زير آب براي canon 7d داشته باشه ما رو هم در جريان بزاره
يك مورد ديگر هم هست كه تقريبا هم قيمت دوربينه ولي در اينجا پيدا نميكنيد.
[QUOTE=Javid;239249]جناب صفايي جهت اطلاع بنده در پاساژ حافظ يك مدل ديدم + قيمتش 180 تومان بود، ولي راستش زير آب بردن 7D با اين كاور يكم جرات ميخواد.
يك مورد ديگر هم هست كه تقريبا هم قيمت دوربينه ولي در اينجا پيدا نميكنيد.[/QUOTE
درود دوست عزیز
ممنون از راهنماییتون ولی من هارد کیس مد نظرم هست ...
نام عمومی این ماهی دلقک ماهی یا Clownfish ( کلون فیش ) یا شقایق ماهی است . علت نامگذاری دلقک ماهی به دلیل رنگ آمیزی بدن این ماهی و علت نام
گذاری شقایق ماهی به علت همزیستی این ماهی با شقایق دریایی است .فایل پیوست 18128
جالب است که این ماهی نسبت به تنتاکولهای سمی شقایق دریایی مقاوم است . برخی دانشمندان بر این عقیده اند که موکوس ویژه ای که روی بدن این ماهی وجود دارد باعث این مقاومت می شود .
دلقک ماهی نوعی رابطه ی همزیستی با شقایق دریایی دارد.دلقک ماهی نوعی ماده ی مخاطی و ناشناخته در پوست خود دارد که مانع آزاد شدن نماتوسیست های شقایق دریایی می شود.در حالی که اگر ماهی دیگری با بازوهای شقایق دریایی تماس پیدا کند،طعمه ی جانور می شود.به این ترتیب شقایق دریایی پناهگاه ماهی می شود و ماهی نیز ممکن است با حرکات خود ،آب را جابجا کند،رسوبات روی بدن شقایق دریایی را بردارد و حتی ممکن است ماهی های دیگری را اغوا کرده ،و آن ها را به دام شقایق دریایی بیندازد.بنابراین با توجه به مطالب ذکر شده دلقک ماهی برای شقایق دریایی چندان بی فایده نیست و رابطه ی آنها می تواند از نوع هم یاری باشد.
نام ماهی : polypterus endlicheri پولیپتروس اندلیچری
از ماهیان زیبا و مرموز آب شیرین که در آفریقا زیست میکند و دو سه نمونه از این ماهی در آکواریوم های ایران یافت میشود
فایل پیوست 20687
اگه ممکنه درمورد عکتون توضیح بدید...
ممنون میشم ...
شاد باشید ...
دقیقا متوجه نشدم درباره چی توضیح بدمنقل قول:
اگه ممکنه درمورد عکتون توضیح بدید...
ممنون میشم ...
شاد باشید ...
نحوه اجرای عکس؟
گونه ماهی؟
عکس از کنار آکواریوم ثبت شده من سالهاست که از این گونه ماهی مراقبت میکنمنقل قول:
نحوه اجرای عکس...
کمی افزایش نور در آکواریوم و استفاده از ایزوی بالاتر به همین راحتی عکسهای بیشتری هم دارم اگر دوست داشتید آپلود کنم
بر خلاف فرمایش شما به نظرم اصلا معلوم و واضح نیست که عکاسی در زیر آب انجام شده
این صخره های مرجانی آیا نمیتواند در یک فضای دست ساز به دست بشر قرار گیرد ( مانند استخرهای دست ساز برای نمایش نمایی از دنیای زیر آب که به صورت اکواریومی بزرگ بوده و از پشت شیشه می توان به خوبی مناظر آن را دید)
علت اصلی ابهام برای بنده این است که تصاویر ثبت شده توسط شما دارای کیفیت بسیار پائینی هستند انگار که از پشت مانعی ( شیشه یا طلق ) گرفته شده باشند نه از داخل آب
و خدای نکرده قصد بی احترامی به شما و تلاشتون را نداشتم
یا علی
دوست عزیز
از تاریخ اولین پست این موضوع مشخصه که عکسها نیاز به تایید مدیران محترم بوده واگر کوچکترین شکی در این مورد داشتند این موضوع را تایید نمیکردند .
اینکه میفرمایید عکسها کیفیت بسیار پایین هستند بله متعصفانه با دوربین کامپکت دی 10 عکاسی شده و بهتر از این هم نمیشه .
به هر حال از اینکه یک نفر هم داره تو این ژانر عکس میگیره خوشحالم
توصیه میکنم کمی با دوربین تون ور برید شاید با تغییراتی در تنضیمات و یا ترفند های ساده بتونید کیفیت بهتری از خروجی بگیرید
آرزو میکنم هر روز بهتر از دیروز عکاسی کنید
پیشنهاد میکنم:
- کمی در مورد قاب بندی در عکاسی حیات وحش مطالعه کنید
- در مورد وایت بالانس هم میتونید با کمی ادیت به نتایج خیلی خوبی برسید
و آرزو میکنم بزودی عکس های خیلی خیلی بهتری از شما ببینیم
فایل پیوست 26630
جناب صفایی بی نهایت خوشحالم که پیشرفت بسیار زیاد و رو به رشد شما رو میبینم
کارهای اخیرتون بخصوص در کیفیت و کنترل رنگ و وایت بالانس بسیار پیشرفت دارند
اما در مورد قاب بندی هنوز هم جای کار بسیاره
چند تا توصیه:
1- صبر کنید سوژه در یه پوز جذاب قرار بگیره بعد عکاسی کنید(مثلا در مورد این حالت بسته بودن پاهای ماهی مرکب که زیاد دلچسب نیست)
2- دیدن چهره سوژه حس خوبی به بیننده میده
3- هنگام عکاسی حیات وحش ثبت رفتارهای خاص گونه ها بسیار برای بیننده جذاب هستش
4- (البته این کمی سلیقه ای هستش) یا جوری کادر رو ببندید که کل سوژه کادرتون رو بگیره یا می لانگ شات بگیرید که جذابیت محیط زیست هم نقشی در ثبت داشته باشه
5- تا میتونید عکس عکاسان مطرح در این زمینه رو ببینید حتی سعی کنید در ابتدای کار عین یک عکس رو تقلید کنید بعد ببینید اگر مثل اون جذاب نشده چرا اینجوریه و علت یابی کنید
انشالا با این پشت کار روزی بتونیم کارهاتون رو در آژانس های ملی و بعد تر بین المللی ببینیم
فایل پیوست 50536
خارپشت دریایی
بسیار گونه های متعددی وجود دارد
این نوع زیبایی منحصر به فردی که با داشتن یک چشم
اون هم در رنگهای متنوع میباشند.
فایل پیوست 50610
این جاندار دارای دندانهای خود تیز شونده ای است که می تواند با آنها حتی سنگها را بجود و به این شکل این موجود دریایی می تواند برای خود در سواحل سنگی مسیرهای پنهانی حفر کند.
دندانهای خارپشت دریایی یکی از تیزترین و برنده ترین موادی است که در جهان یافت می شود و روزی می تواند منجر به ساخته شدن چاقوهایی شوند که هرگز نیازی به تیز شدن دوباره نخواهند داشت.
اطراف بدن این موجود مایع سمی آبی رنگ وجود دارد که با خیال راحت در اعماق دریا زندگی میکند.
فایل پیوست 57844 نوعی دیگر از خرگوش دریایی
فایل پیوست 62156
ماهی دیسکاس که نمیدونم دقیقا کدوم نوعشه
جراح دم قیچی در سمت راست و در سمت چپ کادر ملوان ماهی یا ابو دف دف
فایل پیوست 76750