خوب چیزی پیدا نکردم در این مورد
عکس حیوانات غیر اهلی و غیر شهری و غیر حشرات شامل این مجموعه میشه
موفق باشید
خوب چیزی پیدا نکردم در این مورد
عکس حیوانات غیر اهلی و غیر شهری و غیر حشرات شامل این مجموعه میشه
موفق باشید
80-400 سابق
دریاچه شورابیل اردبیل
ویرایش توسط rezakh : Monday 3 September 2007 در ساعت 20:58
دریاچه شورابیل اردبیل
ویرایش توسط rezakh : Monday 3 September 2007 در ساعت 20:59
درباچه شورابیل اردبیل
ویرایش توسط rezakh : Monday 3 September 2007 در ساعت 21:00
به نظر من اين عكس ها به نسبت كارهاي ديگر كه از شما ديدم ضعيفتر هستند (شايد به دليل سختي اين نوع عكاسي). ولي اگر معيار را فقط زيبايي قرار دهيم، بنده عكس هاي بسيار زيباتري از شما ديده ام. ولي اجازه دهيد راجع به اين 3 عكس نظرم را بدهم.
عكس اول تركيب بندي خيلي خوبي دارد. ولي رنگ نيمه بالايي كادر (درياچه يا رودخانه يا ...) هماهنگي خوبي با نيمه پايين ندارد. اگر Saturation اين عكس بيشتر بود به نظرم زيباتر مي شد.
عكس دوم هم در نيمه پايين كادر (درياچه) Over Expose شده است. شايد با پراسس حل شود. به نظرم اگر درياچه آبي رنگ مي بود و كل كادر كمي به سمت چپ متمايل مي شد با عكس جالبي روبرو بوديم. به گونه اي كه جوجه ها بيشتر به مركز كادر متمايل مي شدند و فضاي خالي سمت راست كادر كمتر مي شد.
در عكس سوم، رنگ آسمان خيلي بي حس و حال است. تصور كنيد اگر آسمان در اين عكس آبي يا نارنجي بود چه مي شد. اگر آبي بود يك حس جالبي از اميد و وصال و اگر نارنجي بود، حسي از فراغ در عكس موج مي زد. ولي اين آسمان بلا تكليف است!
موفق باشيد.
بابك قبادي
Nikon D80 | Nikon 18-200 f/3.5-5.6 VR | Tokina 12-24 f/4 | Speedlight SB-800 | Remote ML-L3
Lowepro Toploader 70 AW | NG Medium Backpack | Manfrotto 190XPROB + 804RC2
عکس حیات وحش در حد من یعنی شانس.عکاسی حیات وحش اگه عکاسی خبری رو فاکتور بگیریم یکی از خطر ناکترین و پرحوصله ترین کتگوری های عکاسیست.
من خودمو عکاس حیات وحش نمیدونم .یعنی جراتشو ندارم که بدونم.عکاس حیات وحش چادر میزنه استتار میکنه میره توی گل ولای بساطشو علم میکنه روز ها و هفته ها منتظر میمونه تا سوژه دلخواه شو پیدا کنه گاهی خطراتی داره مثلا حمله گرگ خرس باتلاق انقدر هم باید توی اعماق جاهایه بکر بره که آدمی پیدا نمیشه که به فریادش برسه
شق دوم کار هم تجهیزات گرون قیمته یعنی از نظری تجملاتی ترین و اشرافی ترین رده عکاسی بحساب میاد.که اگه از طرف بی بی سی یا نشنال جغرافی و ... ساپورت نشه ول معطله
حتی توی فیلم های مستند حیات وحش بیشتر حس میشه
مثلا فیلمی از کوچ پرستو که در ۴۰ دقیقه از زندگی در گرینویچ گرفته تا افریقای جنوبی بعد سیبری و دریاچه های دور افتاده خرج سنگینی دارد
با تشکر از شما اقا بابک بگم که اونموقع ۸۰-۴۰۰ نفتی داشتم زوم قدرتمندی داشت ولی همه چیزش در حد یک لنز کیت بود
چشم سعی میکنم کارهای بهتری ارائه دهم
آفرین پسر خوب
باکو
کیش روبروی باغ وحش
جناب خليلي عزيز،
اميدوارم ناراحت نشده باشيد. بنده قصد جسارت نداشتم و اتفاقاً چون كارهاي شما را دوست دارم، چنين نقدي به آن سه عكس داشتم. الان يك ويرايش سريع روي آن سه عكس شما انجام دادم كه منظور خودم را بهتر منتقل كرده باشم. البته اينكه اين اندازه از ويرايش مجاز است يا خير هم خود بحثي است.
در دو عكس اخير هم عكس مرغ دريايي زيبا شده است.
توضيح: در عكس اول و سوم فقط ويرايش رنگي انجام شده است ولي در عكس وسط علاوه بر ويرايش رنگ، كادر هم تغيير كرده است. ضمناً در اين عكس كمي هم شيطاني كردم و جاي دو جوجه سمت چپ را كمي جابجا كردم!
بابك قبادي
Nikon D80 | Nikon 18-200 f/3.5-5.6 VR | Tokina 12-24 f/4 | Speedlight SB-800 | Remote ML-L3
Lowepro Toploader 70 AW | NG Medium Backpack | Manfrotto 190XPROB + 804RC2
اقا بابک تشکر بابت توجه شما به عکس های بنده
صبح بندر گاه باکو
۱۸-۲۰۰
ویرایش توسط rezakh : Monday 3 September 2007 در ساعت 21:01