درود
Iran,Mazandaran,Ramsarباغبانی میانسال
با دلی پیر
سیگار غصه ها به دست و نگاهی خسته
لبخندی نمایشی برای دلخوشی نگاه عکاس
درود
Iran,Mazandaran,Ramsarباغبانی میانسال
با دلی پیر
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
سلامباغبانی میانسال
با دلی پیر
با عرض معذرت این توصیفات و بیان احساسات شعارگونه اسمش کپشن نیست. کپشن باید اطلاعات و حقایق دقیق مربوط به عکس را جهت درک و شرح بهتر، برای بیننده روشن کند. فرضیات، احساسات عکاس یا قضاوتش در مورد عکس و سوژه نباید در کپشن گفته شود. چه کسی؟ کجا؟ چه زمانی؟ چرا؟ چگونه؟ به این سوالات پاسخ دهد. این لینک رو چند بار گذاشتم باز هم توصیه میکنم همه دوستان مطالعه کنند.
چگونه برای عکس مستند یا خبری Caption بنویسیم؟ | عکاسی
از آن طرف هم به قضیه میشود نگاه کرد. بسیاری از عکسهای این تاپیک عکس مستند اجتماعی نیستند. حداقل عکسٍ خوب مستند اجتماعی نیستند. عکسی که سوالات ۵گانه بالا برایش مطرح نشود، اطلاعاتی از اتفاق، سوژه، زمان و مکان مورد نظر به بیننده ندهد، عکس خوبی نیست. عکس مستندٍ خوب باید اطلاعات (معنا و مفهوم)، احساس، لحظه خاص، نور و ترکیببندی خوب داشته باشد. یا حداقل ۳ مورد از این مولفهها را داشته باشد. این شرایط برای تک عکس مستند بیشتر حائز اهمیت است. به دلیل اینکه قالب مجموعه عکس برای بیان ژانر مستند اجتماعی قویتر و مناسبتر است. اگر قرار است در یک تک عکس تمام حرفها گفته شود، به نظرم باید واجد عناصری باشد که عرض کردم.
درود
حقیقتش راجب کپشن نویسی با چندین نفر صحبت کردم و همگان این نوشته رو برای این تصویر پسندیدن،اما نگفتم میخوام تو چه شاخه ای قرار بدم تصویر رو
شاید بهتر بود این عکس رو تو تاپیک پرتره ارسال میکردم یا عکاسی خیابانی
برداشت های متفاوتی از این عکس تو این تاپیک میشه که اگر تاپیک دیگه ای انتخاب میشد شاید مسیری فرضی برای ذهن بیننده درست میکردم تا بهتر مقصود عکس رو برسونم
پیشنهادتون رو راجب ارسال یا نقاط ضعف این کار بهم گوشزد کنید و یا بی زحمت، عکس رو به تاپیک مناسب تری مثل پرتره و یا خیابانی منتقل کنید
ممنونم از نگاه شما
موفق باشید
به نظر من هم برای تاپیک خیابانی مناسبتر بود. اما ایرادی نداره حالا که باعث گفتگویی شد.
یک خانواده روستایی همراه با یک گوسفند قربانی جهت زیارت و ادا نذر مقابل درب ورودی حرم امام رضا(ع) از اتوبوس پیاده شدهاند. مشهد - فلکه آب - باب الرضا
دردو بر یکایک . یک گاوچران کوچک گاومیشهای خود را برای خنک شدن به رودخانه کارون در منطقه کوت عبدالله اهواز هدایت کرده
ویرایش توسط mhtdmhtd : Thursday 2 June 2016 در ساعت 17:35 دلیل: تصحیح کلمه
حسین ترابیان ... ویرایش آزاد
از مجموعه چوپان- کوهرنگ استان چهارمحال بختیاری
يه نويسنده با قلمش در مردم نفوذ ميكنه ويه عكاس با نگاهش
از مجموعه چوپان- کوهرنگ چهار محال بختیاری
يه نويسنده با قلمش در مردم نفوذ ميكنه ويه عكاس با نگاهش