پاسخ: عکاسی از حیات وحش Wildlife
سلام .. با تشکر از دوستان برای عکس های زیباتون و بحث های جالب در جواب دوستی که در مورد مناطق مناسب عکاسی پرنده سوال کرده بودند با اجازه دوستان میخواستم چند منطقه معروف رو معرفی کنم :
1.تالاب کانی برازان در مهاباد
2. پارک ملی گلستان
3. تالاب میانکاله و گمیشان در شمال کشور
4. دریاچه قوریگل
5. پارک ملی ارسباران
6. منطقه حفاظت شده مند و حله
7. منطقه حفاظت شده تندوره
8. منطقه حفاظت شده پرور سمنان
9.منطقه حفاظت شده قمیشلو
10. تالاب خورخوران
البته مناطق دیگری هم در غرب و شمال غرب کشور وجود دارند که میتوان در انها پرنده های خیلی متنوعی پیدا کرد ..
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mreza1001
[IMG]http://i31.*******.com/2rppiya.jpg[/IMG]
سرور گرامی.
میشه بگید این چی هست؟ من که هر چی نگاه میکنم متوجه نشدم:( خیلی زیباست و برای همین کنجکاو شدم.
در ضمن با شرمندگی بعنوان یک شاگرد باید بگم که در امضای زیبا و پر مفهوم شما واژه amateur درست نوشته نشده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fartow
سرور گرامی.
میشه بگید این چی هست؟ من که هر چی نگاه میکنم متوجه نشدم:( خیلی زیباست و برای همین کنجکاو شدم.
در ضمن با شرمندگی بعنوان یک شاگرد باید بگم که در امضای زیبا و پر مفهوم شما واژه amateur درست نوشته نشده.
دوست من
وسط عکس فکر کنم یه وزغی قورباغه ای چیزی باشه...
در مورد امضای دوستمون Location ایشون هم غلط املایی داره... Terhran
به عقیده من مسایل خصوصی مثل امضا و... در پیام خصوصی عنوان بشه صحیحتره.
ممنون از توجهتون :::happy:::
اصفهان ، کوه صفه ( Sofeh )
Canon Eos400D, Sigma 70-300 DG macro
http://www.prophotocom.com/galleries/kestrel.jpg
سلام .
آقای اوجاقی به خوبی مناطق مناسب عکاسی از پرندگان( حیات وحش ) را نام بردند . منهم مدت زیادی نیست که مشغول عکاسی از پرندگان هستم اطلاعات خیلی خاصی مربوط به مناطق مختلف ندارم . بهار به خصوص اردیبهشت زمان بسیار مناسبی است برای عکاسی از پرنده ها . فصل زادآوری و بزرگ کردن جوجه ها است و مناظر بدیعی می توان دید .
نکته ای به ذهنم رسید که مناطق دشتی یا بیابانی در این فصل شاید مناسب تر باشند . جنگل ها و مناطق پردرخت از نظر وفور پرنده ها مشکلی ندارند ولی رویش کامل برگ ها و کمبود نور در جنگلهای انبوه می توانند برای عکاس مشکل ساز باشند . کما اینکه خود من در سفری به جنگل های عباس آباد بهشهر با هردو مشکل مواجه شدم و تقریبا عکس خوبی نتوانستم بگیرم.
مناطق تالابی هم بسیار خوب است و پرندگان کنار آبزی از تنوع خوبی برخوردارند . البته اکثر پرندگان مهاجر و زمستانی از تالاب ها رفته اند و پرندگان بومی باقی ماندند که خودشان برای یک تا دو روز عکاسی کفایت می کنند .
در هر صورت بسیار خوشحال می شوم تا در کنار دوستان سفری داشته باشم و با هم از عکاسی حیات وحش لذت ببریم .
یکی از مناطق نزدیک به تهران که تعداد پرندگان ان هم به نسبت زیاد است مسیر فشم به روستای گرمابدر است.
منطقه ابنیک تا گرمابدر هم زیباست و هم پرنده زیاد.
در انتهای جاده گرمابدر هم ورودی منطقه حفاظت شده ورجین است که بدون مجوز امکان ورود نیست.
بسیار خوشحال میشوم اگر دوستان بتوانند در باره این منطقه حفاظت شده که جزیی از منطقه البرز مرکزی است اطلاعاتی بدهند. در مورد حیوانات منطقه و امکان گرفتن مجوز.
سلام
آقای فراهانچی عزیز بالا خره طاقتم تموم شد دیدید.:::blushing:::
سبزه قبا ارتفاعات تلو.
canon 350D sigma 70-300 apo
[IMG]http://i28.*******.com/2di0ld0.jpg[/IMG]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Persian
یکی از مناطق نزدیک به تهران که تعداد پرندگان ان هم به نسبت زیاد است مسیر فشم به روستای گرمابدر است.
منطقه ابنیک تا گرمابدر هم زیباست و هم پرنده زیاد.
در انتهای جاده گرمابدر هم ورودی منطقه حفاظت شده ورجین است که بدون مجوز امکان ورود نیست.
بسیار خوشحال میشوم اگر دوستان بتوانند در باره این منطقه حفاظت شده که جزیی از منطقه البرز مرکزی است اطلاعاتی بدهند. در مورد حیوانات منطقه و امکان گرفتن مجوز.
سلام دوست عزیز منطقه حفاظت شده ورجین در شمال لواسان واقع شده .
پستانداران منطقه شامل: کل بز . قوچ میش. کفتار . شغال . روباه . پلنگ و خرگوش.و .....
در زمستان هم در کنار رودخانه جاجرود پذیرای پرندگان آبزی و کنار آبزی میباشد.
برای گرفتن مجوز هم باید به اداره کل محیط زیست استان تهران مراجعه کنید. اما عموما به اشخاص عادی سخت تر مجوز میدن . بهتر است از طرف یم ngo زیست محیطی نامه داشته باشید. و حتما عکاسی را ذکر کنید چون گرفتن مجوز ورود به منطقه شامل عکاسی نمیباشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DSC-H7
دوست من
وسط عکس فکر کنم یه وزغی قورباغه ای چیزی باشه...
در مورد امضای دوستمون Location ایشون هم غلط املایی داره... Terhran
به عقیده من مسایل خصوصی مثل امضا و... در پیام خصوصی عنوان بشه صحیحتره.
ممنون از توجهتون :::happy:::
ببخشید من درست ندیدم. گمان میکردم که همه اون سبزه یک مار در هم پیچیده است :biggrin: اونقدر روی اون دقت کردم که اون وزغ را ندیدم. بابت امضا هم حق با شماست. سپاسگزارم.
این یک گربه تپلی که گاهی وحشی میشه :::big grin:::
[IMG]http://i26.*******.com/rgxlko.jpg[/IMG]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fartow
سرور گرامی.
این یه قورباغه کوچیکه البته من فرصت تعویض لنزرو نداشتم خیلی ورجه وورجه می کرد عکس کراپ نشده و رو فیلم ابزو 100 با لنز نرمال گرفته شده اینو که گرفتم می خواست لنزو عوض کنم که پرید وسط آب محل عکس هم رودخانه عباس آباد جاده چالوسه
پ ن : از تذکرتون ممنون اصلاح شد