پاسخ: عکاسی از حیات وحش Wild Life Photography
این هم از اردک کله سبز ما:
من یادم نمیاد که این عکس رو قبلا در اینجا گذاشته بودم با خیر، پیری است و هزار درد سر! :)
1 فایل پیوست
سلام
این هم یه اردک از نمای بالا :::happy:::
Canon 40D @ 85
1/80
f = 9
ISO = 100
http://www.imagehosting.ir/files/32t...ig2ozim7mo.jpg
عقاب ... ؟ (روی سر یک گله گوسفند و بره می چرخید )
سلام
عقاب طلایی نابالغ دوست عزیز Golden eagle .
با احترام
بابک
نام پرنده را متاسفانه نمیدانم
محل پارک پرندگان کوالالامپور
sony alpha100 , ISO 200 at 75 mm lenz 75 - 300 at 1/80 sec
http://www.imagehosting.ir/files/wrn...hs27f9hiwd.jpg
سلام
امروز پنجشنبه فرصتی دست داد تا به یکی از مکانهایی که قبلا نشان کرده بودم ، بروم. این مکان هم آشیان یک سارگپه (نوعش را نمی دانم) بود. زمانی که در معیت یکی از آشنایان به آن آشیانه در صخره ای در فاصله 60 کیلومتری خونمون ! سر زدم با تعجب چهار جوجه سارگپه دیدم سه سارگپه که محتمل یکی از آنها (پدر یا مادر جوجه ها) که بزرگتر از بقیه بود جیغش بلند شد و هر چقدر من به آشیانه نزدیکتر می شدم سارگپه بزرگ هم پائین تر میامد ولی شکر خدا زیاد نزدیک نشد.
آشیانه بوی لاشه (مردار) می داد. لاشه های چند مارمولک و سوسمار و مار در لانه بود که بوی تعفنش باعث تجمع مگسها شده بود.
جوجه ها به دلیل گرمای هوا معلوم بود که خیلی تشنه اند و از دیدن من آشفته شده بودند.
هیچگاه تصور نمی کردم که جوجه سارگپه به این بزرگی باشه مطمئنا کمتر از 750 گرم نبودند. بدجوری هم نوک می زدند، زیبا هم بودند :
هر کاری کردم (استتار و فاصله گرفتن از لانه) که سارگپه ها روی لانه بنشینند نشد یک ساعت انتظار هم جواب نداد پس بهتر دیدم که رفع زحمت کنم و مانع رسیدن مادر به جوجه ها نشوم.
عکسها اگزیف دارند و بیشتر عکس جوجه ها با لنز 70-17 سیگما گرفته شده. امروز محدودیت فاصله 1.8 متری با لنز 400-100 بدجوری عذابم داد.
با احترام
اصغر محمدی