غروب کویر اطراف سیرجان
550D,1/3 sec,f8,iso400,15mm
غروب دریا - ساحل بندرعباس
لحظاتی بعد از غروب
منتظر نقد و نظرات دوستان هستم
درود
در مورد این یک عکس که خط افق کج هست ، و براحتی میتوان در مرحله ویرایش آنرا اصلاح کرد
اما در مورد باقی موارد اینکه خط افق در جای ناصحیح کادرتان قرارگرفته نمیدانم و اگر برای یافتن جای درست آن
بخواهید اقدام کنید با خواندن این 4 تا مقاله در خصوص ترکیب بندی مخصوصا این یکی
که در هنگام کادربندی خط افق اگر در جای درست خودش قرار بگیرد و به زیبایی کار خواهد افزود
ضمنا عکس 454 شما عکس خوبی است و ترکیب بندی ( یا کادر بندی ) خوبی هم علاوه بر
نورسنجی خوب ( به عنوان تک شات ) و ویرایش نسبتا خوبی دارد.
در مورد عکس 453 هم
که تن و رنگ زیبایی دارد اما قرار گرفتن ماه در کناره کادر جای مناسبی نیست اگر در نقطه طلایی قرار میگرفت بهتر میبود
اما اگر ماه ( یا یک المان مهم دیگر )در جای نامناسبی قرار بگیرد اگر در کادر نباشد بهتر است. در مورد دیگر اما شبیه به این در عکس دوستان دیده بودم که یک پرنده در کناره است که اگر چنین المانهایی در جای مناسب باشند فقط برای عکس کار خواهند کرد وگرنه برای عکس کاری نخواهند کرد و اگر حذف شوند بهتر است
پی نوشت : دلم طاقت نیاورد اینم نگم ، تصمیم گیری برای بکار بردی کادر افقی یا عمودی
باید از خطوط بارز و با اهمیت توی کادرمون طبیعیت کنیم یعنی اگر مهم ترین خطی که در کادر وجود داره
خطی افقی هست ( مثل خط افق ) پس باید کادر افقی باشد پس در چنین مواردی استفاده از کادر عمودی استفاده ای نابجا خواهد بود
اما در صورتی که خطوط موثر تری در کادر هستند که عمودی هستند مثلا درختان موازی و... در این صورت کادر بندی عمودی اولویت خواهد داشت.
موفق باشید
انوش
ویرایش توسط Anoosh-Em : Wednesday 25 January 2012 در ساعت 01:10
درود انوش عزیز، از بابت نقد سازندتون بسیار ممنونم .
من حتما این مقاله ها رو مطالعه میکنم ولی جسارتاً همانطور که مستحضرید تو عکاسی از غروب معمولا قسمت های جلو سیلوئت میشه و به نظر شخصی من حرفی برای گفتن نخواهد داشت، و معمولا تن رنگی که هنگام غروب توی افق هست خیلی زیباتر قسمت های سایه ست برای همین من کادر رو بالا میگیرم،حالا بعد از خوندن این مقاله ها درست یا غلط این روش من مشخص میشه
باز هم از نظرتون ممنونم