عکسهای ارسالی تمام دوستان واقعا زیبا و دیدنی هستند . ولی اگر بنده بخواهم انتخاب کنم عکس شماره 2 آقای مظهری و عکس ارسالی آقای شهبازی انصافا قابل تقدیر هستند ( البته این نظر شخصی بنده میباشد و نمام آثار زیبا هستند ) .
موفق باشید ماکروگرافان !!!
عکسهای ارسالی تمام دوستان واقعا زیبا و دیدنی هستند . ولی اگر بنده بخواهم انتخاب کنم عکس شماره 2 آقای مظهری و عکس ارسالی آقای شهبازی انصافا قابل تقدیر هستند ( البته این نظر شخصی بنده میباشد و نمام آثار زیبا هستند ) .
موفق باشید ماکروگرافان !!!
این هم یه جونوری که من اسمشو نمی دونم اکه میدونستید به من هم بگید
Canon EF 24-70mm f/2.8 L Canon EOS 7D Canon EF 70-200mm f/2.8 L IS USMCanon EF 100-400mm f/4.5-5.6 L IS USMCanon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM Canon EF 50mm f/1.4
www.sepantra.com
سلام..
سعید نقشبندی
اقا از آنجايي كه ما هنوز هم زير آماتور هستيم بسي لذت برديم از تمام عكس هاي دوستان و احسنت گفتيم به موقعيت يابي و شكار لحظه هاي دوستان مخصوصا اونايي كه از حشرات در حال پرواز بودند واون عكس پشه كه نميدونم به عكاس آفرين بگم يا به سازنده دوربين يا هردو؟
آقای نقشبندی ممنون از تاپیک جالب و عکسهای زیباتون ، واقعا که لذت بردم ، عکس پشه رو هم که فکر کنم به قول خودتون با 18-55 L گرفتید خیلی چشمش زیبا افتاده ،منم اگه میتونستم مثل شما عکسهای زیبا بگیرم خوشحال میشدم که باهاتون همراهی کنم . امیوارم در آینده بتونم
موفق باشید .
ساناز وفایی
Canon EOS 350D + lens 18 55
Canon 17-85 IS
لطف دارید خانم وفایی ، امیدوارم شاهد عکسهای زیبای شما هم باشیمنوشته اصلی توسط sanaz1361
سعید نقشبندی
سیگما 70-24
سیگما 70-17
L 55-18
سیگما 105
ویرایش توسط Ghadiri : Friday 23 June 2006 در ساعت 12:56
مسعود قدیری
مسعود قدیری
سلام
بالاخره تاپیک مورد علاقه من ایجاد شد با تشکر از دوستان.
اول از همه اینکه ببخشید اگه یک کم کراپ کردم چون ما که وضعمون خوب نیست SLR و لنز ماکرو داشته باشیم ;)
این یکی رو به خاطر طیف رنگش گذاشتم
این هم همون زنبوریه که آقای شهبازی نجاتش داد، آخر سر به خونش رسید.
این هم سوسک خودمه که قبلا هم گذاشته بودم ولی کسی تحویلش نگرفته بود
شاهین عسگری جاویدCanon EOS 30D - SIGMA 18-200mm f3.5-6.3 DC OS - Canon EF 50mm f1.8 II
جناب قدیری اگر امکان داره در مورد عکس مورچه کمی توضیح بدهید.