علی اسدی
... و زندگی بدون رنگها چگونه خواهد بود ...
f/2.8 | 1/160sec | Distance: : 41cm | Focal: 100mm
One Strobe from left of a light-tent
سلام
پ ن : با اینکه طبیعت بی جان ژانر بسیار مناسب و خلاقانه ای برای نورپردازی و عکاسی هست، تعجب می کنم که فقط 3 عکس در این تایپیک ارسال شده!
حمید رضا مهری
--------------------
Canon 5D Mark III + Canon 24-70 f4 L + Canon 70-200 f4 IS L + Tamron 85 f1.8
فرهاد حسيني
جناب حسینی من هر چه نگاه کردم منوجه نشدم چرا این عکس در این تاپیک ارسال شده..
اگر ممکنه توضیح مختصری راجع به عکس بدید . .
ممنون
پـوریـا ارشدی
جناب حسینی ، تا اونجایی که من راجع به این سبک میدونم ، بیشتر تمرکز بر چیدمان اشیا و مهارت عکاس در این کار هست.
به نقل از دانشنامه سایت :
ولی من در این عکس چیدمان خاص و یا چیدمانی که توسط عکاس ایجاد شده باشه رو نمیبینم..وجه تمایز اصلی این سبک با سایرسبکها٬ در حقیقت به چیدمان صحنه عکس مربوط است؛ چیدمان در حقیقت همان چیدن صحنه عکس و ساختن صحنه است؛ در این سبک٬ عکاسان در حقیقت بیشتر عناصر عکس را میسازند تا اینکه صرفاً سرگرم عکاسی باشند.
به نظر من به عکاسی صنعتی نزدیک تر هست !
جسارت من رو ببخشید.
پـوریـا ارشدی
سلام
ببینید به نظر من نمی شه اینقدر فرموله به قضیه نگاه کرد. توی عکاسی صنعتی نگذاشتم چون من قصدم عکاسی صنعتی و تبلیغاتی نبوده بلکه به دلیل علاقه ام به ساعت های مچی ( من تا حدودی ساعت بازم و ساعت زیاد دارم!) این عکس رو گرفته ام. اگر بخواهید تو فرمول برین می تونم بگم جهت قرار دادن ساعت و چیدمان عقربه ها و روشن نکردن کرونومتر و. .. می تونه عکس رو تو اون ژانر (شاید با اغماض) قرار بده کما اینکه چندین عکس دیگه با چیدمان های دیگر بدنه و عقربه ها هم از این ساعت و ساعت های دیگر گرفتم.
فرهاد حسيني