پاسخ: عکس های منظره landscape
سلام.از راهنماییتون سپاسگذارم دوستان. همچنین جناب amirt كارتون عالی بود.خیلی ممنون.چون تازه كارم,كار كردن با فتوشاب رو بلد نیستم:(در اولین فرصت یه كلاس ثبت میكنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delbaz
جناب مظاهری به نظرم بهتره در هر پست فقط یک عکس ارسال کنید
و حجم و طول و عرض رو هم در صورت امکان کمی کمتر کنید
گفتم از هر مكان 2تا عكس توی یه پست بذارم ولی چشم(chashm):)از این به بعد رعایت میكنم.
در ضمن ببخشید من طاهری هستم آقای دلباز عزیز:::big grin:::
[QUOTE=amirt2006;77485]جناب آقای k.h
عكس شما از تهران زیبا بود. نتونستم جلوی خودم رو بگیرم و با كسب اجازه از شما و با توجه به نظرات جناب آقای دلباز عزیز عكستون رو كمی دستكاری كردم :redface:
هر دو عكس و تفاوتها كاملا مشخصه.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
امیر جان قشنگ شده ممنون البته منم با فتوشاپ كمی دستكاری كرده بودم عكس را اما اینطوری قشنگتره .تشكر
با سلام یه سوالی از اساتید داشتم و اون اینكه چجوری می تونم روی ماه فوكوس كنم؟ من هر كاری كردم نشد.
لطفا یكی منو راهنمایی كنه.
http://amirbahram.persiangig.com/image/Moon-640x450.jpg
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirbahram
با سلام یه سوالی از اساتید داشتم و اون اینكه چجوری می تونم روی ماه فوكوس كنم؟ من هر كاری كردم نشد.
لطفا یكی منو راهنمایی كنه.
دوست عزیز
متاسفانه عکستون اگزیف نداره.نمیدونم از مد فوکوس تک نقطه ای استفاده کردید یا نه.اما من فکر میکنم وقتی یه سوژه نورانی به این صورت وسط کادر هست بهتره فوکوس رو به حالت دستی دربیارید و اونو روی بینهایت تنظیم کنید.مگر اینکه در حالت تله قصد عکاسی داشته باشید که اونوقت موضوع فرق میکنه و باید فوکوس نقطه ای استفاده کنید.
به نظر من با دیاف بسته و فوکوس روی بینهایت+سه پایه و سرعت شاتر مناسب + ایزو پایین+انتخاب منظره بهتر(کادر مناسب تر) میشه عکس بهتری گرفت.
موفق باشید.
نقل قول:
البته با اجازه دوستان عزیز و هنرمندم...
مكان جنگل ابر ، مرز بین استان گلستان و سمنان
كاوه خان، بسيار زيبا و دلنشين است! :::love2::: استاد چرا گوشه اي از هنراتون اينجا
قرار نمي ديد تا فيض ببريم؟؟ من منتظر بقيه عكس ها هستم! :cool:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
KingArash
كاوه خان، بسيار زيبا و دلنشين است! :::love2::: استاد چرا گوشه اي از هنراتون اينجا
قرار نمي ديد تا فيض ببريم؟؟ من منتظر بقيه عكس ها هستم! :cool:
خواهش می كنم عزیز . والله اینجوری كه شما می فرمایید نیست هنوز شاگردی می كنیم.بنده كوچك همه عزیزان هستم.هرچه هم كه بلد باشیم از این جمع یاد گرفته ام.
در كل گفتم دم عیدی این سونی بنده خدا را یك مقداری خوشحال كنیم...
17.55
.
[IMG]http://www.*******.info/files/18568lrvdqfu1nc8sluv.jpg[/IMG]
17.55
.
[IMG]http://www.*******.info/files/w0g9bq64ojqnqzjxwp90.jpg[/IMG]
.
1/30
f10
iso100
55m
M.M
1 فایل پیوست
350 دی(18-55)
ایزو 200
اف 16
1/80 ثانیه
18 میلی متر
نكا - استان مازندران
4/1/87
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dsc-h7
دوست عزیز
متاسفانه عکستون اگزیف نداره.نمیدونم از مد فوکوس تک نقطه ای استفاده کردید یا نه.اما من فکر میکنم وقتی یه سوژه نورانی به این صورت وسط کادر هست بهتره فوکوس رو به حالت دستی دربیارید و اونو روی بینهایت تنظیم کنید.مگر اینکه در حالت تله قصد عکاسی داشته باشید که اونوقت موضوع فرق میکنه و باید فوکوس نقطه ای استفاده کنید.
به نظر من با دیاف بسته و فوکوس روی بینهایت+سه پایه و سرعت شاتر مناسب + ایزو پایین+انتخاب منظره بهتر(کادر مناسب تر) میشه عکس بهتری گرفت.
موفق باشید.
بله متاسفانه اگزیف فایلم از دست رفته(چون تو فوتوشاپادیتش كردم).من از مود فوكوس تك نقطه ای استفاده كردم و با دیاف بسته و اگر اشتباه نكنم نزدیك به 10 ثانیه نور دهی كه خوب حتما به سه پایه نیاز داره.ولی مشكل من اینجاست كه دوربین نمی تونه اتوماتیك روی ماه فوكوس كنه و در حالت دستی هم تا اونجا كه می تونستم فوكوس رو بردم به دورتر.
حالا از اونجاییكه من به تازگی دارم عكاسی میكنم و هنوز یه آماتور هم حساب نمیشم ممنون میشم بگید كه برای فوكوس روی ماه باید چه بكنم.راستی دوربینم هم فوجی اس 9600.
ممنون از شما