می خواستم از عکاس محترم بپرسم این عکس با نور پردازی گرفته شده است و اگر بوده، شرایط نور پردازی رو توضیح می دهید؟
اینبار سوالی از مدیران ( یا ناظمان ) که تایید کننده این ارسال بوده اند
این ثبت یک ثبت آبستره است؟
باز هم بعید میدانم؟
Printable View
می خواستم از عکاس محترم بپرسم این عکس با نور پردازی گرفته شده است و اگر بوده، شرایط نور پردازی رو توضیح می دهید؟
اینبار سوالی از مدیران ( یا ناظمان ) که تایید کننده این ارسال بوده اند
این ثبت یک ثبت آبستره است؟
باز هم بعید میدانم؟
فایل پیوست 28384
>>>>>
Camera Model: Canon EOS 5D Mark II
Lens: EF100mm f/2.8L Macro IS USM
Focal Length: 100mm
Focus Distance: 0.37m
Aperture: f/13.0
Exposure Time: 1/160sec
ISO equiv: 100
Exposure Bias: none
Metering Mode: Spot
Exposure: Manual
Exposure Mode: Manual
White Balance: Manual
با سلام
در مورد مفهوم آبستره از اساتید خواهشمندم که مقداری توضیح دهند
با تشکر
سوال خوبیست که جواب دقیقی ندارد
ویکی فارسی: انتزاع در لغت به معنای جدا کردن، گرفتن، در آوردن جزئی از یک کل و به معنای باز داشتن و امتناع، برکندن و از جای کشیدن، واستدن و گرفتن، دور شدن میباشد.
انتزاع فرآیند یا نتیجهٔ تعمیم بخشیدن با کاهش محتوای اطلاعاتی یک مفهوم یا یک پدیدهٔ قابل مشاهده، جهت حفظ اطلاعات برای منظور خاص میباشد.
دانشنامه عکاسی خودمان:
عکاسی انتزاعی ، شاخهای از عکاسی است که با حذف برخی ویژگیهای سوژه و پررنگ کردن برخی دیگر، به بیانی انتزاعی دست مییابد.
در هنر دو نوع انتزاع استفاده میشود: یکی پدید آوردن چیزهایی که در خارج وجود ندارند، یعنی واقعی نیستند، و دیگری بازنمایی واقعیت ها با حذف برخی بخشهای غیر ضروری آن ها. حالت اول در عکاسی ممکن نیست و تنها حالت دوم باقی میماند. در این حالت عکاس با حذف برخی خصوصیات یک چیز، تاکید بیشتری بر جنبه های مهمتر سوژه میکند و به بیننده امکان میدهد که سوژه را از همان جنبه ای که او میبیند ببیند. به عنوان نمونه اگر شما بتوانید در عکسی خود به نوعی قد و وزن انسانی را حذف کنید و کاری کنید که تنها مفهوم انسانیت او منتقل شود، عکس شما آبستره خواهد بود.
ما جهان پیرامون خود را رنگی میبینیم و اگر تصویری سیاه و سفید باشد، انتزاعی و غیر واقعی است. استفاده از زوایای غیر معمول نیز باعث میشود که عکس حالت طبیعی نداشته باشد و در کار انتزاعی کردن میتواند فاکتور مهمی باشد. در این حالت شما کاری کردهاید که بیننده تصویر را از طریق عادت همیشگی خود نبیند و تا حدی از حالت معمول جدا شود و این نوعی انتزاع است. اغراق در رنگ، واید یا تله بودن بیش از حد، فکوس بیش از حد در سوژه ها، استفاده از اشباع-Saturation (وی واید یا رنگ) بسیار غلیظ، استفاده از کنتراست بالا، تصاویر سیاه یا ضد نور، حرکت دوربین در حین عکاسی و هر گونه استفاده غیر معمول از تجهیزات عکاسی، گونهای انتزاعی به عکس ها خواهد بخشید.
برداشت شخصی:یکی از مهمترین موارد آبستره یا انتزاع شاید ایجاد یک فرم جدید از یک فرم رایج موجود باشد
خود این موضوع بسیار جالب است هر هنرمند می تواند بنا به دیدگاه خود این فرمها را کشف کند
آفرینش یک فرم زیبا از فرمهایی که به آن عادت کردیم و از آن راحت می گذریم
Lichen
http://artevisual.persiangig.com/ima...en_750x750.jpg
Camera Model: Canon EOS 5D Mark II | Lens: EF100mm f/2.8L Macro IS USM
Focus Distance: 0.41m | Aperture: f/7.1 | Exposure Time: 1/640sec
ISO equiv: 800 | Exposure: aperture priority | White Balance: Auto
فایل پیوست 29471
Camera Canon EOS Kiss X4
Lens 28-135
Focal Length 117mm
Shutter Speed 1/3 sec
Aperture f/7.1
ISO 100
سلام
شهرام عزیز
از نظر من عکس شما یا باید کادرش بسته تر میبود در حدی که اون مرکز برگ ها دیده نشود. یا اینکه مرکز برگ ها رو در نقطه بهتری از عکس قرار میدادین. چون به شدت نگاه رو جذب میکنه و الان ترکیب بندی خوبی رو ایجاد نکرده.
آقا یا خانم مهرابیان
عکس خوبیست. در کل عکس علاوه بر این تکه های شکسته ته نوار مقدار آشغال و یا پرز هم در هوا هست که در نقاط فکوس و خارج از فکوس مشخص هستند. اگر اونها رو حذف میکردید خیلی عالی میشد. البته در مورد بک گراند هم اگر یک مقدار یکدست تر میبود بهتر میشد.
[QUOTE=farsad;289943]سلام
شهرام عزیز
از نظر من عکس شما یا باید کادرش بسته تر میبود در حدی که اون مرکز برگ ها دیده نشود. یا اینکه مرکز برگ ها رو در نقطه بهتری از عکس قرار میدادین. چون به شدت نگاه رو جذب میکنه و الان ترکیب بندی خوبی رو ایجاد نکرده.
سلام فرساد جان
بله به نکته درستی اشاره کردی اتفاقا از این عکس کراپهای زیادی گرفتم و موقع آپلود کمی با تردید کل کادر قرار دادم اما ظاهرن باید کراپ میکردم لذا یکی از اونها را مجدد ارسال میکنم و ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.با تشکر
فایل پیوست 29835
[QUOTE=shahram.p52;289951] خب این کراپ خیلی بهتر از اونه. اگه دوربین دست من بود و از بالا و سمت چپ هم امکان بیشتر شدن کادر نبود احتمالا یک همچین کادری میبستم:
فایل پیوست 29839
فایل پیوست 33736
یک عکس خوب آبستره از دوست خوبمون سهیل شهبازی در صفحه قبل هست که تقریبا همزمان با پست من جهت نمایش تایید شد. از دستش ندین!
درود
فایل پیوست 33773
بله حتماً
برای ثبت این عکس از یک آکواریوم خیلی کوچک که جنس شیشه آن بسیار شفاف بود استفاده کردم پشت آکواریوم یک کاغذ A4 گذاشتم و از پشت یک منبع نور ( لامپ کم مصرف ) گذاشتم .
با قطره چکان داخل آب جوهر ریختم و از بغل آکواریوم عکس گرفتم البته از فلاش پاپ آپ هم استفاده کردم.
جوهرگرافی بسیار لذت بخش است و مانند عکاسی از قطره ها اشکال زیبایی بوجود می آید.
سلام
شرمنده دیر پاسخ دادم. الان پستتون رو دیدم.
اینجور که معلومه آبستره که هیچ شما هیچ ارتباطاتی نتونستین با این عکس برقرار کنین!! حق هم دارین! عکس خاصیست! از یک دید اصلا عکس هم به حساب نمیاد! ولی از نظر من و شاید برخی دوستان دیگه خیلی عالیست!! دلیلش هم اینه: Less is More
:::happy:::
با تشکر از کار عالیتون
یک سوال داشتم جناب شهبازی
وقتی پشت کاغذ a4 نور قرار بدیم بافت کاغذ مشخص میشه و رنگ هم به زردی میزنه کمی, شما چطور به بک گراند سفید خالص رسیدید؟ و نور لامپ رو چطور یکدست پخش کردید؟
(با لامپ ال ای دی سفید تست شده)
چون من قبلا سعی کردم ولی همش نور در یک بخش متمرکز هست و حتی با استفاده از چند لامپ یکدست نشد
ضما وقتی فلش پاپ آپ هم تست کردم نورش قوی تره خوب و کلا تاثیر نور پشت رو از بین میبره و فقط رفلکس ایجاد کرد
------
پ.ن: البته من روی لیوان تست کردم نمیدونم آیا این میتونه علت باشه؟!
با تشکر
بابت تاخیر در پاسخ عذرخواهی میکنم...
ببینید حتماً لازم نیست نور از پشت کاغذ تابانده شود کاغذ یا هر سطح سفیدی که استفاده میکنید را در فاصله 30 سانتی از پشت لیوان بگذارید سپس یک منبع نور سفید (هرچه قویتر باشد بهتر است) را به سطح سفید بتابانید من خاطرم نیست که برای این عکس از چند لامپ استفاده کردم اما هرچه بیشتر بهتر.
میرسیم به بحث ادیت : اگر سطح سفید شما در خروجی دوربین زرد رنگ است به راحتی میتوانید آنرا اصلاح کنید به این ترتیب : اول عکس را سیاه و سفید کنید سپس فیتیله کنتراست را تا انتها بالا بکشید به همین راحتی صاحب پس زمینه کاملاً سفید و جوهری کاملاً مشکلی میشوید.
جناب شهبازی . عکس بسیار زیبایی است . بسیار آرامش بخش و ترکیب جالبی از رنگهای پسزمینه و قطرات آب .
به راستی عکس زیبایی است .
فقط یک مساله اینکه به نظرم این عکس در ژانر آبستره نمی گنجه . بلکه متعلق به بافت یا عکس طبیعت و یا ... باشه .
در تعریف آبستره آمده که : " هنر مجرد یا هنر انتزاعی (آبستره) به هنری اطلاق میشود که هیچ صورت یا شکل طبیعی در جهان در آن قابل شناسایی نیست "
این نکته بسیار مهمی است که هنر آبستره رو مشخص می کنه . بنابراین فکر میکنم بهتره مطابق تعاریف ژانری ، این عکس زیبا رو در کتگوری خودش قرار بدیم .
با احترام فراوان .
Ring
فایل پیوست 37251
:-) روغن روی سطح آب ، بوسیله نورپردازی و افزایش کنتراست این خروجی را گرفتم همه این حلقه های بوجود آمده سبز بودن اما بنده همه را سیاه و سفید کردم و همان یک حلقه را سبز گذاشتم ( هدف خاصی داشتم که بهش نرسیدم و عکس را در همین تاپیک ارسال کردم )
شاید دانستن هدف اصلی که نشد به آن برسم جالب باشد میخواستم نام عکس را کهکشان بگذارم و یک حلقه زرد نقش خورشید را بازی کند بعد از بررسی عکسها متوجه شدم آن چیزی که در ذهن داشتم نیستن.
ممنون کاوه خان شما لطف داری این هم برداشتی دیگر تقدیم به شما
فایل پیوست 37300