پاسخ: عکاسی از طلوع و غروب
سلام
اولین باری بود که طلوع خورشید رو لب دریا از نزدیک میدیدم:::love2::::biggrin:
کله صبح لب دریا چرت زده بودیم که نمیدونم چی شد که یهو از خواب پریدم تا دیدم سپیده زده رفتم سراغ شکار
موئید باشید
طلوع چالوس
http://www.img98.com/images/petlfoeou77phusold.jpg
D80-1/50s-f11-iso125
منتظر نظرات شما ...
=====================
امیر
چون سوار قطار بودم مجبور شدم با سرعت بالا عکس بگیرم. شرمنده اگه تاریکه!
http://www.pcnet.ir/images/dsc01762.jpg
اینجوری که فرقی با گالری نداره!!! چرا هیچ کس مشکلات عکسامونو نمیگه؟ خدائیش من اگه سواد داشتم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir1630
اینجوری که فرقی با گالری نداره!!! چرا هیچ کس مشکلات عکسامونو نمیگه؟ خدائیش من اگه سواد داشتم ...
البته بنده رو بیسوادترین عضو اینجا بدونین ولی به نظر من اگه صبر میکردید قایق یه چند متری جلوتر می اومد و درست وسط انعکاس نور خورشید قرار میگرفت بهتر میشد.
ای کاش طوری کادر بندی میکردین که خورشید وسط عکس باشه.
در کل عکس خوبی از آب در اومده. البته اگه نظر ما رو قابل بدونین.:::blushing:::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sina.Phoenix
البته بنده رو بیسوادترین عضو اینجا بدونین ولی به نظر من اگه صبر میکردید قایق یه چند متری جلوتر می اومد و درست وسط انعکاس نور خورشید قرار میگرفت بهتر میشد.
ای کاش طوری کادر بندی میکردین که خورشید وسط عکس باشه.
در کل عکس خوبی از آب در اومده. البته اگه نظر ما رو قابل بدونین.:::blushing:::
با تشکر از نظرتون ... چون من رو ساحل بودم و نمی خواستم خود ساحل تو عکس بیفته. تو کادربندی محدود بودم.( گوشه چپ پایین مشخصه)
در مورد قایق صحیح می فرمائین ...
در مورد خورشید, به نظر خودم خیلی عکس متقارن می شد(+ اون محدودیت) ... الان این فضای جلوی قایق حس حرکت رو بیشتر منتقل می کنه تا اینکه تو وسط میموند, این طور نیست؟ البته اینا چیزاییه که تو مقالات سایت خوندم. خودم که صفر کیلومترم. :::happy:::
سلام دوستان من خیلی آماتور تر از این حرفها هستم ولی میخوام ایراداتم را بگید شاید پیشرفت کنم ممنونم:::happy::: در ضمن دوربینم نیکون ال100 هست