به نظر من سهم سفیدی چشم زیاده و اگه از سوژه میخواستید اینقدر چشمش رو چپ نکنه بهتر بود ( با یک ویرایش ناقص که نمیتونه با نگاه واقعی برابری کنه سعی کردم منظورم رو برسونم، البته شاید دوستان دیگه موافق این امر نباشن):
فایل پیوست 38199
Printable View
به نظر من سهم سفیدی چشم زیاده و اگه از سوژه میخواستید اینقدر چشمش رو چپ نکنه بهتر بود ( با یک ویرایش ناقص که نمیتونه با نگاه واقعی برابری کنه سعی کردم منظورم رو برسونم، البته شاید دوستان دیگه موافق این امر نباشن):
فایل پیوست 38199
رتوش شده، قبول دارم، در سایه زنی زیاده روی کردم، البته میخواستم کنایه ای به آرایش صورت یک لیدی باشه!!!!
البته در آرايش وسايه زني هم به اين صورت وبا اين رنگها اين كار انجام نميشه
به نظر من سهم سفیدی چشم زیاده و اگه از سوژه میخواستید اینقدر چشمش رو چپ نکنه بهتر بود
اين كار ضرورتي ندارد كه حتما يك تعادلي بين سفيدي چشم و مردمك چشم برقرار شود . در اديتي كه شما انجام داديد يك حس معصومانه تري در مدل پيدا شد در حاليكه در عكس اصلي اون حالت نگاه حس شيطنتش بيشتر بود.
نظر فراموش نشود....آیا پرتره قابل دیدنی هست؟ آیا توجهتون رو جلب کرده؟ آیا...........
فایل پیوست 38384
سلام.....به نظرم این تاپیک همیشه باید بالا باشه....یه چند روزیه داره خاک میخوره....ناچارا یه پست دیگه میزنم بیاد بالا :;)
فایل پیوست 38564
سلام .
پرتره فریدون محرابی
مهران رنجبر
فایل پیوست 38836