پاسخ: عکاسی از حیات وحش Wild Life Photography
جناب مطهري عكسهايي رو كه با 7d گرفتيد اصلا" قابل مقايسه با 500d خودتون نيست . و البته فكر نميكنم اين اختلاف خيلي مربوط به اديت و پست پروسس ويا شرايط محيطي باشه (ممنون ميشم كمي توضيح بديد )
دارم قانع ميشم كه " يك خودنويس خوب ما رو تشويق ميكنه كه نويسنده خوبي باشيم " :think:;
سهره پیشانی سرخ :
دوستان در مورد اسم این پرنده راهنماییم کنند. این پرنده را در کنار چکاوک شاخدار و چکچک کوهی دیدم.
دم سرخ سیاه ؟ یا دم سرخ کوهی ؟ :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shabab
جناب مطهري عكسهايي رو كه با 7d گرفتيد اصلا" قابل مقايسه با 500d خودتون نيست . و البته فكر نميكنم اين اختلاف خيلي مربوط به اديت و پست پروسس ويا شرايط محيطي باشه (ممنون ميشم كمي توضيح بديد )
دارم قانع ميشم كه " يك خودنويس خوب ما رو تشويق ميكنه كه نويسنده خوبي باشيم " :think:;
ممنون از لطف شما، شاید عکاسی حیات وحش از اون شاخه هایی باشه که ذره ای افزایش امکانات هم در نتیجه موثر باشه، ولی فکر نمی کنم بین 7D و 500D تفاوت IQ اونقدر زیاد باشه، احتمالا چیزی که موجب اختلاف شده، اختلاف بین دو لنز 300-70 و 400-100 باشه که در مورد اختلاف کیفیت اپتیکی این دو نیازی به توضیح نیست
7D بزرگترین مزیتش به 500D و سایر دوربینهای کنون همونیه که قبلا هم گفته شده، سرعت و دقت در فوکوس !!
http://up.iranblog.com/Files/68432540cb20417e8867.jpg
2تا سوال:
1. نام این پرنده رو کسی میدونه؟
2. چه طور باید عکس رو ادیت کرد تا نویز در کارم کمتر بشه. کلا تو ادیت عکس مشکل دارم:biggrin:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
oveis
2تا سوال:
1. نام این پرنده رو کسی میدونه؟
2. چه طور باید عکس رو ادیت کرد تا نویز در کارم کمتر بشه. کلا تو ادیت عکس مشکل دارم:biggrin:
سلام اويس جان
مشكلي كه من در اين عكس مي بينم نويز نيست.
بالا بردن زياد كنتراست و همچنين كراپ بالا به همراه اغراق در شارپ سازي باعث شده كه حتي اثر آن در آسمان هم ديده شود.
راستي اسم پرنده هم سبزه قبا (Roller) است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BERLANO
ممنون از لطف شما، شاید عکاسی حیات وحش از اون شاخه هایی باشه که ذره ای افزایش امکانات هم در نتیجه موثر باشه، ولی فکر نمی کنم بین 7D و 500D تفاوت IQ اونقدر زیاد باشه، احتمالا چیزی که موجب اختلاف شده، اختلاف بین دو لنز 300-70 و 400-100 باشه که در مورد اختلاف کیفیت اپتیکی این دو نیازی به توضیح نیست
7D بزرگترین مزیتش به 500D و سایر دوربینهای کنون همونیه که قبلا هم گفته شده، سرعت و دقت در فوکوس !!
7D بزرگترین مزیتش به 500D و سایر دوربینهای کنون همونیه که قبلا هم گفته شده، سرعت و دقت در فوکوس
چیزی که ما مبتدیها ها گفتیم ولی تمام شمشیرها به طرف ما نشانه رفت
دوستی در همین سایت میگفت دقت و سرعت در فوکوس( 19 نقطه)
آنقدر مهم نیست و من خودم میتونم این دقت و سرعت را بیافرینم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
A. Mohammadi
[
دوستان در مورد اسم این پرنده راهنماییم کنند. این پرنده را در کنار چکاوک شاخدار و چکچک کوهی دیدم.
دم سرخ سیاه ؟ یا دم سرخ کوهی ؟ :
[
سلام
اصغر جان عکس شما از دم سرخ سیاه نر است. دم سرخ کوهی روی سر و بال هایش دو خال سفید بزرگ دارد.
http://www.cubeupload.com/files/d4b2...adtsredsta.jpg
چکچک کوهی ، مراتع شمالی کوه کسری :