نوشته اصلی توسط
amir.komeily
درود بر فرشاد عزیز
من در مورد عکس های چند مدت اخیر فروم صحبتی ندارم ولی زمانی در فروم، عکس ها ابتدا توسط مدیران مورد تایید قرار میگرفت و سطح اون زمان خیلی بالاتر بود ( تعداد تشکرهای اون زمان خود گواه بر این مسئله هست )
اگر اون زمان ( اوج رونق فروم وزین عکاسی ) حضور داشتین میدیدین که دوستان دیگه ای اعتراض کردند که چرا فلان عکس ما تائید نشد و کش و قوس های های زیادی به وجود اومد.
با پررنگ شدن فضاهایی مثل اینستاگرام، هم رونق فروم کمتر شد و هم تعداد ارسالی ها کمتر. در انتها مدیران تصمیم گرفتن مرحله تائید کردن عکس ها حذف بشه و به خود کاربران سپرده شد این مسئله.
من با اطمینان کامل خدمتتون عرض میکنم اگه قرار باشه دوباره عکس ها توسط مدیران تائید بشه، همین معدود فعالیت اعضا فروم هم اگه تعطیل نشه خیلی کمتر میشه.
چندین بار هم قبلا بحث شد چه خوبه خود کاربران، کفی برای آثارشون در نظر بگیرند و یک حداقل استانداردها رو رعایت کنن.
و باید این حقیقت پذیرفت که دوران اوج فروم تموم شده. یک زمان عکس ها فراوون بود و استانداردها عالی، الان تعداد عکسها کم شده و سطح پایین تر. یک زمان راهنمایی ها برای خرید تجهیزات فراوون بود و با قیمت های امروزی، همین بحث های برندی و راهنمایی خرید تجهیزات هم رو به پایانه.
بسیاری از اساتید و بزرگواران فروم هم برای همیشه از جمع خداحافظی کردند. همه به نوعی گرفتار هستند.
شاید کم کم فروم فقط به محیط تبادل اطلاعات در مورد تجهیزات و همینطور خرید و فروش تجهیزات دست دوم تبدیل بشه.
ارادتمند