-
تشکر از شما......قرمزی چشم تعمدا ایجاد شده...در رابطه با آموزش هم حقیقتا تصمیم داشتم ولی دیدم گویا ادیتهایم خیلی طرفدار ندارند:x برای همین منصرف شدم...ولی همین روزها در این راستا اقدام میکنم....اگر دوستی علاقه ای به ادیت هر کدوم از عکسهام داشت در پیغام خصوصی با ارائه فایل لایه باز! از خجالتشون در میام.
-
1 فایل پیوست
-
1 فایل پیوست
-
1 فایل پیوست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parisa_s
عکس بسیار زیبایی است , فقط اگه اون موهای پریشون داخل صورت رو حذف میکردید بهتر میشد .
-
1 فایل پیوست
به لطف خدا بعد از مدتها امروز فرصتی دست داد که بتونم عکاسی کنم.....و عکسی نسبتا متفاوت با کارهای قبلیم رو تجربه کنم...
امروز ساعت 3:30......لنز 85مم...نور همونطور که مستحضر هستید خورشید از پشت و رفلکتور نقره ای از روبرو کمی سمت راست...فرمت عکس RAW....اگر از این عکس استقبال شد تا 2-3 روز آینده نحوه ویرایش رو تا جایی که ممکن باشه در همین تاپیک قرار میدم....و مثل همیشه عرض میکنم: نظر و انتقاد فراموش نشود.......
فایل پیوست 54244
-
1 فایل پیوست
-
2 فایل پیوست
با اجازه اساتید فن نحوه روتوش این عکس رو به طور خلاصه برای دوستان قرار میدم.زحمت انتقال رو (اگر اینجا جاش نیست) مثل همیشه مدیر محترم بکشند...امیدوارم که مفید واقع بشه.فایل پی اس دی و لایه باز رو
در صورتی که دوستان علاقه داشتند در صورت درخواست در پیغام خصوصی براشون پست میکنم.
1.نورپردازی مطلب خاصی نداره...نور خورشید از پشت...ساعت 3.30 دقیقه (فکر میکنم) 5 دی ماه 92....فاصله کانونی 85مم....اف 3.5...شاتر 1/250....ایزو 200
رفلکتور نقره ای در سمت راست عکاس و نزدیک به سوژه
2.عکاسی شده به صورت raw....عکس رو در "کمرا را" کارهای ابتداییش رو انجام دادم.فایل xmp رو ضمیمه میکنم میتونید با همنام کردن اون با یکی از عکسهاتون و باز کردن عکس خامتون
تنظیمات رو در "کمرا را" ملاحظه کنید.
3.عکس رو وارد فتوشاپ میکنم...لایه اولم مثل همیشه لایه روتوش هست..در یک لایه جدید بوسیله "هیلینگ براش" روتوش رو انجام میدم و حداکثر سعی رو به کار میگیرم که صورت رو تخریب نکنم و تنها به پاک کردن ایرادات اساسی بسنده میکنم.
4.لایه "کــُــرو" ایجاد میکنم ماسک رو به نحوه ای ایجاد میکنم که به من یک "ریم لایت خوب بده...همونطور که در عکس پایین میبینید
فایل پیوست 54527
به کمک یکی از کانالهای رنگی(فکر میکنم قرمز)
و بازی کردن با "لول" و "کرو" در ماسکم به کنتراست لازم میرسم تا یک ریم لایت خوب رو درست کنم.......بعد از درست کردن ماسک مناسبم بر لایه کرو دابل کلیک میکنم و :
فایل پیوست 54526
5.لایه بعدی ایجاد "فــِــلر" و اضافه کردن مود زرد رنگ در عکس هست...............................
خیلی عذر خواهی میکنم تا اینجای کار هم کلی از زیر و بم زدم و نصفه توضیح دادم هنوز کلی لایه مونده که باید توضیح بدم :::angry:::....فکر کنم بهترین چیز برای سر در آووردن از ادیت این عکس همون فایل لایه باز باشه.....
اندازه فایل 2.5 مگ بایت هست........فایل رو برای دوستان ارسال میکنم.......عذر خواهی بابت تنبلی :::whistling:::
فایل xmp رو هم به همراه پی اس دی برای دوستان ارسال میکنم.
-
1 فایل پیوست
کار امروز
مدل : پدرام
فایل پیوست 54563
-
1 فایل پیوست
فایل پیوست 54607
Aperture: ƒ/2.8
Credit: Saeid Fadaeian
Camera: Canon EOS 6D
Taken: 6 January, 2014