نوشته اصلی توسط
a80300d
اول از همه یک نکته رو اشاره کنم. من اون بریدگی های زیاد رو با مانیتور لپ تاپ میدیدم
اما الان که با مانیتور PC میبینم حتی یک کدوم از اون بریدگی ها هم دیده نمیشه !! (بابت این مورد پوزش میخوام ) و صد البته منظورم ابرهای پایین خورشید نبوده چون با اون بریدگی که من دیدم خیلی تفاوت داره. در واقع اون بریدگی هایی که من دیدم شامل اون بریدگی های ناخواسته ای میشه که گاهی اوقات در عکسهای آسمان به علت کمبود عمق بیتی و یا ادیت مخرب دیده میشه.
جالب اینجاست که من این مورد رو در همه عکسها نمیبینم. بلکه در معدود عکسهایی که طیف وسیعی از سطوح روشنایی و رنگ رو شامل میشند مثل این آسمانی که شما گذاشتید یا آن عکس کاوه که عنوانش بود "جنگل ابر ، مرز بین استان گلستان و سمنان" . اون عکس رو هم در لپ تاپ در قسمت آسمان با بریدگی های زیادی میدیدم اما با مانیتور PC خیر.
فکر میکنم مانیتور این لپ تاپ بیش از حد این مورد رو اغراق میکنه.
برای اینکه بتونم نشون بدم این عکس رو من در لپ تاپ چطوری دیدم رنگهای اون رو کم کردم :
شاید بعدا از مانیتور لپ تاپ هم عکس انداختم.
ممنون.
آریو جان ببخشید من پست شما رو الان دیدم....... پوزش چرا؟ هستیم برای تبادل اطلاعات.
من هم بعضی مواقع این مورد را در باره عکس بعضی از دوستان میبینم. همان عکس کاوه عزیز که اشاره شد. البته بسیار کم روی مانیتور من دیده میشد بطوری که میبایست بسیار به مانیتور خیره میشدم. حالا این مورد چند حالت میتواند باشد. نکات اصلی در این دو لینک درباره آن توضیحاتی داده شده. که به سنسور و نوع ویرایش میتواند برگردد.
کد:
http://www.dpreview.com/learn/?/Glossary/Digital_Imaging/posterization_01.htm
کد:
http://www.dpreview.com/learn/?/Glossary/Digital_Imaging/tonal_range_01.htm
========================
اما بنظرم بعضی موارد عوامل دیگری هم دخیل هستند( زیاد مطمین نیستم دوستان وارد تر میبایست نظر دهند) (چون هر کدام ما با سیستم های متفاوتی تصاویر را میبینیم. و تنظیمات مانیتور میتواند متغیر باشد)
بعنوان مثال پروفایل رنگی انتخابی در کامپیوتر. اگر خاطرم باشد یکبار دکتر روشن عزیز در مورد color management برای یکی از دوستان توضیحی میدادند. که با پروفایل های موجود روی کامپیوتر من اگر خاطرم باشد این حالت میتوانست با هر پروفایل انتخابی متفاوت باشد.
البته این مورد اخیر را که اشاره کردم خودم هم نمیدانم بطور دقیق چه اتفاقی می افتد( در مورد پروفایل های انتخابی). ولی هست و اتفاق میافتد...... بعنوان مثال سایتی هست که عکسی را در آن آپلود میکنم قبل از آپلود عکس درست دیده میشود اما پس از آپلود در محیط آن سایت این موارد رخ میدهد حال ممکن است ان سایت از اسکریپت های خاصی استفاده میکند و الا آخر......
بازهم میگویم این موارد اخیر را خودم هم نمیدانم دقیقا چه اتفاقی می افتد دوستان وارد تر میبایست نظر دهند دکتر روشن عزیز و هادی هژیر آذر تا جاییکه میدانم اطلاعات خوبی در این زمینه دارند یا دوستانی دیگر که لطف میکنند.....
فی الواقع در این خصوص( تفاوت در مانیتورهای متفاوت) من هم مانند شما شنونده خواهم بود.
پاینده باشید