سلام دوست عزیز قدمت این مکان چقدر هست؟؟؟
اخه شهرستان ما هم یه همچین اتشکده ای داره اما سقفش خراب شده عکسش را فردا پس فردا میزارم
Printable View
همدان - باباطاهر عریان
http://www.upload2world.com/pic82/up...orld_b2abb.jpg
همدان - غار علیصدر
http://www.upload2world.com/pic82/up...orld_c82a8.jpg
همانطور که نوشتم بنا متعلق به دوره ساسانی است
البته آثار هخامنشی هم بدست آمده
و نظر بنده هم این است که ممکن است در اصل زیگورات بوده باشد که در دورههای بعد به اتشکده آذر بهرام تبدیل شده است:::blushing:::
آدرس: جاده ورامین، کاملا از جاده پیدا است
لطفا وقتی عکس اتشکده پست کردید آدرس را هم قرار دهید
شرمنده نخوندم خب این هم عکس اون مکان چون صبح گزری فقط از کنارش رد شدم از شیشه ماشین یه شات زدم صبح فرست نشود برم اما یک شب رفتم سراغش :::big grin:::
http://aycu02.webshots.com/image/484...0203247_rs.jpgمن نشود یه عکس شب درست حسابی بگیرم مشکلی پیش نیاد در جایی که سه پایه بوده نمی دونم چی خورده به سه پایه که یکم تغییر کادر داده و دو رگه شدن ستاره ها برای همین هست
http://aycu32.webshots.com/image/506...1758004_rs.jpg
ادرسش هم استان مرکزی نرسیده به شهر محلات شهرستانی به اسم نیم ور در مسیر که به سمت دلیجان حرکت کنید کاملا تابلو داره برای رسیدن به این مکان
باز هم از شهرستان نیمور
در این شهرستان چیزهای جالبی هست که هیچ توجه ای بهشون نمیشه این ساختمان را نگاه کنید با پرس جویی که شد از اهالی معلوم شد خونه یک خان زاده بود(دوستانی که با معماری کمی اشنا باشن میدونن زدن همچین سقفی با خشت چه کار مشکلی هست !!؟)
http://aycu06.webshots.com/image/504...8219817_rs.jpgاین نقوش هم روی دیوار این خونه بود
http://aycu14.webshots.com/image/494...4986486_rs.jpg
این هم خونه یک خان زاده دیگه که به گفته اهالی اون منطقه این شاید 5 درصد هم از بنایی اصلی نیست
قلعه جمشیده باز هم شهر نیمور
نکات جالبی که این قلعه داره عبارت است از
قدمت بالای 1100 سال حداقل !!
وجود و ساخت همچین قلعه ای در یک شهرستان کوچک!!!
وجود حداقل سه راه به بیرون قلعه از تریق تونل(کشاورزان تعریف میکردن مثلا 50 یا 60 سال پیش یکی ار راه ها را پیدا کردن بصورت اتفاقی و داخل شدن دیواره پیل سوز داشته پر از کوزه بوده و غیره و وجود این راه ها هم برای وقتی بوده که قلعه محاصره میشوده در دوران قدیم وقتی دشمن می دونست که راهی به بیرون قلعه ندارن محاصره را ادامه میداد تا مجبور به باز کردن در قلع بشن اما وقتی قلعه محاصره میشوده چند نفر از تونل می رفتن و خارهای بیابان را می کندن و میاردن می ریختن جلوی دشمن به نشانه راه داشتن به بیرون و دشمن هم ول میکرد می رفت)
وجود خندق دور قلعه!!
و نکته مهم این قلعه این که دیوار قلعه جوری طراحی شده بوده که میشه از دیوار راه رفت شاید نمونه اش را بشه تو شهر های بزرگ دید اما در یک شهرستان کوچک فکر نمی کنم بشه همچین چیزی را مشاهده کرد
مسجد جامع تبریز
[IMG]http://i26.*******.com/hrygw2.jpg[/IMG]
مسجد جامع تبريز از بناهاي تاريخي شهر تبريز است.
اين مسجد که در کتابهاي تاريخي ازآن به عنوان "جامع کبير" نيز نام برده شده، از ابتداي تأسيس مسجد جامع شهر تبريز بوده و بازار گرداگرد آن شکل گرفته است.
قديميترين بخش آن شبستان وسيعي است از طاق و گنبدهايي بر فراز ستونهاي هشت گوش آجري که زينت بخش آن گچبري هاي ظريف و هنرمندانه دوره رواديان (مقارن سلجوقيان) است. مسجد جامع در دوره ايلخانان مغول مورد توجه و تعمير بوده و بخشهائي به آن افزوده شده است. محراب رفيع گچبري باقيمانده فعلي يادگار آن دوره ميباشد.
در دوره حکومت آق قويونلويان در آذربايجان گنبدي رفيع مزين به انواع کاشيکاري معرق به وسيله سلجوق شاه بيگم زن اوزون حسن در بخش شمالي آن احداث شده که هنوز هم پايهها و گوشههايي از کاشيکارهاي آن باقيمانده است.
در زلزله سال۱۱۹۳ هجري قمري که بسياري از بناهاي تبريز آسيب ديد، اين مسجد نيز از خرابي مصون نماند. مسجد فعلي با پايههاي متين و پوشش طاق و چشمه بعد از زلزله در اوايل حکومت قاجار و توسط حسينقلي خان دنبلي حاکم وقت بنا شده است که از آثار خوب قاجاري ميباشد
" ویکی پدیا"
-این عکس ، بازتاب گلدسته ها ی مسجد در یکی از پنجره های روبرو است.
کاشان.خانه بروجردی
17.70sigma
[IMG]http://i26.*******.com/245gcj9.jpg[/IMG]
کاشان.خانه طباطبایی
17.70sigma
[IMG]http://i32.*******.com/2uy3knn.jpg[/IMG]
کاشان.حمام سلطان امیر احمد
17.70sigma
[IMG]http://i28.*******.com/2a9y0aw.jpg[/IMG]
کاشان.مسجدومدرسه اقا بزرگ
17.70sigma
[IMG]http://i30.*******.com/6p3jt0.jpg[/IMG]
خانهی عامریها، کاشان
[IMG]http://*******.info/files/p8qlnzpk6vlarmts3k2x.jpg[/IMG]
سلام
انقدر جاذبه ها زیاده که مکیدونم از کجا بگم
مثلا در کوههای نجف آباد و خمینی شهر چشمه ها و منطق دیدنی زیادی وجود داره که هر کدوم برا خودش یه مسافرا یک روزه محسوب میشه.
[IMG]http://i29.*******.com/34pjuau.jpg[/IMG]
خلیج فارس
"دریایی که نانم داد و در کودکی همبازیم بود و در بزرگسالی همدم"
سلام
سركان یكی از شهرهای استان همدان است. این شهر در شهرستان تویسركان و در جنوب دامنههای رشته كوه الوند واقع شده است. مختصات جغرافیایی سركان ۴۸ درجه و ۲۷ دقیقه طول شرقی و ۳۴ درجه و ۳۶ دقیقه عرض شمالی است. ارتفاع متوسط آن از سطح دریا ۲۰۴۰ متر و مساحت شهر ۲٬۰۲۶ كیلومتر مربع است. جمعیت سركان تقریباً ثابت بوده (حدود ۵۴۰۰ نفر) و رشد نسبی بین سالهای ۷۵-۳۵ ، سه صدم درصد بوده است.
شهر سرکان به فاصله حدود ۶ کیلومتری شمال غربی تویسرکان در دامنه کوه های الوند ودر کنار رود خانه سرکان قرار دارد. شهر سرکان از شمال و شرق به کوهستان الوند و قله یخچال، از جنوب به شهرستان تویسرکان واز غرب به شهرستان اسدآباد و شهر فرسفج محدود می شود.
اگر بخوام آدرسی بدهم که بیشتر متوجه موقعیت سرکان بشید باید بگم اگر از همدان قله یخچال رو صعود کنید می تونید از سمت دیگرش سرازیر و به سرکان برسید. دقیقا مانند آهار که یک توچال با تهران فاصله دارد. اخیرا جاده ای هم از همدان به سرکان ساخته شده که بعد از گذر از گنجنامه و ادامه مسیر به سمت گردنه به دشت سرکان و روستاهای اطراف می رسد که ازون جاده هاست که عکاسها رو دیوونه می کنه! اما مسیر اصلی سرکان در واقع جاده همدان به ملایر است که قبل از ملایر در دوراهی جوکار از مسیر اصلی جدا شده و بعد از گذر از گردنه سرابی به تویسرکان و نهایتا به سرکان منتهی می شود. فاصله همدان تا سرکان 90 کیلومتر است.
وجه تسميه سركان
قبل از استيلاء اعراب نام بسياري از اماكن و شهرها و قصبات ايران به (( گان )) ختم مي شود . گان در لغت فرس باستان به معني جا و مكان آبادانست و پس از تسلط اعراب بر ايران و رواج زبان عرب چون زبان مذكور فاقد حرف (( گ)) مي باشد در واژه هاي زبان پارسي به جاي حرف (گ) حرف(ك) يا(ج) بكار برده شده در كتاب وجه تسميه شهرهاي ايران راجع به وجه تسميه سركان چنين آمده كه در زبان لري كه گويش غالب مردمان اين منطقه است كلمه ( سر ) به معني اشراف و بزرگان و مهتران است و سركان به معناي محلي كه بزرگان و مهتران و خوانين در آن سكونت دارند و با توجه به امتيازات طبيعي سركان شايد وجه تسميه مزبور صحيح باشد و سركان محل ييلاقي و سكونت اعيان و اشراف و بزرگان شهر رود آور بوده است.
شهر باستانی «رودآور» دارای سه قصبه « توی »، « سركان » و « شكان » بود. اين شهر پس از حمله مغول اهميت خود را از دست داد و مردم آن به قصبه « توی » روی آوردند و به تدريج آن جا را آباد كردند. قصبه شكان در اثر زلزله خراب شد، اما سركان هنوز پابرجاست و اكنون يكی از شهرهای شهرستان تويسركان است. تويسركان فعلی كه از تركيب دو كلمه « توی » و « سركان » ساخته شده است، همان قصبه « توی » قديمی است. از سوی ديگر وجود آرامگاه حضرت حیقوق نبی (ع ) ( در مركز آن شهر و نزديك « رود آور » سابق ) با توجه به زمان زندگی آن حضرت در حدود 700 سال قبل از ميلاد و كاوش های باستان شناسی اطراف بقعه، نشانگر قدمت و وجود آبادانی منطقه در آن عصر است. تويسركان در دوره های صفويه و قاجاريه نيز مورد توجه بوده است و از اين دو دوره آثاری در شهر به جا مانده كه می توان به بازار دوره قاجار اشاره کرد.
تویسرکان و مخصوصا سرکان بزرگترین تولیدکننده گردو در ایران می باشد. شهر سرکان در زیر درختان بزرگ گردو پنهان شده است.
http://www.imageox.com/image/250291-DSC_5629co.jpeg
باغات و استخرهای بسیار با صفا، پير كمر بسته، آرامگاه سید رضی آرتیمانی، آرامگاه حیقوق نبی و کوهستانهای پوشیده از چمن و گلهای زیبا و چشمه های فراوان، از دیدنیهای این شهر کوچک است.
http://www.imageox.com/image/250300-DSC_5572.jpeg
من متولد تهران هستم اما اصلیتم به این شهر بر می گردد. من هیچ جای ایران رو اندازه اینجا دوست ندارم. نه به خاطر اینکه شهر آبااجدادیم باشد بلکه به علت زیبایی و بکر بودن اینجا و داشتن مناظری که به جرات می تونم بگم در ایران کم نظیره. این حرف رو از کسی که سفرها و برنامه های زیادی در سراسر کشور رفته بپذیرید.:::happy:::
حقیقتش رو بخواهید وقتی بچه بودم از اینجا بدم می آمد! مثل اکثر بچه های امروزی می گفتم اونجا دهاته و آدمهاش هم دهاتی! پدرم کلی خواهش و تمنا می کرد که سالی یکبار باهاش بریم ولایت خودشون. اما حالا مخصوصا الان که عکاسی می کنم وقتی می رسم اینجا دیگه شبانه روز در حال گشت و گذار و عکاسی هستم. شبهای سرکان هم خیلی پرستارست و دست کمی از شبهای کویر نداره.
متاسفانه علیرغم قول مسئولین مبنی بر تبدیل سرکان به قطب گردشگری استان همدان، هیچ کاری صورت نگرفته و با عرض شرمندگی باید بگم که اینجا حتی یک مسافرخونه هم نداره!!!
http://www.imageox.com/image/250288-DSC_5515.jpeg
این درخت کهنسال درخت شاتوت است. بچه که بودم با لباس سفید می رفتم بالا و با لباس قرمز بر می گشتم! پدرم هم وقتی بچه بود با همین وضعیت بر می گشت خونه و شاید پدرش نیز.
http://www.imageox.com/image/250289-DSC_5535.jpeg
اینجا هم استخر گلستان است. باغهای خاندان حمزه ای از این استخر سیراب می شوند. خاطرات خیلی زیادی در طی این سی سال از این استخر دارم.
http://www.imageox.com/image/250303-DSC_9935.jpeg
این هم پاییز استخر گلستان. راستی من کلی عکس دارم از یک مکان در فصلهای مختلف. اگر موافق باشید یک تایپیک با این عنوان راه بندازیم.
اگر حجم صفحه زیاد شده خیلی ببخشید. خیلی سعی کردم که حجم عکسها کم بشه ولی دیگه چیزی ازشون نمی موند. عکسهای خیلی زیادی از سرکان دارم ولی فرصت و حوصله انتخاب نداشتم. انشاءا... عکسها و مطالب بیشتری در آینده ارسال خواهم کرد.
خيلي عالي بود پيام جان شايد بگم بدون اغراق هيچ جايي تو دنيا رو اندازه تويسركان دوست ندارم چون اونجا بزرگ شدم هر تابستونها هر عيدها . مادر من و خيلي از فاميلهاي مادري . تو اين شهر هستند رود آور . رو كه شنيدي دوستان اگر ميخواين بهترين ارديبهشت عمرتون رو عكاسي بكنيد به اين شهر بريد عكسهاي من همش نگاتيو هستش مگرنه من هم از اين شهر ميگذاشتم . بيشك سركان بهشتي ديگر در روي زمينه
چند تا نکته هم من بگم از نظر یک غیر بومی :
اگر جایی به سرسبزی و زیبایی شمال میخواهید اما از هوای شرجی شمال فراری هستید تویسرکان با آغوش باز شما را می پذیرد. هوایی لطیف و سکوتی عجیب کسوف سال 78 من را با تویسرکان آشنا کرد و گمان نکنم هر گز از یادم برود.
یک نکته جالب اینکه درختان میان بلوار ها و خیابان های این شهر هم درخت گردو است ! ( البته ظاهرا صاحب دارد و هر کسی حق استفاده ندارد)
سلام
[IMG]http://www.*******.info/files/8vo7pe1y9qs8yh8mngxo.jpg[/IMG]
همدان - مقبره باباطاهر
53mm
f8
1/125s
iso100
قلعه حسن صباح - الموت
Kodak P850
[IMG]http://s3.*******.com/33pap7q.jpg[/IMG]
[IMG]http://i27.*******.com/efmm37.jpg[/IMG]
ايزو 200
1.250 ثانيه
مسجد جامع قزوين
[IMG]http://i26.*******.com/2lcwfux.jpg[/IMG]
اب انبار قزوين
کاخ نیاوران
[IMG]http://i32.*******.com/2qlsi74.jpg[/IMG]
امام زاده سيد حمزه_ كاشمر _خراسان
[IMG]http://*******.info/files/65bvkxjireeediel1ugy.jpg[/IMG]
ورودي قلعه فلک الافلاک خرم آباد
موزه مردم شناسي اين مکان بعد از موزه مردم شناسي شيراز بهترينه توصيه ميکنم حتما يکبار براي ديدن اين موزه اقدام کنيد پشيمون نخواهيد شد
سلام
رودخانه روستای بی بی سیدان ( Bi bi seydan )
استان اصفهان، شهرستان سمیرم، روستای بی بی سیدان
http://www.prophotocom.com/galleries/bibi-seydan.jpg
http://www.prophotocom.com/galleries...ydan%20(1).jpg
1- عکسها از روی سروری که آپلود شدهاند پاک شده است.
2- به تاریخ پست توجه بفرمایید.
[IMG]http://i37.*******.com/sbnawy.jpg[/IMG]مسجد تاریخانه دامغان
[IMG]http://i35.*******.com/2v95fk2.jpg[/IMG]
سبک معماری : ساسانی
دوره تاریخی : قرن دوم و سوم هجری قمری
یکی از مساجد صدر اسلام ( تاریخ ساخت آن بعد از مسجد جامع فهرج یزد می باشد. )
[IMG]http://i33.*******.com/szeved.jpg[/IMG]
ارگ سمنان
این بنا که سر در ورودی ارگ دولتی سمنان را تشکیل می داده از آثار انوشیروان میرزا ضیاء الدوله حاکم ایالت قومس در دوره ناصر الدین شاه قاجار است.اتمام بنا طبق دو کتیبه شمال و جنوبی در سال 1302 هجری قمری بانجام رسیده است. نقوش کاشیکاری بنا شامل تصویر نبرد رستم و دیو سفید , فرماندهان قاجاری و خط کتیبه های آن از آثار هنری سید محمد باقر طباطبائی سمنانی از هنرمندان بنام سمنان در دوره قاجاریه است.
Sony DSC-H9 / F5.6 / 2 sec
سلام
تشکر میکنم از همه دوستان به جهت کمک در شناساندن و شناختن ایران بی همتا
سلام، من اطلاع دقیقی در این مورد ندارم ولی طبق چیزی که تو ویکیپدیا بود مثل اینکه قبلا آتشکده بوده ...
و این هم تابلوی دم در ورودی بود که مال میراث فرهنگی بود و اطلاعاتی توش داره در مورد اینکه صدر اسلام دیگه مسجد شده بوده .نقل قول:
مسجد تاریخانه از آثار باستانی دامغان است که طبق تحقیقات اداره کل باستان شناسی قبل از تسلط اعراب بر ایران آتشکده بوده و بعداً به مسجد تبدیل شده است. ساختمان بنای مجدد آن مربوط به قرن دوم هجری است و اسلوب ساختمان آن نیز به سبک بناهای دوره ساسانیان میباشد
[IMG]http://i36.*******.com/2cdv3sx.jpg[/IMG]
سلام:::happy:::
مجموعه استخر شاه يا استخر خانواده - تبريز
[IMG]http://www.*******.info/files/wtf55ls7dnnce3i5y630.jpg[/IMG]
Av, 1/320 sec, F/7.1, ISO80, FL 36mm
آذر گشنسپ، تکاب
http://cache.virtualtourist.com/4190...n_e_Gharbi.jpg
عكس ها بسيار زيبا هستن....
لازم به ذكره بگم كه من خودم اهل كردستان هستم.مناظر بسيار زيباتري هم وجود داره خصوصا فصل بهار و زمستان.
شهرستان هاي سردشت / بانه / پيرانشهر / مريوان(جاده سقز- مريوان يه بهشته تمام معناست(البته جاده فرعي)!) و........ زيبايهايي هايي از طبيعت دارن كه تا آدم با چشم نبينه باور نميكنه.
[IMG]http://i36.*******.com/2u4o66s.jpg[/IMG]
کرمانشاه - بیستون
سلام،
از کلیه دوستان محترم با ادب خوشگل با تجربه در زمینه عکاسی در داخل استان و خارج استان و کشور دعوت می شود که به روستای محل کار اینجانب تشریف بیاورند، تا شبی را دور هم بد بگذرانیم از تجربیات هم استفاده کنیم و سوژه های نویی به تصویر بکشیم.
جدی جدی خوشحال می شم تو برنامه تون یه تور عکاسی به شهر رامسر و روستای سپارده بذارید.
منتظر تماس اساتید محترم هستم.
شفیع فیروزبخش معلم مدرسه کوچک روستای سپارده 09112921535
شفیع جان پیشنهاد خیلی خوبیه. :::love2:::
احتمالا برای سونی دارها خدمات VIP هم در نظر گرفته شده؟! lol
ولی جدا از شوخی محل این روستا کجا هست؟ به سمت کوه یا به سمت دریا
از رامسر به سمت جواهرده که کوهستانیه مسیرهای بسیار زیبایی داره. دریا هم که جای خود داره.
راستی تو این فصل وضع درختها چطوره. رنگ پاییزی منظورمه.
[IMG]http://www.*******.info/files/qakp6b1y4j57kxo2kkvt.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.*******.info/files/osx9f6zdd7w5ayxi3rou.jpg[/IMG]
سلام.
کلیسای سنت سرکیس.
[IMG]http://i38.*******.com/14alq2s.jpg[/IMG]
Nikon D200 + Nikkor 18-70
ISO 100
f 11
Shutter Speed: 1/80
Focal Lenght in 35 mm: 90
EXP+/_: + 0.65
با تشکر.
سلام.
یکی از گنبدهای مسجدی در بسطام. این مسجد آرامگاه بایزید بسطامی را در بر گرفته است.
[IMG]http://i35.*******.com/qrdt8y.jpg[/IMG]
Nikon D200 + Nikkor 18-70
ISO 100
f 11
Shutter Speed: 1/125
Focal Lenght in 35 mm: 105
با تشکر.
آقای سلطانی عکس پست 104 و مخصوصا پروسس اون رو خیلی میپسندم.
ببخشید اگه سوژه تکراریه ...
[IMG]http://www.*******.info/files/wwd7z08mb33qexf1zsr9.jpg[/IMG]
برای من سوالی پیش امده . ایا بک گراند عکس با فتو شاپ ترمیم شده.یابافیلتر p.l عکاسی شده
سلام.
جناب فارسی ویرایش شما را بر روی عکس پست 107 دوست دارم. یعنی فکر می کنم کنتراست زیاد با چنین سوژه هایی هماهنگی خوبی دارد.
گذشته ای روشن و گمشده در افسانه ها در مقابل روزگار متاسفانه تاریک فعلی.
ولی فکر می کنم اگر زاویه دیگری برای عکاسی انتخاب می کردید با اثر قویتری روبرو بودیم. از نظر من تصویر مقداری آشفته است. حتما یکی از دلایل آن, آشفتگی فعلی مجموعه تخت جمشید است. که بیشتر انسان با ویرانه ای روبروست تا آثار باستانی کم نظیر در دنیا. که راه مقابله به آن در عکاسی حوصله و گشتن به دنبال زوایای بهتر برای هدف گرفتن سوژه یا سوژه های معین است.
از اینکه مثل معلمها نوشتم مرا ببخشید. شاگردی بیشتر نیستم. فقط خواستم بجای یک Thanks خشک و خالی نظری هم بنویسم. خوشحال می شوم اگر شما و دوستان دیگر هم مشارکت کنید.
با تشکر.
سلام.
همان مسجد پست 105.
[IMG]http://i34.*******.com/2s6vnsl.jpg[/IMG]
Nikon D200 + Nikkor 18-70
ISO 100
f 11
Shutter Speed: 1/90
Focal Lenght in 35 mm: 27
برج قابوس در شهر گنبد کاووس.
بلندترین برج آجری جهان با ارتفاع 37 متر. واقعا عظمتیست. تا در کنارش نیاستید پی به بزرگیش نخواهید برد.
راستی چرا ما ایرانیها انقدر به ترین ها علاقمندیم ولی اوضاعمون اینست که هست؟
[IMG]http://i34.*******.com/1043j0z.jpg[/IMG]
Nikon D200 + Nikkor 18-70
ISO 200
f 13
Shutter Speed: 0.3 s
Focal Lenght in 35 mm: 27
با تشکر.
از توجه شما سپاسگذارم.
در مورد زاویه حق با شماست. در واقع بخاطر ترمیم ، اکثر قسمتها را با داربست پوشانده بودند و از هر زاویه بخشی از عکس را میله ها خراب میکردند و انتخاب زیادی نداشتم. به هر حال اینهم زاویه ای دیگر بخاطر شما :::love2:::
[IMG]http://www.*******.info/files/rpbgidtqqrjb7rbanq9k.jpg[/IMG]
با سلام
به نظر میرسه جلوی گنبد زیاد اکسپوزه شده .
از بنا های گنبد مخروطی ما هم یکی تو شهر مون داریم به نام امام زاده زید الکبیر .
http://www.akkasee.com/forum/picture...&pictureid=147
سلام.نقل قول:
به نظر میرسه جلوی گنبد زیاد اکسپوزه شده .
دوست من اگر به هیستوگرام عکس نگاه کنید متوجه می شوید که اینطور نیست. یعنی در حقیقت در حد دو سه کاشی اور شده. البته اوراکسپوز شدن همه جا هم ممنوع نیست. گاهی مواقع حتی لازمه.
عکستون زیباست. خصوصا کادری که بوسیله آن دو درخت ایجاد کرده اید.و نفرمودید ساکن چه شهری هستید؟
باتشکر.
[IMG]http://i34.*******.com/x40s9x.jpg[/IMG]
canon10-22
نمای داخلی گنبد قابوس
سلام
ببخشید من یه خورده اطلاعاتم پایینه VIP چیه ؟
این روستا به سمت کوه هست 110 کیلومتر تا قزوین راه داره و 130 کیلومتر تا رامسر علت فاصله زیادش به رامسر به خاطر اینه که مسیر جاده (ماشین رو) این روستا از شهر کلاچای-رحیم آباد است. فصل پاییزه قشنگی داره، توی این هفته یا هفته آتی دیگه فکر کنم زمستون شروع می شه (برف)
من بیشتر اوقات تو روستا هستم دسترسی به اینترنت ندارم، ببخشید واسه همین دیر جواب دادم، ماهی یه بار میهم رامسر، اگه کاری داشین خوشحال می شم تماس بگیرید یا پیامک (SMS) فرستید.
09112921535
این هم دو نمونه عکس در مورد درختاش که خواسته بودین
فایل پیوست 5488
فایل پیوست 5489
سلام
كلا" آف تاپيك: VIP مخفف Very Important Person ( شخص (يا اشخاص) با اهميت) است، به معني در نظر گرفتن تشريفات و استقبال و ...از افراد سرشناس
:::happy:::
[IMG]http://i38.*******.com/fdc3mh.jpg[/IMG]
ابهر . سلطا نیه .. سومین بنای آجری جهان . که توسط سلطان محمد خدابنده احداث شده
غارکتله خور : شهرستان قیدار . از استان زنجان
[IMG]http://i38.*******.com/2wmq4qx.jpg[/IMG]
[IMG]http://i36.*******.com/15dvvc5.jpg[/IMG]
[IMG]http://i33.*******.com/2wmgbo0.jpg[/IMG]
ابهر ، روستاي اسپاس
http://img367.imageshack.us/img367/8707/pa220004hl4.jpg
ابهر : سلطانیه . مقبر ه ملا حسن کاشی .
[IMG]http://i33.*******.com/b6efjn.jpg[/IMG]
یاشاسین علی آقا
[IMG]http://i43.*******.com/2rnv3o6.jpg[/IMG]
برج سلطانیه canon 10-22
سلام
بنام خدا
سلام
خواجه ربیع- خراسان رضوی
محمد بهی عزیز! با تشکر از عکس زیبای شما،
1. آنقدر سایز کوچک بود که ذوقمان برای دیدن تصویری هنری از این بنا از بین رفت!
2. به نظر شما آبی آسمان خیلی اشباع نشده؟
ممنون
ببخشید عکستون رو دستکاری کردم البته وقت کافی نداشتم از دید معماری تصویر خیلی اگزجره شده احتمالا به خاطر آسمون اینکارو کرید اما به هر حال به نظر من اینجوری ارزش ساختمون کم میشه تو عکس
اگه یکم وقت بگذارید فکر می کنم میشه پرسپکتیو رو کاملا اصلاح کرد.
http://imagehosting.ir/files/t61yx1j...1v2l_thumb.jpg
[img=http://imagehosting.ir/files/t61yx1jfgd3h2e3w1v2l_thumb.jpg]
سلام
اینم عکسهایی از مجسمه های داخل ارگ کریمخان شیراز
دربار کریمخان زند:
http://www.imagehosting.ir/files/ujd...19bkl9rdq5.jpg
http://www.imagehosting.ir/files/e3a...r6mo6vhrhr.jpg
اینم یدونه پرتره از جناب وکیل الرعایا با فلاش پاپ و سایه تند عذاب آور!:
http://www.imagehosting.ir/files/wja...05bxqxdcsr.jpg
حیاط مسجد جامع تبریز - ورودی مسجد و ورودی بازار تبریز (روبرو) - 20-10 Sigma و Exif
کد:http://www.panoramio.com/map/#lt=38.080992&ln=46.290416&z=0&k=2&a=1&tab=1
گنبد جبلیه در کرمانعکس اصلی:
عکس ویرایش شده:
با عرض پوزش کادربندی زیاد جالب نشد
گنبد جبلیه:
قدمت این گنبد به سه هزار سال پیش بر می گردد. تمام ستون های آن از سنگ خارا و سقف آن غریب به 5 متر از آجر های سفید پخته شده ضربی ساخته شده است. مشهور است که گچ و گل آن را ابدا با آب مخلوط ننموده اند و و خاک مخصوصی از شیر شتر درست نموده و تمام این بنا به این طریق ساخته شده است.این گنبد قبل از اسلام به این نام نبوده و سلاطین کرمان ان را به تقلید از مقبره داریوش در شوش و احرام مصر برای خود ساخته اند و همچنین محل پرستش و عبادت بوده است.
يخچال مو يدي در كرمان
http://www.imagehosting.ir/files/f8q...d8ll2xt7n6.jpg
http://www.imagehosting.ir/files/kf2...yulq0kwkaf.jpg
یخچال ها و یخدان ها تو شهرهای کویری از اهمیت خاصی برخوردار بودن. ساختمون هایی بودن ساخته شده از آجر با سقفی به ارتفاع 20 تا30 متر از زمین. این ساختمون ها، کنارشون دیوارهای بلندی ساخته میشده تا آفتاب روشون نیفته. تو فصل سرما کف اینها رو آب مینداختن به ارتفاع 10، 15 سانتیمتر، وقتی این آب یخ میزد، روشو با کاه میپوشوندن و دوباره آب مینداختن تا لایه بعدی یخ تشکیل بشه. تابستون که میشده، میرفتن لایه لایه، این یخها رو میکندن و استفاده میکردن. لایه بالایی به راحتی از لایه پایینی جدا میشده چون وسطش کاه ریخته بودن و به همین خاطر لایه های یخ به هم نمیچسبیدن. فقط میتونین تصورش رو بکنین که اون یخ توش چه کثافتکاری که نبوده. وسطش کاه و احتمالاً جک و جونور مرده هم پیدا میشدهJ) تنها، طبقه مرفه یا به تعبیری خوانین امکان استفاده از این یخ ها که با اینمشقت ساخته میشده رو داشتن و طبقه رعیت بیچاره، باید آب رو در حد خنکی آب انبار استفاده میکردن.
Camera :Fuji s9600
F-Stop : f/3.6
speed : 0.6 sec
iso : 100
مکان تهران - فخر آباد
اگه اشتباه نکنم عمارت فخرالدوله
بدلیل نبودن پایه یه خورده محدودیت داشتم تو گرفتن عکس ولی امیدوارم خوب شده باشه
[IMG]http://i43.*******.com/30m00ph.jpg[/IMG]