بابک برهانیhttp://sibsabz.persiangig.com
اینهم کار بنده است.
امیدوارم خوب باشه:
عنکبوت است.
مشخصات :
ISO 100
FNumber: f 5
ExposureTime: 1/20 sec
MeteringMode: Spot
FocalLength: 6 mm
ویرایش توسط Kheradmand : Monday 17 December 2007 در ساعت 01:06
سلام
بسیار عالی شده آقا جلال, هم نور خوب و كافی است و هم شارپ و واضح,!!!!
(نتوانستم فقط به یك تشكر اكتفا كنم). فقط كاش اگر عكس كراپ شده باشد, عكس اصلی كه تمام تنه عنكبوت در آن باشد را هم بذارید.
ممنون.
سلام آقا وحید ،
ممنون از لطفتون. حتما نگاه میکنم ببینم عکس کاملش رو دارم میگذارم.
شاد باشید.
جل الخالق
اين عنكبوته يا هيولا
عكستون عالي شده .بالاخره يه عكس از s5 ديديم
سلام دوست عزیز
اگر می خواهید در دسته قاتلان حشرات قرار بگیرید به شما توصیه می کنم از اسپری های فریز کننده حشرات استفاده کنید حداقل اون بیچاره ها کمتر درد می کشن.
ولی به نر من کشتن حشرات برای عکاسی کاری است بی نهایت بی رحمانه اگر کمی بیشتر وقت بگذارید می توانید بدون کشتن حشره از آن عکاسی کنید اینطوری هم برای عکستون بیشتر وقت گذاشتید و در نتیجه ارزشش براتون بیشتر می شه دوم اینکه لذت بیشتر خواهید برد و سوم اینکه برچسب قاتل را از روی خود برداشته اید.
از نظر من کسی که به ماکروگرافی یا عکاسی از طبیعت علاقه مند است نباید آنرا نابود کند بلکه کمک به احیاء طبیعت وظیفه یک عکاس خوب است.
ببخشید که زیاد نوشتم صحبت من فقط یک پند دوستانه بود امیدوارم ناراحت نشید.
با تشکر.
آقا مجتبی ،
سلام
دقیقا درست میگویید. اما بهتر است حشرات را فلج موقت یا بیهوش کرد در مواقع لزوم.
البته چون پشه مربوطه بی اجازه وارد خانه شده بود محکوم به قتل شد و بعد هم از ایشان عکاسی شد تا عبرتی باشد برای باقی دوستانشان که بی اجازه وارد خانه نشوند. والا به قصد عکاسی به قتل نرسید.
عکس عنکبوت آقای خردمند هم واقعا عالی است اگر ممکنه راجع به شرایط و نور و غیره اش کمی توضیح دهید ممنون می شوم.
بابک برهانیhttp://sibsabz.persiangig.com
با توضیحات شما من یکی که حسابی برام درس عبرت شد که یک وقت بی اجازه حتی از محله شما هم رد نشوم. چه برسه به اون حشره بدبخت و دوستانش.
در ضمن حالا که یک پشه بچاره را از زندگی محروم کردی. حداقل می ذاشتی روی یک کاغذ سفیدی یک بک گراند تمیزی چیزی که خون اون بابا پایمال نشه و حداقل به خاطر یک عکس خوب جونشو داده باشه.
بقول خدا بیامرز سهراب سپهری عزیز :
.... و نخواهیم که مگس از سر انگست طبیعت بپرد و نخواهیم که پلنگ از در خلقت برود بیرون
موفق باشی
ویرایش توسط M.vatandoost : Monday 10 December 2007 در ساعت 18:55