عکس زیبایی است فقط حیفم اومد این رو نگم که ای کاش کمی هایلایت روی صورت و کف دست رو هم اصلاح میکردید زیباتر میشد
موفق باشید/
Printable View
درود به همه دوستان
فایل پیوست 52657
گالری : www.flickr.com/pedram_m
دوست عزیزم خیلی ممنونم از نظرت ، تشکر میکنم
اولین نکته ای که باید اشاره کنم اینه که نوع رتوش کاملا بستگی به صورت سوژه داره ، یعنی برای ریکاوری جزئیات در قسمتهای تخریب شده و یکپارچه سازی ، از روش نام برده هم استفاده میکنم.
ولی دوست من نظر شخصی من اینه که در کار هنری مخصوصا عکاسی و ادیت ، "اقتصاد و صرف جایگاهی نداره" ، شما باید ایدآل هنری خودتونو نمایش بدید.
مطلب بعدی اینکه اگر شما هر روشی که استفاده کنید رو بارها تمرین کنید ، قطعا مهارت و سرعتتون افزایش پیدا می کنه ... مثلا خود من هروز بارها و بارها نمونه عکس دانلود و ویرایش میکنم ... اوایل یادمه روزها طول میکشید تا به نتیجه برسم... ولی با تمرین و تکرار الان به ساعت نمی کشه که دو سه عکس رو ویرایش می کنم.
با تشکر پدرام
دو ویدیوی زیر را Peter Hurley منتشر کرده که فرد مشهوری در زمینه Headshot است. در هر دو ویدیو، نکات جالبی در زمینهای از عکاسی پرتره گفته که هم خیلی مفید است و هم کمتر به آنها توجه میشود و آن، وضعیت اجزای صورت است. در ویدیوی اول، در مورد وضعیت فک و بهترین حالت آن برای headshot صحبت میکند و در ویدیوی دوم در مورد وضعیت چشمها و پلکها.
فایل پیوست 52687
فایل پیوست 52686
فایل پیوست 52685
https://vimeo.com/35732667#
http://www.youtube.com/watch?v=ff7nltdBCHs
این دختر نازنینی که ملاحظه میکنید خانوادگی در بین دوستان معروف هستند به داشتن چشمان زیبا....خیلی خوش شانس بودم که این فرشته (به نام فاطمه) سوژه من شد...... فکر میکنم در ثبت بعضی عکسها عکاس کاری نمیکنه.....همه کارا رو سوژه انجام میده.....اینجا حقیقتا من هیچ کاری نکردم....من فقط شاتر رو چکوندم!
(الان متوجه شدم بعد از ادیت این پست تشکرهای دریافتی از بین رفتند :::angry::: )
فایل پیوست 52689
سلام و احترام
فایل پیوست 52711
موفق باشین
4439
وقتی تاکید شما روی چشم سوژه است باید بهای بیشتری به آنها بدهید. می توانید چشم ها را جداگانه ادیت کنید. وجود کچلایت ها ی نور راست اضافه است و میشد کمی مویرگ ها را کمرنگ کرد
فایل پیوست 52726
اگر کراپ خاصی رو بهتر میدونید لطفا ارسال کنید.