سایه روشن درسته کاملا وحید جان شرایط نوری که به شمشادها میتابید باعث سایه روشن شده بود ولی عکس از زاویه های دیگه هم دارم مثل این شعر هم از حافظ .
سایه روشن درسته کاملا وحید جان شرایط نوری که به شمشادها میتابید باعث سایه روشن شده بود ولی عکس از زاویه های دیگه هم دارم مثل این شعر هم از حافظ .
ویرایش توسط FARID : Monday 13 April 2009 در ساعت 21:01
sx10is
دزفول شکوفه های درخت زردآلو
یه روز بهاری بعد از بارون-ابتدای بیشه ابن جعفر
1-نداشتن یه تله بلند من رو به غصه خوردن وادار می کنه...
2- ای کاش هنر ادیت با فوتوشاپ رو بلد بودم:(
وبــــــلاگ مــــن
سلام
عکاس باشی! عکاس باشی! عکستو بی هوا بگیر!
یه عکس بی پرده ناب از روزگار ما بگیر!
اصغـرمحمـدی
سلام
این عکس رو من با دوربین ساده گرفتم. سونی 8مگا پیکسل.
سابقه عکاسی ندارم.و میدونم اشکال زیاد داره اما امیدوارم دوستان همراهیم کنن
با تشکر
ویرایش توسط hiva88 : Monday 20 April 2009 در ساعت 15:15
سلام
سلام آقای ابراهیمی وقت بخیر
باز هم از آن عکسهایی که فضای حاکم بر آن دلنشین است:) قصدم نظر روی عکس نیست اما الان که دقت میکنم میبینم پروسسی که شما برای عکسهایتان بکار میبرید یک سبک خاصی است که باعث زیبایی عکسهایتان میشود( از نظر من ) به زبان خودمانی بگویم عکسهایتان فوتودات نتیست :)
جالب آنکه در تمامی عکسهای ارسالی از شما این فضا حاکم است نمیدانم دوستان فروم با من هم عقیده هستند یا نه ؟ ولی من این موضوع را در عکسهای ارسالی شما میبینم اگر چه اندکی بالانس عکس را درست نمیدانم..
ولی حاکمیت این فضا روی عکس شما یک ثبت دلنشینی را ایجاد نموده... شاید حتی قدمی فراتر بگذارم آنکه انگار شما موقع ثبت آن عکس میدانید غایت ان پروسسی خواهد بود که الان در این پست دیده میشود
اگر جسارتی نباشد مختصر توضیحی بر چگونگی ایجاد این فضا بفرمایید لطفیست از شما.
موفق باشید
با تشکر از آقای ابراهیمی بابت پاسخ
این پست شما چرا باید آف تاپیک باشد ؟ اگر اجازه دهید بخاطر اینکه دوستان فروم هم استفاده لازم رو ببرند من پست شما را عینن اینجا نقل قول کنم . من با شناختی که از فروم دارم تضمین اخلاقی میدهم پست هایی اینچنین هیچ وقت آف تاپیک نخواهند بود
در مورد یکسری مسائل تعارف نکنید همگی هستیم برای تبادل اطلاعات..
میدانم بدون کسب اجازه از شما ارسال این پست انجام میشود ولی تاخیر ارسال جایز نیست اگر جسارتی شد می بخشید :)
در مورد عکس حقیقتا من ایراد اساسی به ذهنم نمیرسد. ممنون از بابت اشتراک اطلاعاتنوشته اصلی توسط jebrahim
موفق باشید