آخه 21 سال تا حالا؟؟ ...
خوب یک عمر هست خودش!!
راستی من آن موقع یک سالم بود!!!
ویرایش توسط Daruosha : Monday 5 February 2007 در ساعت 03:15
جناب فرهاد عکستون واقعا خاطره انگیزه ، با اون دوربین قدیمی آدم یاد قدیم میفته ، البته من سنی ندارم ، ولی یاد اون موقعه ها که همه دنیای ما بود و این دوربینهای آنالوگ.
من تصورم این بود که به رسم فورم های خارجی این تاپیک خیلی طرفدارد داشته باشه!! اما ظاهرا دوستان زیدای شکسته نفسی می کنند.
ما هنوز منتظر سلف پرتره های دوستان هستیم.
يادمه آقاي نيك نژاد توي يكي از كارگاه ها يه بحث مختصري راجع به اين قضيه كردن و يك سري عكس سلف پرتره هم نشون دادن.( فكر نمي كنم لازم به توضيح باشه كه عكس ها مربوط به عكاس هاي خارجي بود!)
اين كه سلف پرتره چيه و عكاس با گرفتن اين عكس چه چيزو مي خواد نشون بده يا اينكه اصلا چه چيزي بايد نشون داده بشه.
يادمه خيلي كم در مورد اين شيوه عكاسي صحبت شد.
اميدوارم اينجا كامل بشه.
علي آشتياني عراقي
mies van der rohe
less is more
با تشکر از یادآوری دوست عزیز، بد نیست نگاهی به سایت زیر بیاندازید.
http://www.channel4.com/culture/micr...rtrait_01.html
در مورد تکنیک های مختلف سلف پرتره و روش های متنوع (نقاشی، عکاسی و ..) صحبت کرده.
سلام دوستان،
این تاپیک خوبی می تونه باشه، اگه همه دوستان مشارکت کنند و مثل من فقط خواننده نباشند...
اصولا من زیاد سلف پرتره می گیرم!! لذت جالبی داره که همه عکاسان حتما امتحانش کردند! اما متاسفانه تو این کامپیوترم هیچ عکسی ندارم، بجز اینی که تو یکی از سایتها آپلود کرده بودم.
خیلی دوست دارم نظرتون رو بخونم!!
ps: البته من رنگ صورتی رو زیاد دوست ندارم!
محسن بایرام نژاد
www.redbubble.com/people/mohsen
محسن جان، نمی دانم نظر درستی است یا خیر. اما دوست داشتم که عکست عمق میدان بیشتری داشت و موها کاملا شارپ می شدند.
در مورد اینکه هر عکاس حتما آن را حداقل یک بار تجربه می کند هم حق با توست.
آقا داریوش عزیز!
خیلی ممنون. البته من عکسهای زیادی رو اون روز گرفتم...با عمق میدان زیاد و غیره(یعنی ترکیب های مختلف!)
اما خودم شخصا این یکی رو پسندیدم و با کمی کراپ، تبدیل به سیاه و سفید و کمی تن آبی دادن، عکس رو ذخیره کردم.
ولی بهرحال، نظر شما برام خیلی خیلی محترمه و ازتون تشکر می کنم.
موفق باشین
محسن بایرام نژاد
www.redbubble.com/people/mohsen