سلام
راستش موقعی که برای عکاسی از سارگپه در لای صخره خودم رو پنهان کرده بودم متوجه این عنکبوت شدم. این لنز مثل بقیه لنزها در انتهای فاصله کانونی( 400 میلی متر) ، به شرط رعایت فاصله (حدود 2 متر) ماکرو که چه عرض کنم عکس های خوبی از حشرات و اجسام کوچک ثبت می کنه. البته به هیچ وجه با لنزهای تخصصی ماکرو قابل مقایسه نیست.
سلام جناب نور قاسمی
حق باشماست در زبان ترکی چهار مصوت کوتاه وجود دارد که زبانهای عربی و فارسی فاقد آنهاست سه مصوت از خانواده O و یک مصوت از خانواده E انگلیسی. بعضی از کلمات هم حتی بین مردم شهر من و شما که 240 کیلومتر از هم فاصله دارند، مشترک نیست و یا به یک صورت تلفظ نمی شود لهجه تبریزی ها و اردبیلیها هم با هم فرق می کند ولی مشترکات بسیار زیاد است مثلا موسوی که به یک صورت تلفظ می شود ( )
اصغـرمحمـدی
ببخشين... راستش نمي دونستم كه مشكين شهر همين اطراف هست و فكر مي كردم كه شما تركي بلد نيستين... جسارت منو ببخشين.سلام جناب نور قاسمی
حق باشماست در زبان ترکی چهار مصوت کوتاه وجود دارد که زبانهای عربی و فارسی فاقد آنهاست سه مصوت از خانواده O و یک مصوت از خانواده E انگلیسی. بعضی از کلمات هم حتی بین مردم شهر من و شما که 240 کیلومتر از هم فاصله دارند، مشترک نیست و یا به یک صورت تلفظ نمی شود لهجه تبریزی ها و اردبیلیها هم با هم فرق می کند ولی مشترکات بسیار زیاد است مثلا موسوی که به یک صورت تلفظ می شود ( )
اصلان نورقاسمی
سلام دوستان
تازگی ها علاقه ای شدید به ماکروگرافی پیدا کردم یکی از دوستان می گه برای کار با حشرات باید از اسپری فیکس استفاده کنید. تا حشره ثابت بمونه و دیگه از این ور به اون ور نپره
می خواستم بدونم دوستان می تونن راهنمایی کنن که این اسپری چیه و کارش چیه و کجا گیر میاد ؟؟؟
ممنونم از دوستان
غلام حسین زارع -(Instagram + Telgeram)
سلام
ماكروگرافي يكي از لذت بخش ترين شاخه هاي عكاسيه ، اما به هيچ وجه استفاده از اسپري (كه احتمال ميدم اپري لاك بيرنگ باشه) رو پيشنهاد نميكنم ، گرفتن جان يك مخلوق براي گرفتن چندتا عكس اصلا كار درستي نيست!
شما با كمي تمرين ، شناخت حركتهاي حشرات و استفاده از تجهيزات مناسب ميتونين بهترين عكس ها رو از آونها بگيرين.
زيباترين عكسهاي اين تاپيك تو محل زندگي اصلي حشرات و بدون دستكاري و صدمه زدن به اونها گرفته شده، علاوه بر موارد فوق استفاده از اسپري لايه اي از مواد شيميايي روي حشره ايجاد خواهد شد كه نتيجه ان اصلا جالب نخواهد بود.
با تشكر
WWW.GOGNUS.COM ► علی شادی
Gear List: Nikon D90 + 18-105vR + 50 1.4D + Sigma 10-20 + Manfrotto 190XPROB + 322RC2 & Panasonic FZ5
damsefly
D300, Sigma 150 f/2.8 + 1.4X TC
Aperture priority, F:7.1 , 1/500s, ISO 400, Handheld
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
سلام:
خاطرم نیست این لینک را در فروم گذاشته ام یا خیر؟ یا دوستان پیش تر این لینک را معرفی کرده اند... به هر شکل بودن آن خالی از لطف نیست
HOW TO GET REALLY HIGH MAGNIFICATION
کد:http://photophys.com/photophys/resource/SCP17_Chap12pw.pdf
سلام
انگار این سایتhttp://www.imagehosting.ir/
برا آپلود عکس مشکل دار شده.
دوستان تو کدوم سایت بدون دردسر عکسهاتون برا نمایش آپلود می کنین
1-نداشتن یه تله بلند من رو به غصه خوردن وادار می کنه...
2- ای کاش هنر ادیت با فوتوشاپ رو بلد بودم:(
وبــــــلاگ مــــن
کد:www.pcnet.ir
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.