پاسخ: عکاسی از طلوع و غروب
خب بنظر بنده سوال ايشون همانند سوالي است كه من هم يك زماني برايم پيش آمده بود و در يكي از تاپيك ها جناب قبادي جواب بنده را دادند.
اين مسئله ي بزرگ ديده شدن ماه و خورشيد، مربوط ميشه به مناطقي كه كنار دريا و يا رودخانه اي بزرگ قرار دارند.شكست نور بخاطر بخار آب اين مناطق، باعث بزرگ ديده شدن ماه و يا خورشيد ميشود.
نقل قول:
سلام:
اصلا چرا باید با یک تنظیمات اینچنین از خورشید عکس گرفت؟!!
این تنظیمات معمولا اتفاق نمی افتد. اما توصیه بر اینست که در حالت لایو ویو رو به آفتاب ( دید مستقیم ) ثبتی نداشته باشید چه با دیاف بسته چه با دیاف باز. در این حالت تصویر رد شده از لنز مستقیما روی سنسور خواهد بود
اما در حالت هایی بغیر از لایو ویو کمتر پیش میاد کسی بخواد از آفتاب 30 ثانیه نوردهی داشته باشد. ( مگر استثنا و موارد جزیی ) در حالتی هایی که نوردهی به زمانی حدود 1 ثانیه برسد که باز هم معمولا اینگونه نخواهد شد. در این حالت ( اگر دوربین در حالت لایوویو مد نباشد ) بدلیل آینه و...... امید است مشکل خاصی نباشد
درسته.
ولی این رو هم اضافه کنم در هر حالتی اگه نور خورشید نسبتا شدید باشه، حتی اگه از ویزور نگاه کنیم، می تونه با سیستم فوکوس و نورسنجی دوربین صدمه بزنه (به نقل یکی از عکاسان نجومی)
شیشه های جوش کاری با درجه 9 برای این کار خیلی خوبن و تقریبا صدمه ای نمی زنن.
نقل قول:
دوست عزیز راهش همونی هست که علی جان گفتند منتها باید سوژه ها و عناصر موجود در عکس هم به فاصله بسیار زیادی از شما قرار گرفته باشند تا هم اندازه قرص خورشید در بیان. در این حالت اگه از یک لنز سوپر تله استفاده کنید به هدفتون خواهید رسید.
البته یه رابطه هم هست که دقیقا یادم نیست، ولی خطی بود:
200 میلیمتر فول فریم، میشه ماه یا خورشید در اندازه واقعیش. حالا نمی دونم چطور به کراپ دار تبدیل میشه کرد. مطمئن نیستم که روی کراپدار 135 میلی باشه. (که میشه همون 200 میلی فول)
غروب یک روز بهاری پشت پروژه پل 5 دزفول(25 ساله که قراره اگه خدا بخواهد پل بسازن):biggrin:
http://www.imagehosting.ir/files/zp2...7bwu6zk1w8.jpg
سلام
اصلان جان من یک بار از آفتاب با نور شدید عکس گرفتم , آیا همین یک بار هم به دوربین آسیب میرساند ؟
پاسخ: اندازه خورشید و ماه
نقل قول:
سلام
اصلان جان من یک بار از آفتاب با نور شدید عکس گرفتم , آیا همین یک بار هم به دوربین آسیب میرساند ؟
اگه برای کادر بندی از لایو ویو استفاده نکرده باشین، احتمالا نه.
برای تست این که چیزی شده یا نه، یه عکس غیر فوکوس از دیواری چیزی (همگن ترجیحا سفید) بگیرین، بعد تو کامپیوتر با دقت دنبال مناطقی باشین که رنگ غیر عادی دارن. به احتمال قوی نباید پیدا کنین. (که یعنی سالمه)
اگه قرار بود خراب بشه، تا حالا دوربین من صد دفعه ذوب شده بود!