[/QUOTE]..........آقا مثل اینکه می خوای جنگ سوم جهانی را راه بندازی[/QUOTE]
سلام
نه بابا ما چکار داریم به این کارها!! محمود آقا ..........خودش بهتر میتونه! :biggrin: :biggrin:
این هم زنبور من:
[/QUOTE]..........آقا مثل اینکه می خوای جنگ سوم جهانی را راه بندازی[/QUOTE]
سلام
نه بابا ما چکار داریم به این کارها!! محمود آقا ..........خودش بهتر میتونه! :biggrin: :biggrin:
این هم زنبور من:
سلام
مرسی از لطفتون.
مسلما در مورد سوژه ای که بسرعت در حرکته فرصت انتخاب دقیق کادر نیست. بهمین خاطر هم اکثر عکسهای گالری زنبورهام بین 20 تا 50% کراپ شدن ولی چند تا عکس کراپ نشده هم هست.بعلاوه باید بگم که والا من هيچ تعصبی روی دوربینم ندارم. حداقل با این سایز کوچیک نمیشه قضاوتی در مورد تفاوت کيفيت عکس دوربينهای مختلف کرد.ولی در هرحال اگه s3is کفشک فلاش (hotshoe ) وحالت عکاسی RAW داشت ، بخاطر سرعت فوکوس خيلی بهترش و همينطور لرزه گیر لنز حتما دوربينمو با يک s3is عوض ميکردم.
در مورد عکس آقا احسان هم فکر میکنم ، با توجه با اينکه توی سایه و احتمالا با سرعت پایین گرفته شده، بیشتر، مشکل از لرزش دسته تا فوکوس نبودن( اگه یک کرپ100% از قسمت وسط عکسشون + اگزیف عکسو بفرستن بهتر میشه قضاوت کرد).
با تشکر
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
سلام....
:biggrin: :biggrin:
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.
سلام...
اینجا خیلی ساکته .... دریابید ...
یکی بیاد به این زنبور آقای شهبازی غذا خوردن یاد بده! تمام بدنش پره شهد گله !
ولی عجب عکس باحالیه.آقای شهبازی چی کار کردید که زنبوره فرار نکرد؟
آرمان صمیمی
FujiFilm FinePix S6500fd | Yashica RangeFinder | national PE201a Flash | Slik Goodman Handy
درخت مو در منزل ما البته به خوبی عکسهای اساتید نیست
رضا بختیاری
(SONY F 717)
سلام دوستان
پس از مدتها یه سفر رفتم که حاصلش یه ماکروگرافی خوب بود :biggrin:
انشاا... اگه فرصت کنم بیشتر عکس میگذارم.
فقط باید ببخشید که به خاطر امکانات مجبور به مقادیری کراپ شدم
شاهین عسگری جاویدCanon EOS 30D - SIGMA 18-200mm f3.5-6.3 DC OS - Canon EF 50mm f1.8 II