سلام
خدامیجان اولی رو بیشتر دوست دارم تا دومی؛ ساده بودنش دوستداشتنی است.
دوستان گرامیام، لطفاً بنده را بینصیب نگذارید از نظر و راهنمایی و ... نسبت به عکسها.
قربان شما
سلام
خدامیجان اولی رو بیشتر دوست دارم تا دومی؛ ساده بودنش دوستداشتنی است.
دوستان گرامیام، لطفاً بنده را بینصیب نگذارید از نظر و راهنمایی و ... نسبت به عکسها.
قربان شما
.
با سلام
دوستان اگه لطف کنند وهمراه عکسهای زیبایی که میگذارند Exif -دوربین -لنز و کلا شرایط عکاسیشون هم بنویسند بیشتر استفاده میکنیم.
با سپاس
مجید صادقی
پست 89:
به نظرم عکس اول و سوم شاید پرتره خوبی باشند و عکس اول کادر بندی خوبی داشته باشه ولی به نظرم به عنوان عکس تئاتر مناسب نیستن.ساکن هستند.
عکس دوم خوبه، توش شاهد یک اتفاق هستیم و پویاست و این با ذات تئاتر هم خونی داره.
البته من تجربه توی این شاخه رو ندارم حسی نظر میدم.
موفق باشید.
هانی معارف وند
نمايش افسانه ببر.
بازيگر هدايت هاشمي
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
عکاسی تئاتر و چنگ انداختن به لحظه های ناب
صدرالدین زاهد
عکاسی تئاتر و چنگ انداختن به لحظه های ناب هر اجرای تئاتری، شاید چندان کار سهل الوصولی نباشد. این مستلزم آنست که نه تنها عکس ها ترجمان تصویری پدیده ای باشند که روان است و زنده و در سه بعد جریان دارد؛ بلکه به لحاظ زیبا شناختی، ترکیب، زاویه دید و بسیاری مسائل دیگر نیز جائز اهمیت باشند. آنچه که بیش از هر چیز عکاسی تئاتر را از دیگر موضوعات عکاسی ...متمایز می کند، ضبط این لحظات نادر است که شاید تعداد این لحظات شگفت و نادر در هر اجرا از تعداد انگشتان یک دست هم تجاوز نکند. بدین لحاظ علاوه بر کیفیت هائی که در مورد عکس تئاتر به آن اشاره شد، خود عکاس هم باید از تیزهوشی و سرعتی برخوردار باشد تا بتواند این لحظات انگشت شمار را شکار کند. بی جهت نیست که بسیاری از عکاسان اختصاصأ کار تئاتر و هنرهای صحنه ای می کنند، و بسیاری از آنان حتی سر تمرین ها حضور دارند تا نه تنها با عادات و حرکات بازیگران آشنا شوند؛ بلکه با تسلط بر موضوع نمایش، از لایه های اولیه نمایش فراتر روند. تازه بعد از آن هم حاصل عکاسی آنها از میان صدها عکسی است که از چندین اجرای مختلف گرفته اند. در این میان کار عکاسان نمایش های ایرانی بس دشوار است. چون این نمایش ها اغلب برای تمرین از امکاناتی مناسب برخوردار نیستند، و بعد هم بندرت پیش می آید که اجرای این نمایش ها به چند شب بکشد، تا امکانی فراهم آید که عکاس فرصتی چندگانه برای عکاسی بیابد.
عكس از نمايش تراس به كارگرداني دكتر محمد رضا خاكي.
تراس در کلیت خود نمایشگر نگاه طنز آمیز و نقادانه نويسنده به روابط ناپایدار و شکننده انسان ها در جامعه هاست
دوستان سلام
من به عکاسی تیاتر علاقه زیادی دارم اما بدلیل اینکه در شهر ما تیاتر کمی به روی صحنه میره نمیشه با تجربه به جایی رسید
لطفا اگه کتاب یا مرجعی برای مطالعه هست اعلام کنید تا ما هم استفاده کنیم
ممنون
پيكرهاي بازيافته .كارگردان قطب الدين صادقي .
تصويري از اين نمايش با بازي محمد حسيني
نمایش "گـلـن گـري گـلـن راس" / کارگردان: پارسا پیروز فر
Exif:
نوع دوربین : Canon
مدل دوربین : Canon 50D
نوع لنز : Canon
مدل لنز : Canon EF 70-200mm f/2.8L IS USM
فیلتر : UV
دیافراگم : F2.8
سنسور : 14 MP
شاتر : 1/60 ثانیه