سلامديدم مثل عكس پاييزي.. جاي عكس زمستاني خاليه...
خوب من هم می خواستم امروز این كار رو بكنم كه شما زحمتشو كشیدی.
قله توچال، امروز صبح
این عکس را قبلا در تاپیکهای دیگری هم قرار داده بودم. ولی گفتم شاید برای تکمیل این تاپیک بد نباشه اینجا هم بگذارمش. مربوط به دیماه پارساله.
[IMG]http://i9.*******.com/8gj9hc2.jpg[/IMG]
كامبيز مصلح
NIKON D80 " siqma17-70mm" AF nikkor28-80mm "tamron 70-300mm "HOYA filter UV "Lowepro Offtrail II "flash SB600 " ND filter "analog tele converter2x "
[IMG]http://i17.*******.com/6jvd7k0.jpg[/IMG]
اردبیل
كامبيز مصلح
NIKON D80 " siqma17-70mm" AF nikkor28-80mm "tamron 70-300mm "HOYA filter UV "Lowepro Offtrail II "flash SB600 " ND filter "analog tele converter2x "
این عکس رو 13 دی4 سال پیش گرفتم
قله دماوند. عکس رو بهار گرفتم .
البته گازی رو که میبینید .قضیه اش اینه که نزدیک قله دهانه ای به شعاع ۵ متر باز شده و گاز گوگرد از آن بیرون میاد و این اواخر آتش .
البته این گفته های ابخیز دار اون منطقه بود که ماهی یک بار به قله صعود میکرد
عکس گرفته شده توسط مرحومین d200 + 80-200
[IMG]http://i19.*******.com/8fd1a1k.jpg[/IMG]
تاپیک چرا سوت و کوره ؟ مثلا زمستون اومده همجای ایران سفید پوش شده !!!!
اینم تگرگ زمستانی
17-55
[img]http://i18.*******.com/85om3vp.jpg%5b/IMG%5d[/img]
این عكس نمك چاپ نیست! یه وقت اگزیف عكس (f/10, 2.5 Sec) هم گیجتون نكنه! این یه عكس دربوداغون با یه چاپ افتضاح، ماله 10 سال پیشه! همین الان گذاشتمش روی زمین و ازش عكس گرفتم. البته با نور لامپ لوستر!!!
خیلی وقته كه می خوام عكسهای قدیمی خودم رو اسكن كنم ولی خب اسكنر درست حسابی ندارم.
وقتی این پست آقا رضا راجع به دماوند رو دیدم گفتم یه چیزی بنویسم ولی خوب در تایپیك عكس زمستانی كه نمیشه راجع به آتشفشانی دماوند صحبت كرد. چون ممكنه بندازنمون تو تایپیك جهنمی! خوب اگر هم دماوند بره تو تایپیك جهنمی اونوقت ممكنه كه راست راستی قاطی كنه و آتشفشان كنه و جهنمی به پا شه!!! خیلی فكر كردم تا مملكتی رو از این مصیبت نجات بدم. بنابراین تصمیم گرفتم اول یه عكس زمستانی بذارم (همون عكس نگاتیوِ نمك چاپِ 16 بیتی با فرمت RAW) بعد هم راجع به دماوند حرف بزنم! به این میگند كلاه شرعی:::big grin:::
ببخشید دیگه آخر شبه. من هم امروز خیلی خسته هستم به خاطر همین هم نمی تونم بخوابم! به همین دلیل كاملا موجه این هجویات رو دارم می نویسم!:biggrin:
اماچند وقت پیش بعضی روزنامه ها و سایتها گیر دادند به این موضوع و كلی شایعه و اخبار ضد و نقیض راجع به خطر قریب الوقوع بیداری دماوند و فوران آتشفشانی.البته گازی رو که میبینید .قضیه اش اینه که نزدیک قله دهانه ای به شعاع ۵ متر باز شده و گاز گوگرد از آن بیرون میاد و این اواخر آتش .
البته این گفته های ابخیز دار اون منطقه بود که ماهی یک بار به قله صعود میکرد
واقعیت اینه كه دماوند یك آتشفشان خفته است. یعنی خاموش نیست. هر لحظه هم ممكنه بیدار بشه. اما حداقل از 15 سالی كه من دماوند رو از نزدیك می بینم و مشاهدات صعودكنندگان 100 ها سال قبل، دماوند همیشه این گاز و بخار رو داشته و دارد. گاهی زیاد می شود گاهی كم. معمولا در وقتی كه هوا صافه و آفتاب، این بخارات بیشتر هم می شوند.
از حدود 100 متری زیر قله در جبهه جنوبی رو می گویند تپه گوگردی. سنگهای سبز گوگردی، بو و گاز گوگرد در این منطقه بیش از هر چیزی خودنمایی می كند. نزدیكهای قله هم دهانه هایی است و ازشون بخار و گازهای گوگرد خارج میشده و میشه و خواهد شد. گاهی زیاد میشه گاهی هم كم. بزرگترین و فعالترین این حوضچه ها و دهانه ها هم در جبهه جنوبی است. از یكی از همین ها هم من سالها پیش سر و صدا های عجیب هم شنیدم. حالا این كشف بزرگ كه دماوند در حال آماده شدن برای فوران و وضعیت هشدار قرار گرفته، احتمالا متعلق به همین آبخیز دار منطقه است كه ظاهرا منبع اطلاعاتی روزنامه ها هم بوده!
ما كه دو سالی میشه از صعود دماوند محرومیم ولی از چند تا از بچه ها كه امسال صعودهایی داشتند پرسیدم گفتند كه دماوند مثل همیشه بود. و دماوند همیشه غیر قابل پیش بینی است! اما همیشه این دود و گازها رو داشته.
منتها جبهه جنوبی چون سهل الوصول ترین مسیر دماوند و به تبع اون شلوغترین و كثیفترین! و همینطور به دلیل وجود بیشتر حوضچه و گازهای گوگردی كه واقعا در اون ارتفاع عذاب آوره، بچه های ما از سایر جبهه ها صعود می كنند. دنبال كسی می گردم كه جدیدا از جبهه جنوبی هم صعود كرده باشه. البته بچه ها می گفتند كه وضعیت جنوبی هم عادی بوده و فقط بعضی روزها گازها بیشتر بوده.
خلاصه كه در نهایت منابع مطلع سازمان زمین شناسی هم این قضیه رو رد كردند. همانطور كه ممكنه روزی در تهران زلزله بیاد، شاید روزی هم دماوند فوران كند. اما هیچ كس نمی تونه بگه چه زمانی. بنابراین رضا جان اون آبخیز دار یا اصلا تا به حال قله نرفته (كه احتمالا اینطوریه) یا اینكه برای بزرگ و مهم جلوه دادن تنها صعودش به دماوند این دروغ بزرگ رو گفته. (ببخشید امیدوارم آشنای شما نباشه من اینجوری صحبت كردم)
از اینكه پستی بی ربط به عكاسی و این تایپیك زدم عذر می خواهم