نقل قول:
سعيد عكي زيباييه مخصوصا مو ها رو خوب دروردي و از همه مهمتر چشمهاست. چشمها رو خوب مشخص كردي اما به نظرم صورت تخت افتاده من بودم از نورپردازي پروانه اي براي مين استفاده ميكردم و با سه تا رفلكتور يكي در پايين صورت و دوتا ديگر در اطراف صورت سايه ها رو پر ميكردم و با يه Back light خيلي ملايم اگر خواستم پشت رو روشن ميكردم اينجوري صورت سايه دارتر ميشد و برجسته تر و از اين تختي در ميومد اما در ارائه جلوخ چشمها موفق بودي و خوب تونستي كاسه چشم رو روشن كني نميدونم شايد تو هم همين كار رو كردي(البته از روي كچ لايت مشخصه كه اين كار رو نكردي) اگر ممكنه چيدمان فلاشها رو بگو
پس زمينه رو اگر تاريك تر ميكردي خيلي به عكس كمك ميشد كلا بك هات يكم روشن سعيد
براي در أوردن زيبايي و تاكيد روي جشم اينطور نورپردازي كردم
نورپردازي butterfly رو اصولا دوست دارم اما مشكل كوتاه بودن سقف در اتليه رو نبايد فراموش كرد
چشمها رو همانطور كه گفتي از كچ لايت مشحصه كه كمرنگ نكردم و بيشتر هدفم در اوردن رنگ چشم بود و فقط كچ لايت گرد سمت راست چشم رو حذف كردم
فلاشها در قسمت 2 (نوراصلي) و 10 (نور فيل) قرار گرفته بودند و نور hair از منتها اليه بالا و از جنوب غربي سوژه تابيده شده(شمال را روبروي سوژه در نظر بگير)
نقل قول:
سعيد جان عكس زيباييست. به نظرم براي پرتره ي به اين درشتي قرار دادن سوژه در يك سوم ( آنهم يك سوم سمت چپ) به زيبايي اثر لطمه مي زند. شايد سليقه باشد ولي براي چنين پرتره اي من كادر وسط رو بيشتر مي پسندم و در وهله ي دوم يك سوم راست.
.
فرهاد جان ممنون بخاطر نظرت
من يكم عكسهام با تركيب بندي هاي هنر بصري قاطي شده شايد حون رشتم گرافيك بوده هميشه دنبال تعادل نامتقارن و وزن بصري هستم و دوست دارم با وزن المانها توي كادر چشم رو به حركت در بيارم
نقل قول:
ممنون مي شم نظر يك حرفه اي مثل شما رو بدونم
؟؟؟؟:shock:
نقل قول:
سعید خان ... عکس زیباست اما با نظر آقا فرهاد در مورد سمت راست بودن عکس موافقم...
اما از اون مهمتر همانطور که بابک گفت سوژه بسیار تخت شده. حالا بخشیش مربوط به نورپردازی میشه... اما بخش مهمتر استفاده از ۲۰۰ مم است.
برای سوژه های بزرگسال به سادگی میشه از ۲۰۰ مم استفاده کرد... مخصوصا نژاد آریایی و دماغ و این حرفا! ولی برای کودکان بسیار ساده میشه از فواصل کوتاه تر استفاده کرد تا عمق بیشتری به صورت اونها داد و احیانا لبخند اونها رو برجسته تر کرد...
به عنوان مثال استفاده از ۵۰ مم برای پرتره بسته از بزرگسالان جرات میخواد ولی از کودکان میشه با ۵۰ مم عکسهای زیبایی خلق کرد.
آخرین نکته رنگ صورت کمی زیادی زرد شده... از Acr استفاده میکنی؟
در مورد فاصله كوتاه در مورد كودك باهات موافقم روي 70 ميليمتر به مراتب پرسپكتيو جذابتري داشتم اما از اين پز زيبا خبري نبود
بله ديتيل عكس رو با acr در اوردم و رنك رو با فتوشاپ اديت ميكنم ولي مشكل زردي رنك بخاطر سرد بودن مونيتور لپ تاپ سركار پيش اومده كه روي lcd خونه ديدم كه اشباع زرد كمي زياد شده
مرسي بخاطر نكاتي كه گفتي:::happy:::