آقا پيام عزيز دستت درد نكنه
من با ديدن عكسات دلم براي پاييز تنگ شد . چندين ساله كه پاييز نديدم.
نميدونم اين دوربينهاي سري d نيكونه كه من ميخ عكساش ميشم يا مهارت عكاس ؟
خواهش می كنم قربان.آقا پيام عزيز دستت درد نكنه
من با ديدن عكسات دلم براي پاييز تنگ شد . چندين ساله كه پاييز نديدم.
نميدونم اين دوربينهاي سري d نيكونه كه من ميخ عكساش ميشم يا مهارت عكاس ؟
هیچ كدوم! هنر نقاش طبیعته.
سلام. این عكسهای دیروز در مسیر قله قلعه دختره.
اینم یك چای آتیشی!
خلاصه تا آخر پاییز مجبورید عكسهای ما رو تحمل كنید! فقط اگر خیلی غیر قابل تحمل شد ندا بدید دیگه عكس نگذارم
این عکس اول از مسیر قله قلعه دختر خیلی رویایی شده ... زده تو گوش هر چی Webshot ! ...
میشه Exif این عکس رو هم بذاری ؟
همه عكسها Exif داره. عكس اول: f/8, 1/100 Sec, 29mm
پیام عزیز ما كه كلی لذت می بریم از این كارهای شما....
علاوه بر لذت قبطه كه همچین طبیعتی رو از نزدیك نمی بینیم....پیام جان من و شما یك سفری باید برویم اینجوری نمیشه....
اما هركه طاووس خواهد جور هندوستان كشد....باید راه رفت و سختی كشید.....بنده می دانم كه چقدر مسیر و راه دشوار بود....
ممنون عزیز
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
دوست عزيز
عكسهاي بسيار زيبايي ارسال كرده بودي ، هر يك از آنها از سويي نشان دهنده عمق زيبايي پاييز و از طرف ديگر يادآور اين بود كه آنچه در اطراف ماست ، هرچند اگر اعتنايي به آن نميكنيم ، سرشار از لذت بصري است.
موفق و سربلند باشي
ممنون لطف دارید.پیام عزیز ما كه كلی لذت می بریم از این كارهای شما....
من كه عرض كردم در خدمت شما هستم خوشحال میشم.علاوه بر لذت قبطه كه همچین طبیعتی رو از نزدیك نمی بینیم....پیام جان من و شما یك سفری باید برویم اینجوری نمیشه....
اما سختی راه ... والا من كه چیزی حالیم نمیشه :::big grin::: وقتی كوه میرم و عكاسی میكنم مخصوصا تو پاییز.
ولی باید از همراهم پرسید. كه تو دلش چقدر بهم فحش داد وقتی راه 30/1 ساعته رو 4 ساعته رفتیم!! :biggrin:
[IMG]http://i23.*******.com/35jl1mb.jpg[/IMG]
سید موید نبیعیCanon EOS 30D - Canon EF 100-400mm f/4.5 5.6 L IS USM - Sigma 18-50mm f/2.8 EX DC SLD - Flash 580EX II